eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
vole ga trpat turci, to najbolje srbi znaju!
Боље ћути - вама фрањевци потрпаше и мушко и женско...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vole ga trpat turci, to najbolje srbi znaju!
Боље ћути - вама фрањевци потрпаше и мушко и женско...![]()
informiši se kad je bio prvi srbski rečnik a kad su ga ujke napisale, Vuk je bio spretan plagijator, pa nije džaba FES noso na glavi!
Ma ne dirajte nam miloliki komsiluk. Sve je stvar dobre volje. Pa vidite da su ljudi,svi do jednog,izucili cirilicu (ili je,sto neko pomenu genski urezana u ljude).![]()
"Ne razumem kad pise Džordž Buš, ali Џорџ Буш ..."![]()
Pa dobro, Ture, ali nemoj poslije da me prijavljuješ kad te tako nazovem.![]()
Како нису..............
informiši se kad je bio prvi srbski rečnik a kad su ga ujke napisale, Vuk je bio spretan plagijator, pa nije džaba FES noso na glavi!
Svi koji imaju dilemu neka se obrate za pojašnjenje našem doslednom Đokici
Znate li da latinicom kojom pisete da je to tzv. Hrvatska latinici, Gajica? Niste znali? Sad znate.
Znate li da latinicom kojom pisete da je to tzv. Hrvatska latinici, Gajica? Niste znali? Sad znate.
"Ta n. p. sav svet znade i priznaje, da smo mi književnost ilirsku podigli i uveli; nu nama još ni izdaleka nije na um palo ikada tvarditi, da to nije serbski već ilirski jezik; pače ponosimo se i hvali mo Bogu Velikomu, što mi Hervati s brat jom Serbljima sada jedan književni jezik imamo."
Eee,taj je baš dobar...u tome što radi.Kad sam ga video prvi put na TV-u odmah sam pomislio da je iz Bosne ali nikako da je i Srbin.
![]()
Istina je da Hrvati dosta insistiraju na tome kako je ''Džordž Buš'' ili ''Dejvid Bekam'' faktički menjanje imena tih ljudi. Mada ne vidim zašto bi to bio slučaj kad je govor, ne pismo, osnovno sredstvo komunikacije, stoga bi njihova imena trebalo pisati upravo onako kako se izgovaraju, što mi i radimo. Zbog toga Džordž Bernard Šo i jeste smatrao naše pismo savršenim.
Je li, kako se padeži uklapaju u sve to? Kako bi ti rekla da ne voliš Buša?
''Ja ne volim George Bush''?
Znači Hrvat??Neka,neka...mora da je u rodu sa ovim Zapadnim.Goran Zizak aka DjKrmak,hrvat po nacionalnosti iz Banja Luke![]()
Bosnjacki jezik ipak postoji.
Imamo dosta (malih) razlika da bi se moglo reci da je to apartan jezik.
Georgea Busha
''Georgea Busha'' ???!!, a sad nadji nekog anglo-saksonca pa ga pitaj ,dal' je to gramaticki ispravno![]()
Znači Hrvat??Neka,neka...mora da je u rodu sa ovim Zapadnim.![]()
Па наравно, када они пишу Джордж Буш - тоталне дилајле, исто као што Црногорци јадни измислише нова слова, Боже ме сачувај...
Pazi... genitiv/ akuzativ.samo bolidi mogu da podrzavaju ovakav pravopis
![]()