I bas sad imam potrebu za tim...

Zudnja za sexom tokom ovulacije VS. zudnja za sexom tokom mjesecnice.

Evolucijske teorije me malo zbunjuju, a vas? One kazu da je zena bash tada na vrhuncu zelje i luda je ka zlaticu na krumpir..
Mslm, ja bas nisam tigrica kad ovuliram...
:neutral:

A dece, jel imaš?
Jer prema evoluciji ženke sisara baš kada ovuliraju traže partnera. A i muškarčine sisari tada napadaju ženke sisare.
Možda si ti dete tehnološke revolucije gde nema mesta tako niskim nagonima.

Zudnja za sexom tokom ovulacije VS. zudnja za sexom tokom mjesecnice.

Evolucijske teorije me malo zbunjuju, a vas? One kazu da je zena bash tada na vrhuncu zelje i luda je ka zlaticu na krumpir..
Mslm, ja bas nisam tigrica kad ovuliram...
:neutral:

Meni nikad nije bio jasan ni jedan od tih par miliona pojmova vezanih za zensku menstruaciju.Ovulacija,ciklus,plodni dani,neplodni dani...komplikovano,bre,to mnogo.Sad joj se hoce,sad nece,sad moze,sad nemoze,sad treba,sad netreba.Ko neka lutka na navijanje.

ja sam imala vecu zelju kad ovuliram,recimo neki muskarci mi mirisu bas privlacno,neki koje cak nisam ni primecivala dva dana ranije,dok su mi neki neobicno odbojni,imam vecu potrebu za dodirom itd.. ali vise je to nesvesno.to je kao kad posle sexa ne primecujes druge muskarce,sve dok je njegov testosteron svud po tebi,obelezena si :)

Sto? Da u ovulaciji zena ima vecu ZELJU?

- - - - - - - - - -

pa sta da ti reknem ako ti neznas kad ti navise, odkud mi da znamo :roll:

Tukico, pa rekoh!

- - - - - - - - - -

Meni nikad nije bio jasan ni jedan od tih par miliona pojmova vezanih za zensku menstruaciju.Ovulacija,ciklus,plodni dani,neplodni dani...komplikovano,bre,to mnogo.Sad joj se hoce,sad nece,sad moze,sad nemoze,sad treba,sad netreba.Ko neka lutka na navijanje.

Jos nas Bog kaznija teskim i bolnim porodom.

- - - - - - - - - -

A dece, jel imaš?
Jer prema evoluciji ženke sisara baš kada ovuliraju traže partnera. A i muškarčine sisari tada napadaju ženke sisare.
Možda si ti dete tehnološke revolucije gde nema mesta tako niskim nagonima.

Ne, al moguce je da ih niti ne zelim imati - JOS. Posto sam u vrime ovulacije ka panj.A?

Back