Gde Beogradu naci ove karmin? Ja sam nesto nacula da su ih povukli iz prodaje... Ako ih neko vidi u nekoj parfimeriji, neka javi!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proveri pa javi!Nemoj samo da ides u onu malu shatro parfimerijicu posle In-a, jer tamo nema garant, nego ides u onu iza Irish puba:-)!Deli ih neki mali prolaz kojim izadjes na Knez Mihajlovu.Nadam se da si me skontala:-)apache:Aha, hvala... Moram to da proverim
Ako ne ujuris nista javi , pa da ti ja posaljem, ako je tako hitno:-).Znam sebe kako mi je kad sam u slicnim "problemima":-)apache:Jesam! Hvala! Javljam sta sam uradila. Inace jurim nijansu ruby fruit
Ja kada sam u Beogradu idem samo u "Jasmin" parfimerije i mogu ti reci da sam odusevljena, jer su kao prvo super snadbevene i imaju cak i neke proizvode koje se ovde kod nas teze pronalaze, a i malo su jeftinije od ostalih parfimerija po Beogradu,a i tetkice koje prodaju su prva liga.Uvek prijatne i spremne za pomoc!Kiss_me:Da Jasmin parfimerije su stvarno super, i jeftinije od ostalih. Za istu stvar platis i do 150 dinara manje nego recimo u Diva parfimerijama.
Nema veze to sto su one nadrkane, ali da nesto i pitas u liliy-u one sirote nemaju pojma da ti daju informaciju, kada ni same nemaju veze sa zivotom, a tesko i sa onim sto prodaju u asortimanu.Bila sam jednom i nikad vise!apache:U pravu ste, u lilly-u samo sto te ne izbace... A da ih nesto pitas... bolje nemoj, jer osim mrkog pogleda neces dobiti nikakvu informaciju
Gledala sam i ja sinoc na sajtu i nisam pronasla.Ima ga po nekim ceskim i slovackim sajtovima i na e bayu (ako se dobro secam).apache:Danas sam nesto u frci, a sutra idem da jurim hyperfull
Inace, nema ga ni na njihovom sajtu
Terracotta i Truly Toffeeapache:Ima ga i na italijanskom! Koje nijanse ti koristis?
Meni su ok i dugo traju na usnama.Prezive i po par sati,a da ne izgledaju "izlizano".apache:Ovaj koji ja jurim(ruby fruit) je deo neke smoke jazz kolekcije, nisam ga nikad koristila ,videla sam u nekim novinama. Inace, kako si zadovoljna njima