jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Šta si ti, zadužena za objašnjavanje?
Stara zmijo ko te ne zna skupo bi te platio![]()
NemO da ti bude ovako...
BOG CE UNISTITI KLEVETNIKE TAKO DA IMAS JOS MALO VREMENA DA KLEVECES
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si ti, zadužena za objašnjavanje?
Stara zmijo ko te ne zna skupo bi te platio![]()
BOG CE UNISTITI KLEVETNIKE TAKO DA IMAS JOS MALO VREMENA DA KLEVECES
Jeli to meni ili nekom drugom klevetnikuNemO da ti bude ovako...

Imali su i tada, rekao sam kad joj dosadila igra bacila se u razmišljanje
To se ona brine za mene![]()

Kako odrasli biće nema svest o sebi i nakon 21 veka od biblije imaš afrička plemena koja su gola. A itekako znaju za sramotu samo što sramota ne dotiče golotinjuTeško da su do učinjenja greha imali svest o sebi...
Postanak 3:7...''Tada im se otvoriše oči, i videše da su goli; pa spletoše lišća smokovog i načiniše sebi pregače. ''
Bas i ja to veceras komentarisala hahahahahah ma stara ljubav zaborava nemaPa mora da brine i o nekom klevetniku...Ti si srećnik kojeg je izabrala...![]()
Šta si ti, zadužena za objašnjavanje?![]()
Docice Armagedon kada Bog bude napao Bozji Narod.
Tako da nemamo se cega bojati.
Sumnjaš u njenu direktnu vezu s jehovom? Pa ona prejebala i razboritog roba, oni kažu ne sme a ona smeA kako li bi nam objasnila ovo...
Ona bi htela još hiljadu godina da me muči sa Biblijom koju nije pročitala, pa sad ti meni reci da pakao ne postojiBas i ja to veceras komentarisala hahahahahah ma stara ljubav zaborava nema![]()

Kako odrasli biće nema svest o sebi i nakon 21 veka od biblije imaš afrička plemena koja su gola. A itekako znaju za sramotu samo što sramota ne dotiče golotinju
znas sta jednoj zeni treba da bi cvrkutalaOna bi htela još hiljadu godina da me muči sa Biblijom koju nije pročitala, pa sad ti meni reci da pakao ne postoji![]()

Bas i ja to veceras komentarisala hahahahahah ma stara ljubav zaborava nema![]()

A kako to da je Eva zaključila da je to drvo usred vrta kada je drvo života usred vrta, otkud njoj takav zaključak kad je bila naivna i nije bila svesna?U vezi sa stihom...
Postanak 3:7...''Tada im se otvoriše oči, i videše da su goli; pa spletoše lišća smokovog i načiniše sebi pregače. ''
Pogledaj kontekst...
Postanak 3:6-11...'' I žena videći da je rod na drvetu dobar za jelo i da ga je milina gledati i da je drvo vrlo drago radi znanja, uzabra rod s njega i okusi, pa dade i mužu svom, te i on okusi.Tada im se otvoriše oči, i videše da su goli; pa spletoše lišća smokovog i načiniše sebi pregače. I začuše glas Gospoda Boga, koji iđaše po vrtu kad zahladi; i sakri se Adam i žena mu ispred Gospoda Boga među drveta u vrtu. A Gospod Bog viknu Adama i reče mu: Gde si? A on reče: Čuh glas Tvoj u vrtu, pa se poplaših, jer sam go, te se sakrih. A Bog reče: Ko ti kaza da si go? Da nisi jeo s onog drveta što sam ti zabranio da ne jedeš s njega?''
Obrati pažnju na crveno boldovano...i razmisli o tome...
Sumnjaš u njenu direktnu vezu s jehovom? Pa ona prejebala i razboritog roba, oni kažu ne sme a ona sme![]()
Arianna;37229752:Upoznala sam Boga i imam to iskustvo sa Bogom.
Docice Armagedon kada Bog bude napao Bozji Narod.
Tako da nemamo se cega bojati.
zdravo jerohMa gotivi Mona...Caneta...stara je to ljubav...
P.S. Prosto ne mogu da verujem da sam ovde na forumu...Ovih dana zimoća mi uskratila mogučnost rada pa se ima malo vremena, za ovde...Pozdravčoić tebi...![]()
Da pričam o armagedonuznas sta jednoj zeni treba da bi cvrkutala
uradi to i pakao ce nestati![]()
Mora da se resetuje, negde je kvarNema šansi da sumnjam u njenu direktnu vezu sa Jehovom...
Ali što se tiče ovog...
meni ostaje nejasno kako će to Bog napasti svoj...Božiji narod...ili ti Jehovine svedoke...
Pa izdrži to...šta je to hiljadu godina prema večnosti...a kada odete u večni život ima ono...zajedno da svirate harfu i mazite lavove i tigrove...Ona bi htela još hiljadu godina da me muči sa Biblijom koju nije pročitala, pa sad ti meni reci da pakao ne postoji![]()

Pa to je onda još jedan znak...da su veoma blizu...zadnja vremena...zdravo jeroh
i kod mene kisa, grmelo samo tako i bas je hladno

zamisljam Saleta i monu onako besmrtne kako goli trckaraju rajskim vrtom puni ljubavi koju se spremaju medjusobno da podele dok oko njih trckaraju lavovi i tigrovi jeduci grozdje porucujuci im da su postali vegani jer je to mnogo zdravije (nema holesterola)Da pričam o armagedonu
Ona je posebne vrste žene

Da pričam o armagedonu
Ona je posebne vrste žene
JS su jedna jedina prava religija koju Bog priznaje
ostace samo JS kao prava religija nakon sto Bog unisti laznu
zamisljam Saleta i monu onako besmrtne kako goli trckaraju rajskim vrtom puni ljubavi koju se spremaju medjusobno da podele dok oko njih trckaraju lavovi i tigrovi jeduci grozdje porucujuci im da su postali vegani jer je to mnogo zdravije (nema holesterola)![]()
kad je lucifer pao? To takođe nema jasno u Bibliji.
Logikom da je pao pre adama kako je moguće onda da se šeta po nebu u doba jova. U celom starom zavetu samo se na dva mesta pojavljuje.
nocka SaleLaku noć društvo krevet zove