HYPERFULL Max Factor

...:)...Huh, oduvek sam morala na kondiciono-psiholoske pripreme pre pohoda u (pokusaj) nabavke novog ruza - razlog jednostavan - komplikovani zahtevi kada su nijanse u pitanju...:lol:..Stalno sam u poteri za pravom brick/cimet/terracotta nijansom sa manje ili vise uspeha...Najbolja do sada, ali malo preintenzivna za dan (koristim trik sa upijanjem sloja paprinom maramicom) - Givenchy Rouge Mirror 707, mada kvalitetom nisam narocito zadovoljna, verovali ili ne...Isti problem imam i sa rumenilima - ponovo ista nijansa, najpriblizniji joj je za sada Dior-ov bronzing powder (mrzi me da idem da citam tacni naziv, izvinjavam se :D) no.002...
...Kvalitetne ruzeve imaju Maybelline i, znam da je tesko poverovati - Avon...Tacno je da cena ne znaci automatski i kvalitet - i da, iako bledolika, bas ne volem pink-ciaste nijanse '...;)

apache:
Sta jos preporucujes od karmina? Neki mat?

..:)...Cituckas mi misli - iskljucivo koristim mat ruzeve, odnosno, posto oni koji su tematski napravljeni da daju mat efekat zaista suse usne - sama 'pravim' mat look sitnim dovijanjem pri mackanju - ne volim sedefaste nijanse, vec koristim hidratantne/krem ruzeve koji su postojani i koje nanosim prstima - daleko je prirodniji efekat, narocito za dan...Ukoliko ni to nije dovoljno, dobro upijem ruz papirnom maramicom i dobijem mat efekat kojim sam zadovoljna...Ukoliko zelis, mozes da doteras ovakvu boju olovkom za usne ili da naneses sjaj preko - odlicno izgleda i veoma prirodno - za totalno natural look preko dana, izbegavam olovku...Slican trik koristim i za lice/rumenlo - uvek preko rumenila nanesem jos jedan tanak sloj pudera (compact) i dobijem zaista prirodan efekat - znas, nema prejakih nijansi (u odnosu na ten ili doba dana/priliku) - sve je samo stvar tehnike sminkanja - i tu vazi ono staro pravilo - bolje je umeti nego imati (u ovom slucaju, bolji se efekti postizu i jeftinijom sminkom ako se vesto iskoristi)...:)...E, bas sam odvalila repliku, sramota...:p

Ajde neka me neko podseti koji su to hiper full ruzevi?Oni novi sto se reklamiraju? Inace ja koristim prljavo roze a nekad sam koristila braon (dok sam bila smedja).Inace zadovoljna sam onim lip balsam Max Factor.A olovku za usta ne pamtim kad sam koristila...

Giovanna:
Ajde neka me neko podseti koji su to hiper full ruzevi?Oni novi sto se reklamiraju? Inace ja koristim prljavo roze a nekad sam koristila braon (dok sam bila smedja).Inace zadovoljna sam onim lip balsam Max Factor.A olovku za usta ne pamtim kad sam koristila...
Nisu to oni novi, ovi su izasli pre 2-3 godine, ako ne gresim...

ugadnubaburastem:
..:)...Cituckas mi misli - iskljucivo koristim mat ruzeve, odnosno, posto oni koji su tematski napravljeni da daju mat efekat zaista suse usne - sama 'pravim' mat look sitnim dovijanjem pri mackanju - ne volim sedefaste nijanse, vec koristim hidratantne/krem ruzeve koji su postojani i koje nanosim prstima - daleko je prirodniji efekat, narocito za dan...Ukoliko ni to nije dovoljno, dobro upijem ruz papirnom maramicom i dobijem mat efekat kojim sam zadovoljna...Ukoliko zelis, mozes da doteras ovakvu boju olovkom za usne ili da naneses sjaj preko - odlicno izgleda i veoma prirodno - za totalno natural look preko dana, izbegavam olovku...Slican trik koristim i za lice/rumenlo - uvek preko rumenila nanesem jos jedan tanak sloj pudera (compact) i dobijem zaista prirodan efekat - znas, nema prejakih nijansi (u odnosu na ten ili doba dana/priliku) - sve je samo stvar tehnike sminkanja - i tu vazi ono staro pravilo - bolje je umeti nego imati (u ovom slucaju, bolji se efekti postizu i jeftinijom sminkom ako se vesto iskoristi)...:)...E, bas sam odvalila repliku, sramota...:p
Ma, u pravu su, ali sta da radim sa mojim umecem ako to sto namazem nestane za5min :)

ugadnubaburastem:
...:)...:..Stalno sam u poteri za pravom brick/cimet/terracotta nijansom sa manje ili vise uspeha...

jesi probala Maybeline 201 - Sweet honey?
jedini problem je sto je sjajan ali ipak probaj...ako ga upijes maramicom, ne sjaji se toliko a lepa je boja..
a ja volim da se sjajim :)
preko toga stavim Bourjoix sjaj Tomete exotique....

rumenila razna ima Burjoix...

anakin:
jesi probala Maybeline 201 - Sweet honey?
jedini problem je sto je sjajan ali ipak probaj...ako ga upijes maramicom, ne sjaji se toliko a lepa je boja..
a ja volim da se sjajim :)
preko toga stavim Bourjoix sjaj Tomete exotique....

rumenila razna ima Burjoix...

...:)...Hvala na preporuci - 'probala' sam na neuobicajen nacin i silno sam se zabavljala tako da ti ga toplo preporucujem - virtuelno, uz pomoc njihovog 'Make Up Studio' tool-a koji se nalazi na adresi:

http://www.maybelline.com/makeupstudio/index.htm?MakeUp_Studio

...U pitanju je jedna od vise virtual makeover opcija koje se mogu pronaci na Net-u - ovde je moguce 'isprobati' kompletnu Maybelllin-ovu kolekciju pudera, rumenila, ruzeva, sjajeva, maskari, olovki za oci i usne, lakova za nokte, senki...Registrovanje i koriscenje je besplatno i neograniceno, sve sto ti je potrebno je jedna 'policijska' :p fotografija, sa sto manje sminke (najbolje bez), koju ces upload-ovati na site i sacekati par dana da je obrade, a onda - uzivaj u zabavi - uvek se slatko nasmejem na svoj racun :lol:...!

...Bourjois je odlicna firma sa standarno dobrim kvalitetom i zaista velikom paletom boja - nkako, nazalost, da pronadjem bas one koji mi odgovaraju, ali ne odustajem...Hvala jos jednom i uzivaj...! :D

...Zaista dobra nijansa apache, hvala na link-u :)...U pokusaju da pronadjem odgovarajuce rumenilo ovih dana, naletela sam na odlicne ilustracije predloga (uz listing koriscenih proizvoda koje mozete pogledati i objasnjenje kako da ih koristite) tkzv. total look-a kada je make-up u pitanju za sezonu jesen/zima, a u skladu sa aktuelnim trendovima boja (ljubicasto/zeleno, metalik nijanse)...Radi se o site-u jedne od, meni drazih, kozmetickih kuca - Origins ( www.origins.com )...Toplo preporucijem za pogledati, interesanto i inspirativno, a na lokaciji:

http://www.origins.com/special/fallcollection05.tmpl

...Uzivajte...;)

Back