Hteo bih da uchim englseki!

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja bih sledece godine htela da idem u USA. Da li neko zna neku dobru školu jezika? Pronašla sam filijalu jedne škole engleskog u kojoj sam već bila, u San Franciscu, pa razmišljam o tome, mada bih više volela na istočnu obalu.

Ovako, kao i u svakoj skoli, prvo sto je potrebno uraditi je test, da se vidi koji nivo znanja engleskog jezika imate. Zatim vas rasporedjuju u grupu i mozete da birate casove (npr engleska knjizevnost, business english...). S obzirom da sam ja bila u advanced grupi gde ima malo ucenika, profesori su zaista dosta vremena posvecivali svakom uceniku tako da sam jako puno novih stvari naucila iako sam mislila da vec imam dobro znanje engleskog jezika.
Najbolje od svega je sto su svi u skoli tako super i druzeljubivi :)

E maki90 jel si isla preko agencije ili ne,da te pitam posto ja ne znam nesto najbolje,znaci znam ne elementarno al ne i nesto posebno...pa me zanima intervju u ambasadi jel na eng,jel te tesko pitaju,sta pitaju...i jel si u londonu bila u domu ili u porodici...hvala unapred p

Ako sakas da probas nesto soema porazlichno od Balkanov, probaj ja Australia, moze da studiras angliski jazik , a posle toa da zapises nekoj kurs ili da ides na fakultet ili na postiplomski , a posle dve godini imas pravo da apliciras za permanent resident visa. Jas planiram da se zapisam na postdiplomski vo Melburn, a bev turisticki na tri meseci i imav moznost da otidam i vo Pert, toa e prekrasna zemja... Poveke informacii za studiranje vo Australia ( nezavisno dali sakas angliski jazik ili nesto dr) ima na www.bridgeblue.com.au jas od tamu najdov se sto mi bese potrebno:D

evo vec sam negde postovao link za dve skole u UK

- Regent School
- King's school

http://www.hello.co.rs/Letnje_skole.htm

Imate elektronske brosure na sajtu

A da li je neko bio u nekoj letnjoj skoli u Nemackoj? Ja sam ove godine poceo da ucim nemacki pa sam razmisljao da sledece idem sa nekim pocetnicima kao i ja u neku skolu samo nemam predstavu u koju. Nekako mi Berlin zvuci poeticno pa bih isao tamo ako je to moguce a siguran sam da jeste.

Pozdrav i hvala,

Poslednja izmena:

Back