Хвала градској власти у Београду :)

Pa narawno...Ne kapira on
mogu oni da kupe NESTO i od tih para
pare od karata+pare od Grada Beograda+donacije+iznajmljivanje reklamnog prostora
saswim dowoljno za BOLJE AUTOBUSE
al oni lapaju
i ne wredi
A ne znam samo kako zamisljas drzawu gde gradjani daju pare wise nego sto imaju
ona caka Kori Udovicki-prodajte stanowe da platite struju...

pa zar nisu kupili? 100 novih ikarbusa koje pominjete? I video sam da je gotovo svaka druga ili treca trola koja ide preko terazija nova, ko je to kupio?

to je vec nesto, ali ne...vi biste sada da imate kao Bec, da vam sve sija a placate koliko placate. Pa nerealno je.

Poslednja izmena:
pa zar nisu kupili? 100 novih ikarbusa koje pominjete? I video sam da je gotovo svaka druga ili treca trola koja ide preko terazija nova, ko je to kupio?

to je vec nesto, ali ne...vi biste sada da imate kao Bec, da vam sve sija a placate koliko placate. Pa nerealno je.

Pa da sam ja napisao da smo dobili 10000 autobusa jel bi i u to verowao?
SVE sto pici po BG(makar po centru,wozdowcu,konjarniku i sl)
je dobijeno od japanaca i par niskopodnih sto smo kupili od IKARBUSA
e sad
sto bi neko woleo da par=100 to je druga prica.
A sto da neko placa KARTU i 1 jebeni dinar ako te pare ne idu u poboljsanje prewoza,kako ne kapiras?
da su oni sa sadasnjim cenama uradili nesto(a narawno da su mogli)
druga prica bi bila
al oni em deru
em su basewi sranje
e pa ne moze tako...
i opet stoji
waljda drzawa treba da pomogne krediti ***** materine
pa kako neko da kupi kartu ako mu je plata 20.000???A treba da plati da jede
da opremi decu za skole
itd?
aj objasni nekom magicnom racunicom to majke tI?
A sa parama koje dobijaju mogu itekako da modernizuju wozni park.Al nepotizam wlada pa razbija...

Pa da sam ja napisao da smo dobili 10000 autobusa jel bi i u to verowao?
SVE sto pici po BG(makar po centru,wozdowcu,konjarniku i sl)
je dobijeno od japanaca i par niskopodnih sto smo kupili od IKARBUSA
e sad
sto bi neko woleo da par=100 to je druga prica.
A sto da neko placa KARTU i 1 jebeni dinar ako te pare ne idu u poboljsanje prewoza,kako ne kapiras?
da su oni sa sadasnjim cenama uradili nesto(a narawno da su mogli)
druga prica bi bila
al oni em deru
em su basewi sranje
e pa ne moze tako...
i opet stoji
waljda drzawa treba da pomogne krediti ***** materine
pa kako neko da kupi kartu ako mu je plata 20.000???A treba da plati da jede
da opremi decu za skole
itd?
aj objasni nekom magicnom racunicom to majke tI?
A sa parama koje dobijaju mogu itekako da modernizuju wozni park.Al nepotizam wlada pa razbija...

ne, ne mogu...od 32 dinara po karti ne moze se nista specijalno uraditi. Informisi se o cenama novih tramvaja, autobusa, i sl. osim ako necete one ruske iz srednje veka. A za 100 autobusa nisi ti napisao, vec tako jeste...stoji i na sajtu gspa a i vidi se po gradu, I ne mozes me ubediti da je sve iz donacija...sve trole, svi autobusi i sl.... neki autobusi ok, jesu, ali svi tesko, jer slabo ko sta poklanja, Imas cak i na sajtu, beobuild,net kompletnu vest o planu nabavke novih tramvaja, i njihovim cenama kao procene koliko to kosta...i tamo ljudi diskutuju, raspravljaju, mada ne tako kao ti sa uvredama....i doslo se do racunice da od sadsnjih cena te tramvaje nece moci kupiti,,,eventualno neke nove autobuse i da nastave sa kupovinom trola...a za nesto vise u neka bolja vremena, kad budete mogli da platite.

