Humani Bili koji se brine za vase zdravlje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Bil Gejts po jednoj statistici koju je Forbes objavio, ovaj "filantrop" zarađuje 10,959,000 dolara po danu, 456,625 po satu, 7,160 po minutu i 127 dolara svake sekunde.

Kada bi ovaj veliki "dobrotvor", koji se tako intenzivno brine za naše zdravlje, svakom čoveku na planeti poklonio po 15 dolara, njemu bi ostalo još 28 milijardi dolara.

Toliko novca poseduje i zarađuje ovaj stvor.

Dok sa druge strane medalje, i to po zvaničnoj statistici, svakoga dana negde u svetu od gladi umire 25 000 ljudi, od kojih su 10 000 mala deca. To znači da svakog sata umire 3960 ljudi, svakog minuta 11, sa svakih 5 sekundi po jedan OD GLADI. Što se tiče dece, to je 4 deteta svakog minuta umre od gladi.

I da li, nakon ovog poređenja, među svima vama, postoji barem još jedna budala, koja misli da se trula i korumpirana politika ovoga sveta zasniva na humanosti, a ne na profitu, kao i to da je nekome od ovih bolesnih umova stalo do vašeg zdravlja i vaše budućnosti?

I da li, nakon ovog poređenja, među svima vama, postoji barem još jedna budala, koja misli da se trula i korumpirana politika ovoga sveta zasniva na humanosti, a ne na profitu, kao i to da je nekome od ovih bolesnih umova stalo do vašeg zdravlja i vaše budućnosti?
Pa :zaljubljena:
Brižne volim i cenim volumen brige, ali o svom zdravlju u 21. veku čovek mora da nauči kako sam da se brine dok može.

Bil Gejts po jednoj statistici koju je Forbes objavio, ovaj "filantrop" zarađuje 10,959,000 dolara po danu, 456,625 po satu, 7,160 po minutu i 127 dolara svake sekunde.

Kada bi ovaj veliki "dobrotvor", koji se tako intenzivno brine za naše zdravlje, svakom čoveku na planeti poklonio po 15 dolara, njemu bi ostalo još 28 milijardi dolara.

Dok sa druge strane medalje, i to po zvaničnoj statistici, svakoga dana negde u svetu od gladi umire 25 000 ljudi, od kojih su 10 000 mala deca. To znači da svakog sata umire 3960 ljudi, svakog minuta 11, sa svakih 5 sekundi po jedan OD GLADI. Što se tiče dece, to je 4 deteta svakog minuta umre od gladi.

Jos je i vidovnjak.Izjavio je da ce se pandemija iskoreniti 2022-ge godine.Ovo sam nalazio na stranim novinama,ali sada ne mogu da trazim,pa evo odavde.
https://informer.rs/svet/vesti/658446/gejts-kraj-pandemije-prognoza-2022

Inače, sad je stvar negirati Bila Gejtsa, ok.
On je izvor zla, on je kreator virusa, on je to ultimativno zlo na koje je čovečanstvo bilo upozoravano.
Unutrašnji glas mi kaže da uvek izađem iz mase.
Ako masa hejtuje ovog čoveka, zakon moje duše mi nalaže da stanem uz njega.
Gde god masa ide... od te mase se udaljavam i kapiram da moram da držim suprotno.

On je izvor zla, on je kreator virusa, on je to ultimativno zlo na koje je čovečanstvo bilo upozoravano.
Gde god masa ide... od te mase se udaljavam i kapiram da moram da držim suprotno.
Grešiš silno, sine - što bi rekli u crtaću.

On je zlo i kuga ove planete. Ali kad govorimo o njemu on nije samo on vec je on simbol satanista iz novog svetskog poretka. On je niko i nista u sustini, te pare i nisu njegove. On je samo maneken za slikanje. Ali o njemu govorimo iako je samo maneken jer je on najvece vidljivo zlo . Iznad njega su oni koji su mnogo mocniji u tom zlu nego on ali oni nisu vidljivi. Oni su iza reflektora javnosti, oni su smrdljive hijene koje krije mrkli mrak.

On je zlo i kuga ove planete. Ali kad govorimo o njemu on nije samo on vec je on simbol satanista iz novog svetskog poretka. On je niko i nista u sustini, te pare i nisu njegove. On je samo maneken za slikanje. Ali o njemu govorimo iako je samo maneken jer je on najvece vidljivo zlo . Iznad njega su oni koji su mnogo mocniji u tom zlu nego on ali oni nisu vidljivi. Oni su iza reflektora javnosti, oni su smrdljive hijene koje krije mrkli mrak.

on je simobl žiga zveri, jer je vakcina zapravo žig zveri.

Pa toliko naroda u svetu,protiv mera i vakcinacije.Otkriveno je da je u SAD-u,od medicinskog osoblja vakcinisano samo 2%,a i ne verujem da je u bilo kojoj zemlji sto se tice medicinskih radnika,vakcinisano vise od 10%.Kod nas Loncar ima 20-ak doktora koji stalno promovisu vakcinaciju,sto se ne oglasi vecina njih,ne smeju,a nece da se vakcinisu i po pitanju otkaza.S kim ce Loncar posle da radi.

Da li ti u to stvarno veruješ?
Treba ovde biti umetnik, glumac, načitan i naučen, iz drugog sveta i pripremljen na to da plativši cenu odlučujećeg, on i te kako ima moć da nas spasi, ne zauvek, ali na neko vreme, da!

Psi laju, karavani prolaze. Možete samo da mu pljunete pod prozor. Treba da prestanete ljubomorni na tuđ uspeh i tuđe pare.
Ko vam je kriv što ste luzeri i propaliteti.

Kada bi on samo jednu stvar reko sto nije u planu tog momenta bi bio mrtav.
Ne bi. Ali bio bi sklonjen...

Ipak je alat, u koji je mnogo uloženo, i dato.

Koliko on stvarno može da raspolaže sa tim bogatstvom je isto pitanje?

Ali da je nadigrao mnoge, kažu jeste. Zato mu mnogi zavide. Neki mu se dive. A meni samo smrdi jer nemoj da glumiš filantropa, nego budi.
Windows je mogao da napravi kao Unix, ali je "napravio" da bude sklon kompjuterskim virusima. A ovo petljanje sa vakcinama se može videti kroz taj kontekst.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back