- Poruka
- 68
humor je lek za sve boljke. dokazano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slažem se. Dodao bih samo da prefinjen smisao za humor i finu ironiju poseduju oni koji uspeju da dosegnu najviši nivo ozbiljnosti prema životu. Kad počnu život da posmatraju sa tog nivoa, shvate poentu, ili što bi draga Borčica volela da kaže, pronađu svoje Zlatno runo iliti smisao života. I krenu da se smeju. Jedni u talasićima, drugi u talasima, treći pak u cunamijima.posmatrati zivot sa dozom fine ironije i imati smisao za humor.
samo to.
Dodao bih samo da prefinjen smisao za humor i finu ironiju poseduju oni koji uspeju da dosegnu najviši nivo ozbiljnosti prema životu.

И они који читају![]()
He heJa sam tebe razumeo, da me niste dobro razumeli. Nadam se da si razumeo, "te" - "ste".
Plasirajući Vam jednu od svojih tvrdnji, da je hrabrost temelj za smeh kao i da lično ne verujem u to da iko ikada može da nauči kako da lagano gleda na život, izražavam svoju opravdanu sumnju da me niste razumeo ( : ),![]()
...prefinjen smisao za humor i finu ironiju poseduju oni koji uspeju da dosegnu najviši nivo ozbiljnosti prema životu...
-Da li humor može biti jedan od najtačnijih, ili potpuno tačan odgovora na zbunjujuće teška pitanja koja nam postavlja filozofija.
-Aaaa? ,
-Da li humor može biti jedan od najtačnijih, ili potpuno tačan odgovora na zbunjujuće teška pitanja koja nam postavlja filozofija.
-Aaaa? ,
Dodao bih, ako smem, ne samo oni. Postoje i njihovi antipodi, oni koji dosegnu savršenu neozbiljnost prema vlastitom životu i životima ljudi pored njih. Da bi postigli tu perfekciju morate se naći u odgovarajućim životnim situacijama u kojima vaš život ne vredi ni prebijene pare. Što vrcaju šale kad lete sekire, čudo jedno, samo ako se ima dovoljno vremena, i to nikako nije morbidni, crni humor, nego onaj rafinirani, koji se traži.![]()
-Aaaa?