Ne veeeeerujem ono sto ti raaaabeee Bozjiiiii Radoooivaaaaneee veeeeerujes mali zeleni sto lete na tacni kako ti Holivud servira.
Verujem kako u Bibliji vidimo da je Bog stvorio i druge svetove ne samoooo naaas, to nije nestoooooo novooo, to vidimo u biblijiiii. To su planete gde zive stvoreni ljudi kao miiiiiii i koji ne lete na tanjirimaaaaaaaaa niti nas posecujuuuuuu...
Ali su verniiii Bogguuu i ne ziveeee u grehu kao miiii.
Samo prate sta se ovde dogadja i uce za vecnostttttt...
I cekaju kraj borbe sa grehom na ovoj zemlji kada ce nas posetitiiiiiii i mi njiiiih.
Prvo, ja nigde ovde nisam napisao da verujem u nekakve male zelene ? Tu si nešto pretupio.
Ja sam ubeđen da su Anunaki , drevni astronauti, o kojima su Sumeri dosta toga zabiležili u svojim glinenim spisima, ućestvovali u genetskoj "popravci" malog Homohabilisa i napravili, ili STVORILI ako ti je lakše novu rasu koja će osvojiti ovu planetu Homosapiensa, odnosno nas.
Anunaki su prema spisima i crtežima sumerskim bili rasa prilično krupnija od nas i nikako ih ne bi smo mogli nazvati MALI a nekmo li još i zeleni ?
Mada si me zaintrigirao sa tom tvojom teorijom o postojanju još mnoooooogo drugih planeta na kojima žive takođe ljudi kako reče.
Mislim, da je bog stvarao i dosta drugih svetova sličnih našem ?
Biblija o tome piše, napisa ovde?
Nešto mi se javlja da je negde STVORENA i planeta pod imenom RAJ ?
Planeta pitomih polja, livada, voćnjaka, reka, potoka, sunca tople klime, bogata svakojakom hranom kojom se mogu ljudi prehraniti a da ne rade puno.
I Adam sa Evom, bili su stanovnici na planeti Raj .
Dok nisu tamo napravili nakakav zijan, i zbog toga su PROTERANI na ovaj treći kamen od Sunca, u ovu vukohebinu ?
Britanci su svoje razbojnike, secikese, prostitutke i ubice deportovali na daleko ostrvo zvano Australija, kako ih ne bi hranili i pojili, oblačili i obuvali ?
Elem, šta ako su taj A-dam i ta E-va takođe proterani sa planete Raj, zbog svojih loših dela, na Zemlju ?
Naime, prvo je proteran A-dam, pa su njegove SUDIJE došle na ideju da ovde stvore koloniju zatvorenika, i nešto kasnije mu ovamo poslali i partnerku E-vu.
I od cele priče ljudi su kasnije napravili religiju.