- Poruka
- 594
Ima li ih?
Koliko?
Kojim zakonom osiguravate nazočnost Hrvata u javnim službama ...
Koliko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li ih?
Koliko?
Ima li ih?
Koliko?
Pa ovi vaši vele -isti su to jezici.u srbskim sigurno nema,u srpskim ima.
Nazocnost?Moze li prevod?
Pa ovi vaši vele -isti su to jezici.
To vele vaši.
http://www.monitor.hr/vijesti/lingv...i-bosanski-i-crnogorski-su-isti-jezik/150147/
Zrnojed, ne možeš nas kriviti što ne razumemo novohrvatski.
Ima li ih?
Koliko?
Znači -manjinama samo po prstima.
A za svoje kukumavčite.
Našao si pogrešno mesto da lupaš.U Hrvatskoj nema nigde Srba.Znači -manjinama samo po prstima.
A za svoje kukumavčite.
Našao si pogrešno mesto da lupaš.U Hrvatskoj nema nigde Srba.
To su Hrbi.Oni nikad ne pominju da su Srbi,ne govore ekavicu,nemaju nikakva srpska obeležja niti bilo šta drugo.Osim u Saboru, na estradi, sportu i javnom životu...
To su Hrbi.Oni nikad ne pominju da su Srbi,ne govore ekavicu,nemaju nikakva srpska obeležja niti bilo šta drugo.
Nemaju ništa.Kladim se da će njihova deca biti Tompsonovi obožavaoci a vi ćete listom biti ponosni zbog svog uticaja na zle Srbe.Šta jes,jes nemaju ni opanke ni šajkače..
Nemaju ništa.Kladim se da će njihova deca biti Tompsonovi obožavaoci a vi ćete listom biti ponosni zbog svog uticaja na zle Srbe.
HIV pozitivan?Svaki pozitivni utjecaj je dobrodošao.![]()
Našao si pogrešno mesto da lupaš.U Hrvatskoj nema nigde Srba.
To nije ništa pozitivno.Pitaj Mađare i Italijane šta misle o asimilaciji.Bez I .
HV pozitivan.![]()
To pravoslavni te malo zaebava.ima još koji, al sve će to jednog dana biti pravoslavni rvati![]()
To su Hrbi.Oni nikad ne pominju da su Srbi,ne govore ekavicu,nemaju nikakva srpska obeležja niti bilo šta drugo.
Što bi neko koristio ijekavicu?Ja ne mogu da govorim ijekavicu,mada sam iz zezanja probao kad sam bio klinac i video da ne ide.Zato ne lupaj.glupost večeri. al od koga je nije ni čudo
Što bi neko koristio ijekavicu?Ja ne mogu da govorim ijekavicu,mada sam iz zezanja probao kad sam bio klinac i video da ne ide.Zato ne lupaj.
Što bi neko koristio ijekavicu?Ja ne mogu da govorim ijekavicu,mada sam iz zezanja probao kad sam bio klinac i video da ne ide.Zato ne lupaj.
Osim u Saboru, na estradi, sportu i javnom životu...