JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
да ли он уопште има посао
kad vec pitas, da, ima...osnovao je nvo koju sa suprugom srpkinjom vodi iz beograda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да ли он уопште има посао
kad vec pitas, da, ima...osnovao je nvo koju sa suprugom srpkinjom vodi iz beograda...
Србија веровали или не има своје државе институције на Космету , нека пошаљу психологе тој деци ..мислим то им је посао , нека се разговара са њиховим родитељима .
најгоре од свега је то што у таквим ситуацијама деца никада не проговоре.
Замислите ако се нешто десило тако неком детету од стране ових Фрнацуза и то дете сада гледа како тог исто Фрнацуза сви бране и како он говори ..то ми је било посебно интересантно
Он се усудио да каже да ће без њега Срби на Космету да умру од глади ..И да ће све да стане , свака хуманитрна помоћ ..ако неко њега осумњичи за било шта ..
он се осетио угроженим , ту је срж проблема
inace, i njegov brat se bavi humanitarnom radom...
Срби из Француске дају новац и донације .Он са собом доведе пар Фрнацуза ко зна и ко су шта су ..да се мотају око деце и да их воде на море
Као прво , зашто то не ради држава .
Друго, нико се не бави хуманитарним радом без користи .
Срби из Француске дају новац и донације .Он са собом доведе пар Фрнацуза ко зна и ко су шта су ..да се мотају око деце и да их воде на море
а која је твоја корист од хуманитарног рада?
Postavljač teme bi mogao da navede neki izvor koji potkrepljuje tvrdnju da je bilo nekog zlostavljanja dece.
U suprotnom ovu temu treba zamandaliti kao ni prvu ni poslednju.
odgovori mi molim te kad si ti poslednji put bila na kosmet...
inace, evo pa se ugledaj na coveka, budi humana i nemoj da ocekujes nikakvu korist od toga...ako si komunista, budi covek...
"Organizacija „Solidarnost za Kosovo” od osnivanja je dopremila pomoć u više od 30 konvoja u vrednosti većoj od milion i po evra, organizovala 12 projekata, sarađuje sa Eparhijom raško-prizrenskom i ima tridesetak volontera. Pomoć ovoj organizaciji u Francuskoj pruža 8.000 donatora."
https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/Арно_Гујон
знам да га ти браниш због његових политичких и идеолошких ставова.
побогу имали су свакојаке хуманитарне мисије 90тх по Босни и Косову шта су донели са собом осим беде и људске трагедије .
стотине девојака су довођене као бело робље управо због тих хуманитараца и мисија .
не само на тлу бивше Југославије , него широм света ,планете .
то је неписано правило НЕМА ХУМАНИТАРНОГ РАДА БЕЗ КОРИСТИ !
- - - - - - - - - -
Поставила сам примере злостављања деце од стране људи који су се представљали као хуманитарци .
има их на стотне , долазе из земаља Западне Европе у земље бившег СССР 90тх и широм света .
није се још десио случај да се предатор није бавио хуманитарним радом са децом.
- - - - - - - - - -
Извини али тај новац су скупили Срби из Фрнацуске ..не знам али овај мали ми делује као неки ушитиркани преварант .
превише је то лепо упаковано и то са машницом.
Поставила сам примере злостављања деце од стране људи који су се представљали као хуманитарци .
има их на стотне , долазе из земаља Западне Европе у земље бившег СССР 90тх и широм света .
није се још десио случај да се предатор није бавио хуманитарним радом са децом.