NEPOBEDIVO SUNCE Elita Poruka 23.131 02.12.2009. u 20:35 - Хвала Богу што сам Србин #26 Miroslav Milovanovic: Pisem za svoj narod i covecanstvo!Proveri moj profil! Ja se zalazem za novo izborno zakonodavstvo tako da partije nisu nesto najbitnije za gradjane. Kliknite za proširenje... Chuj , za svoj narod Ti li si Karadjordjevicu kraljevicu
Miroslav Milovanovic: Pisem za svoj narod i covecanstvo!Proveri moj profil! Ja se zalazem za novo izborno zakonodavstvo tako da partije nisu nesto najbitnije za gradjane. Kliknite za proširenje... Chuj , za svoj narod Ti li si Karadjordjevicu kraljevicu
indigochild Obećava Poruka 90 03.12.2009. u 02:03 - Хвала Богу што сам Србин #27 Ledzer: ne razumem anketu. Sta ako verujem u Boga-moram biti zahvalna sto sam srpkinja???? Mora da sam nesto pogresno skontala Kliknite za proširenje... анкета је сасвим легитимна 100% човечанства покривено у 4 опције мораш да будеш захвална и за мање а не за толико
Ledzer: ne razumem anketu. Sta ako verujem u Boga-moram biti zahvalna sto sam srpkinja???? Mora da sam nesto pogresno skontala Kliknite za proširenje... анкета је сасвим легитимна 100% човечанства покривено у 4 опције мораш да будеш захвална и за мање а не за толико
Ledzer Domaćin Poruka 3.615 03.12.2009. u 02:06 - Хвала Богу што сам Србин #28 indigochild: анкета је сасвим легитимна 100% човечанства покривено у 4 опције мораш да будеш захвална и за мање а не за толико Kliknite za proširenje...
indigochild: анкета је сасвим легитимна 100% човечанства покривено у 4 опције мораш да будеш захвална и за мање а не за толико Kliknite za proširenje...