И ЈА ЋУ ДИЋИ ДВА ПРСТА ЗА НАПРЕДНУ СТРАНКУ

Ако икада дођем у позицију, да подизањем два прста
нешто одлучујем у корист СНСа, свечано изјављујем...
И ЈА ЋУ ПОДИЋИ ДВА ПРСТА... ОД ОБЕ РУКЕ САМО СРЕДЊИ...
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Е зезнуо си ме са називом теме .... таман хтедох да кажем да ћу за сваког политичара у Србији да подигнем барем један прст .....

:per::per:JA CU DA PODIGNEM I TRECI:per::per::per:

jesi video snsTabakovičku... u emisiji OKO na RTSu danas :mrgreen: žena zmaj...baš za treći srednji prst :mrgreen:

naravno za stare dečke tvog kalibra :rumenko:

ajme što se uskokodakala u emisiji....onaj jadan šišmiš iz G17plus i onaj razrooki iz DSS zanemeli...čak ni voditelj emisije jedva uspeo čovek pitanje da postavi....

Tabakovička spazila tri mikrofona na stolu i tri pod stolom i žena poludila skrot :rotf:

Poslednja izmena:
Е зезнуо си ме са називом теме .... таман хтедох да кажем да ћу за сваког политичара у Србији да подигнем барем један прст .....

Ево, имам и за тебе визуелно решење:

Е...а за вас Хрвате...не би дигао два прста....
За вас имам нешто специјално...има да се изненадите
кад схватите да то није прст...
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

zvečku? :mrgreen:

ajde odi pajkiti, loše ti je mačiću... a i crtani Tom i Jerry već je odavna prošao kao i dnevnikl.... AJME PA VEĆ JE DEVET PROŠLO :eek: A TI JOŠ BUDAN!!!:evil:

А колико ћеш подићи прстију за Војводу Шешеља? За њега ће изгледа да ти се дигне онај прст између ногу!
Не ценим ни једног политичара па ни ове из СНС-а! Жуте неко мора да замени, радикали ни у ком случају не смеју(странка лудих култиста лика Шешељевог), а Коштуницин ДСС је већ био на власти, једино СНС није била на власти
(мада и они су мутни са Карићем и Вулином).
Нема данас политичара у Србији за ког би разуман човек могао гласати!
Ух.... ебо те Багзи...ја мислио ти у ћорки...
Е па види...ни на Шешеља...ни на кога ми се више не диже...
А што се учешћа у власти тиче...ХОЋЕШ ПОНОВО ДА ПОСТАВЉАМ...?
:per: :per: :per:

Poslednja izmena:
:eek: uvreda za ogroman broj birača u Srbiji...doduše opravdana...:mrgreen:

Kakva crna uvreda.
Ti glasači se mogu podeliti u dve kategorije:
-Glupavi, pa ne mogu da shvate
-Šićardžije bez karaktera i obraza

Jedne i druge možeš vređati do mile volje. Prva kategorija ne shvata, a drugu je nemoguće uvrediti.:mrgreen:

Back