Poslednja izmena:
ne, ne mogu...od 32 dinara po karti ne moze se nista specijalno uraditi. Informisi se o cenama novih tramvaja, autobusa, i sl. osim ako necete one ruske iz srednje veka. A za 100 autobusa nisi ti napisao, vec tako jeste...stoji i na sajtu gspa a i vidi se po gradu, I ne mozes me ubediti da je sve iz donacija...sve trole, svi autobusi i sl.... neki autobusi ok, jesu, ali svi tesko, jer slabo ko sta poklanja, Imas cak i na sajtu, beobuild,net kompletnu vest o planu nabavke novih tramvaja, i njihovim cenama kao procene koliko to kosta...i tamo ljudi diskutuju, raspravljaju, mada ne tako kao ti sa uvredama....i doslo se do racunice da od sadsnjih cena te tramvaje nece moci kupiti,,,eventualno neke nove autobuse i da nastave sa kupovinom trola...a za nesto vise u neka bolja vremena, kad budete mogli da platite.
'ajde ne lupaj.GSP je oduvek bio poligon za pljačku raznih funkcionera na vlasti..Pare od karti za prevoz nikad nisu bile jedini izvor prihoda za GSP.Pozivaš se na procene za naivne na sajtu GSP-a...zašto ne tražiš na uvid od kojih posredničkih firmi GSP uzima robu i rezervne delove,potražiš spisak preduzeća,njihovih vlasnika i uporediš ulazne cene roba za GSP i realne cene na tržištu?

'ajde ne lupaj.GSP je oduvek bio poligon za pljačku raznih funkcionera na vlasti..Pare od karti za prevoz nikad nisu bile jedini izvor prihoda za GSP.Pozivaš se na procene za naivne na sajtu GSP-a...zašto ne tražiš na uvid od kojih posredničkih firmi GSP uzima robu i rezervne delove,potražiš spisak preduzeća,njihovih vlasnika i uporediš ulazne cene roba za GSP i realne cene na tržištu?

e pa daj onda, kad ste svi vi tako pametni, zelim vam svu srecu i da imate naj naj prevoz sa kartama od 30 centi koliko su sada. Svi su ludi po svetu sto placaju, pa cak i nase prve komsije, jedino vi pametni, silne pare dadoste i sve vam neko pokrade.

Ok, no comment...iskljucujem se a to vi trebate da kontrolisete sta vam GSP radi. Ja ostajem pri tome da toliko koliko placate super vam je, jer ta cena od 32 dinara je cista socijala. Cak ni gradovi u okruzenju, i na balkanu nemaju tako niske cene.

e pa daj onda, kad ste svi vi tako pametni, zelim vam svu srecu i da imate naj naj prevoz sa kartama od 30 centi koliko su sada. Svi su ludi po svetu sto placaju, pa cak i nase prve komsije, jedino vi pametni, silne pare dadoste i sve vam neko pokrade.

Ok, no comment...iskljucujem se a to vi trebate da kontrolisete sta vam GSP radi. Ja ostajem pri tome da toliko koliko placate super vam je, jer ta cena od 32 dinara je cista socijala. Cak ni gradovi u okruzenju, i na balkanu nemaju tako niske cene.
OK.Mi smo glupi,ti si pametan.Reci mi zašto GSP sa krajnjim proizvođačima delova i robe posluje preko posredničkih preduzeća a ne direktno?Je li krajnja cena možda niža kad imaš par posrednika u lancu preprodaje?

Ма шта то мене брига! Они свакако перу паре када купују та возила, јер су одбијали до сада руске тролејбусе који су и бољи и јефтинији, а куповали су много горе чешке који су приде били скупљи. Да не причам о томе како су нас фарбали са швајцерским донацијама врхунских трамваја, кад оно ови нам дали трамваје 40 година старе. И за то да им плаћам оволико??? Па ти ниси чист!
Платити карту уместо 45 динара колико је било сада у возилу, 80 динара, то је ван памети!

:lol:

Back