HYPERFULL Max Factor

apache:
Strava! A gde ima njihovih proizvoda?

...Nazalost, nisam sigurna da ih je lako pronaci kod nas - mozda neko ima informaciju da li, eventualno, neka privatna parfimerija nudi nesto iz njihovog asortimana - koliko sam ja obavestena, zvanicnih prodavnica Origins-a jos uvek kod nas nema, ali stigao je L'Occitane, pa ce nas mozda obradovati uskoro i poneka nova radnjica kada su drugi brand-vi u pitanju - do tada ovakvi site-ovi nisu losa inspirativno-informativna mesta, gde se moze dobiti pokoja dobra ideja...:(...Evo jos jednog site-a, meni takodje veoma drage kuce - www.prescriptives.com ... Imaju doba pristup nezi i potrosacu...Preporucujem ti da pogledas nijanse ruzeva, sigurno ces pronaci poneku koja ti odgovara - ima sasvim lepo izbor tamnijih, intenzivnijih nijansi (Modernista ruzevi)...Da ne zaboravim - poznati su po tecnim rumenilima, kojih, doduse ima samo u tri nijanse, ali su savrsena za kombinaciju svetao ten/tamna kosa (tip zima) - npr. Liv Tyler koristi Prescriptives tecno rumenilo...;)...Uzivaj! :)

...Hvala apache :), nisam bila neko vreme na njihovom site-u i bas sam uzivala - iako mi, u principu, njihovi proizvodi, osim ruzeva, ne odgovaraju...Uzgred, proverila sam i pomenuta nijansa L'Oreal-ovog GlamShineCream ruza 101 Sensual Grenadine koju u kampanji nosi Beyonce (slicica je na topic-u Eye Make-Up) - moze da se pronadje u nasim prodavnicama (Lilly/DM), postoji i tester...Takodje, kompletan look sa spiskom proizvoda moze se naci na L'Oreal-ovom site-u - u pitanju je Pink Panter look...
...Inace, nijansa ruza (rubin crveno) koriscena za novi Maybelline Crimson Blaze Holiday look 2005, takodje moze da se nadje kod nas u istim radnjama - u pitanju je Royal Red nijansa iz kolekcije Moisture Extreme Lipcolor...

Back