.Gogilli.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.828
Zanima me odgovor na jedno pitanje.
Zamislite situaciju čovek na sred ulice bije ženu i vi naidjete i to vidite.
Ćutke prodjete jer ako se umešate postoje velike šanse da dobijete batine ili da vam baš ta žena kaže ... Šta se mešaš..
U pitanju je tip od 120kg i 1,90m.
Ili situacija u parku, neki isti takav div mlati tinejdzera i vi takodje ćutke prodjete sa razmišljanjem, ko zna šta je klinja uradio, možda je zaslužio.
Sutradan u novinama pročitate da je ta žena pretučena na sred ulice do smrti ili da je tinejdžer preminuo od zadobijenog udarca u glavu na sred parka.
Kakav osećaj bi ste imali povodom toga?
Opravdali bi sebe, dobar sam otac neću bedu da navlačim na svoju porodicu
Dobar sam brat, šta ako mi sutra krene na sestru
Dobar sam čovek to je najbolji potez koji sam odradio u današnjoj ljudskoj civilizaciji
Zamislite situaciju čovek na sred ulice bije ženu i vi naidjete i to vidite.
Ćutke prodjete jer ako se umešate postoje velike šanse da dobijete batine ili da vam baš ta žena kaže ... Šta se mešaš..
U pitanju je tip od 120kg i 1,90m.
Ili situacija u parku, neki isti takav div mlati tinejdzera i vi takodje ćutke prodjete sa razmišljanjem, ko zna šta je klinja uradio, možda je zaslužio.
Sutradan u novinama pročitate da je ta žena pretučena na sred ulice do smrti ili da je tinejdžer preminuo od zadobijenog udarca u glavu na sred parka.
Kakav osećaj bi ste imali povodom toga?
Opravdali bi sebe, dobar sam otac neću bedu da navlačim na svoju porodicu
Dobar sam brat, šta ako mi sutra krene na sestru
Dobar sam čovek to je najbolji potez koji sam odradio u današnjoj ljudskoj civilizaciji