piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.185
Nemaju ništa.Kladim se da će njihova deca biti Tompsonovi obožavaoci a vi ćete listom biti ponosni zbog svog uticaja na zle Srbe.
NEEEEEEE, legende Miše Kovača...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaju ništa.Kladim se da će njihova deca biti Tompsonovi obožavaoci a vi ćete listom biti ponosni zbog svog uticaja na zle Srbe.
Šta jes,jes nemaju ni opanke ni šajkače..
Pa dobro,ovde neće niko da te bije ako govoriš ekavicom.Od kad to Srbi govore isključivo ekavicu?
Ekavica nije isključivo srpsko obilježje.
Ekavicom govore i čisti Hrvati kajkavci, recimo moja malenkost.![]()
NEEEEEEE, legende Miše Kovača...
Ne govorim o tome nego o ljudima koji su bili do skoro negde u Hrvatskoj sticajem okolnosti,pa su posle morali da beže.ako si ti iz pirota ne znaći da su svi iz pirota i da svi srbi moraju govoriti ko ti. npr. srbi iz krajine nikad nisu govorili ekavicom, kao i bosanski srbi. njihov maternji jezik je ijekavica, i ne vidim razlog zašto bi oni zbog tebe mjenjali svoj maternji jezik
koji Srbi u sportu,estradi ili javnom životu, aj mi reci jednog ?!
u saboru ih ima 3-jica
Pa dobro,ovde neće niko da te bije ako govoriš ekavicom.
Goran Karan,Jasmin Stavros,Tedi Spalato, ...
Ovi mi naletješe u sekundi.![]()
Goran Karan tvrdi za sebe da je Hrvat,koliko ja znam.Goran Karan,Jasmin Stavros,Tedi Spalato, ...
Goran Karan tvrdi za sebe da je Hrvat,koliko ja znam.
Goran Karan,Jasmin Stavros,Tedi Spalato, ...
Hahahaha "Srbijanci" su imali rodoljubne pesme pre nego sto je i postojala mala genocidna Hrvatska..
Srbijanci ovakve rodoljubne pjesme nikad neće imati ...
To je besmisleno.Da li tvoj brate kaže za sebe da je Srbin?Svi su oni Hrvati.
Tako se osjećaju i izjašnjavaju.
A porijeklo je porijeklo.
A pa dobro.Taj je više Hrvat od većine ostalih.Ćale Srbin, ga je uhebo usput i odlepršao. Mater je Hrvatica, a on cijeli život živi u Splitu..
Normalno da se osjeća Hrvatom..
Karan je Turčin, Stavros je Bugar![]()
Tedi je Hrvat iz Hercegovine..
pa Hrvat je, samo Karan je tursko prezime , kao npr. Balaban,Gojan,Buljan ili Milošević
U osnovi prezimena Karan nalazi se tursko kara sa značenjm crn, pa je Karan osoba crne puti, crnomanjasta osoba.
Karani su na mućkom području zabilježeni u maticama župe Ogorje (1754-1757) sa dvočlanim prezimenom Muslim Karan (u izvorniku Muslin Caraun).
S prezimenom Karan upisani su u austrijskom zemljišniku iz 1835. godine, u kojem su u Ogorju Gornjem zabilježene četiri Karanove obitelji: Antina, Ilijina, Ivanova i Lukina. Tada je u Muću Gornjem prebivalište imala obitelj Petra Karana. Popis stanovništva 1948. godine zatekao je u Ogorju Gornjem šest obitelji s prezimenom Karan.
...Danas u Ogorju Gornjem žive 2 obitelj tog roda s ukupno 7 duša.
Karani na duvanjskom području (Rašćani) i na Kupreškoj visoravni (Blagaj) su pravoslavne vjeroispovijesti.
K. Draganović najprije podsjeća da Novaković, Lapčević, Jukić i Karanović izvode prezime Karan od njemačkog Karren, a onda nastavlja, „ovdje je gotovo sigurno riječ o potomcima saksonskih rudara što u 14. stoljeću bijahu došli u Bosnu. Što se tiče roda Karan, koji samo u Bosanskoj krajini broji 600 obitelji s otprilike četiri tisuće članova, a to i drugi znaci jasno govore u prilog tome da kako oni nekoć bijahu katolici.“
izvor: "Hrvatski rodovi općine Muć"
To je besmisleno.Da li tvoj brate kaže za sebe da je Srbin?
Nema zakona;ima ljudskih i stručnih kvaliteta za odredjenu dužnost....Srbija je gradjanska država
Tadija Bajić.
Pa dobro, po prezimenu može biti i Hrvat.![]()
Karan je Rođeni Beograđanin, a Stavrosovo ime je Milo Vasić.
Što Stavros ima s Bugarima?
Tedi je Hrvat iz Hercegovine..
Znam 100% da je Hrvat!!
•• Rekli ste Tade... Vi ste bili Tadija Bajić...
- ... Ma šta bija!? Tedi Spalato je, ajmo reć umjetničko ime koje je izmislija Ivo Lesić. Ja san i sad Tadija Bajić. Koji je dobija ime po svon didi Tadiji Bajiću iz zaseoka Potpoletnica kod Zadvarja. S očeve strane san odotamo, s materine strane iz Lokve Rogoznice i Katuna.
- To su moji korijeni, tamo spavaju moji preci. Držin ih na zidu, bolje reć na dva zida. U sobi su mi dva zida opiturana u narančasto, dva zida su opiturana u onu starinsku plavu boju u koju bi se pituravale sobe. E na ta dva zida su slike mojih predaka. Gledan ih svaki dan, gledajući ih vraćaju mi se slike iz ditinjstva, to mi daje forcu...