Losa stvar u vezi nasih parfimerija je sto tmne nijanse manje izlazu i nabavljaju. Nikako da skapiraju da neko ne voli sljokice,roze boju i slicno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nisu nikakvi.Sjajevi su im zakon!apache:Imam i ja dva njihova sjaja i super su mi, pa sam se pitala kakvi su karmini
apache:Sta jos preporucujes od karmina? Neki mat?
Nisu to oni novi, ovi su izasli pre 2-3 godine, ako ne gresim...Giovanna:Ajde neka me neko podseti koji su to hiper full ruzevi?Oni novi sto se reklamiraju? Inace ja koristim prljavo roze a nekad sam koristila braon (dok sam bila smedja).Inace zadovoljna sam onim lip balsam Max Factor.A olovku za usta ne pamtim kad sam koristila...
Ma, u pravu su, ali sta da radim sa mojim umecem ako to sto namazem nestane za5minugadnubaburastem:.....Cituckas mi misli - iskljucivo koristim mat ruzeve, odnosno, posto oni koji su tematski napravljeni da daju mat efekat zaista suse usne - sama 'pravim' mat look sitnim dovijanjem pri mackanju - ne volim sedefaste nijanse, vec koristim hidratantne/krem ruzeve koji su postojani i koje nanosim prstima - daleko je prirodniji efekat, narocito za dan...Ukoliko ni to nije dovoljno, dobro upijem ruz papirnom maramicom i dobijem mat efekat kojim sam zadovoljna...Ukoliko zelis, mozes da doteras ovakvu boju olovkom za usne ili da naneses sjaj preko - odlicno izgleda i veoma prirodno - za totalno natural look preko dana, izbegavam olovku...Slican trik koristim i za lice/rumenlo - uvek preko rumenila nanesem jos jedan tanak sloj pudera (compact) i dobijem zaista prirodan efekat - znas, nema prejakih nijansi (u odnosu na ten ili doba dana/priliku) - sve je samo stvar tehnike sminkanja - i tu vazi ono staro pravilo - bolje je umeti nego imati (u ovom slucaju, bolji se efekti postizu i jeftinijom sminkom ako se vesto iskoristi)......E, bas sam odvalila repliku, sramota...
ugadnubaburastem:......:..Stalno sam u poteri za pravom brick/cimet/terracotta nijansom sa manje ili vise uspeha...
anakin:jesi probala Maybeline 201 - Sweet honey?
jedini problem je sto je sjajan ali ipak probaj...ako ga upijes maramicom, ne sjaji se toliko a lepa je boja..
a ja volim da se sjajim
preko toga stavim Bourjoix sjaj Tomete exotique....
rumenila razna ima Burjoix...