Ne dokazuješ već iznosiš neke zaključke bez dokaza. Da te podsetim: ako su neki lekari izgubili licnecu, i još si izneo neke zaključke u vezi mene, tvrdeći kako naivno prihvatam neke teorije, treba da priložiš dokaze, inače se tvoje pisanje svodi na rekla- kazala, a mi se time ovde ne bavimo.
Svi vernici ste isti. Tako je i jeroh tražio da mu JA dam dokaze za TE. Čuj Koslave, ako ti treba nešto konkretno iz fizike, ja ću se, nadam se (dakle ne tvrdim), dosta dobro snaći, ali što se tiče TE koja nije moja specijalnost, ja mogu da ti dam i neke dokaze, ali ti ne želiš nikakve dokaze, jer da ih žališ, ti bi ih do sada i našao, i siguran sam ne bi ih ni prihvatio, jer je teško napraviti tako dramatičan zaokret religija- evolucija, zbog duboko ukorenjene religije u tebi. O dokazima o TE ima mnogo knjiga. I ja, svakako, neću ti peporučiti neku evolucionu biologiju, jer su je pisali pristalice evolucije, a to po tebi, i tebi sličnima, znači da su ih pisali protivnici pravoslavlja. No, evo preporučujem ti jednu versku knjiigu, To je četvrta knjiga doktora teologija dr. pok. Lazara Milina, pod naslovom "Postanak sveta i čoveka". Ne moraš ni da je pročitaš celu, već samo od 209. strane gde iznosi dokaze o TE. A i ako te i to mrzi da čitaš, ti pređi na stranu 217. gde ćeš naći podnaslov "Prelazni oblici", pa se i sam uveri šta kaže jedan doktor teologije, hrišćanin i pravoslavac, koji je školovan u Švajcarskoj. Na taj način ćeš videti da ti ne treba da prihvataš moju istinu, jer u osnovi ona i nije moja, već objektivna/opšta istina zasnovana na dokazima.
Koslave, Koslave, Koslave!!! Vrati se malo nazad i vidi, da ono boldovano i nije moj zaključak nego jerohov, pa onda malo razmisli i uvidi, da tebe uopšte ne interesuje naučna istina, već pokušavaš i na ovaj način, a ne mislim da je nameran, da nastupiš protiv tih naučnih istina.
Ti kao da ne znaš da se istraživanja i vrte oko hipoteza i njihovih dokaza, i to je uvek bilo i biće. Ti živiš u vremenu kada su mnoge hipoteze odavno dokazane, ali živiš i u vremenu u kojem ima još uvek raznih hipoteza koje čekaju svoje dokaze. To ne znači da će biti i dokazane, ali opšta znanja o objektivnoj realnosti se stalno nagomilavaju, pa baš i ne smemo da tvrdimo da neće biti i dokazane. Ono što se o Svemiru zna, to je i dokazano, A hipoteze, ili po tebi nagađanja, niko ne prihvata kao istine, dok ne budu dokazane.
I biće ti mnogo lakše da sve ovo "svariš", ako konačno prihvatiš činjenicu, da Tvorac objektivno ne postoji, već je svoren u čovekovom centralnom nervnom sistemu. I ovo nije moja istina nego dokazana istina I da znaš, ni malo nećeš biti ločiji hrišćanin i pravoslavac, ali bar nećeš da se brukaš, osim ako nisi i ti u nekom položaju kao oni nesrećni profesori, pa se bojiš da i ti ne "popiješ" neku kaznu.