Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Ne moze, jer bi se onda upravo morala ovde postaviti cela istorija razvoja slovenskih jezika odvajkada, a to je malo obimno shtivo za jedan forum...
Link draga moja link....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze, jer bi se onda upravo morala ovde postaviti cela istorija razvoja slovenskih jezika odvajkada, a to je malo obimno shtivo za jedan forum...
Link draga moja link....
Sasvim strucni link o istoriji jezika ne postoji. Postoje diskusione grupe o lingvistici na raznim svetskim forumima i razni sajtovi koji se bave jezikom, ali nisu zvanicno priznati kao naucni materijal, a prava naucna dela se mogu kupiti samo za novac nd CDu ili kao knjiga. Ceo internet je pouzdan koliko i najobicnija zhuta stampa...bar kad je istorija jezika u pitanju.![]()
Za ovo treba da popijes ban...
Морам и тебе, као и Тихог, да приупитам нешто!!!
КОЈИ СУ ТИ ТИ БОШЊАЦИ!
ОДАКЛЕ СУ!?
КАДА СУ ДОШЛИ!?
КАКВИ СУ К'О ЉУДИ!?
Када нам будеш одговорио на ова питања,![]()
тек онда ће имати смисла
говорити о "бошњачком"језику!!!
Ja sam video jednog na TV-u....onaj iz kursadzija sa zelenom majicom.Ili je to bosanac?Bosnjak?***..![]()
![]()
Ne možeš tako da postaviš sliku sa svog računara.Moraš da je prebaciš na neki sajt za hostovanje fotki ili u tvoje ''sanduče'' na Krstarici.
Ne se.ri da nisi razumeo.....
Prvi uistinu važan tiskani hrvatski rječnik (ima ih i prije- http://www.hrvatskiplus.org/index.p...vic-rjecnici&catid=41:bibliografije&Itemid=48 ]
![]()
1649., Mikalja
![]()
Kakav Vuk, kakvi bakrači...
Ne možeš tako da postaviš sliku sa svog računara.Moraš da je prebaciš na neki sajt za hostovanje fotki ili u tvoje ''sanduče'' na Krstarici.
U listi jezika u tabeli vidim italijanski, germanski, dalmatinski... ali gde je tu hrvatski?
Ne postoji bošnjački već bosanski jezik, pojma ti nemašI gde je ovde bosnjacki?![]()
Ne postoji bošnjački već bosanski jezik, pojma ti nemaš
Pa ko brani i ostalim Bosancima da govore i pišu bosanskim jezikom ili bilo kojim drugim a ako Srbi iz Bosne hoće da govore i pišu španskim jezikom nema zabrane.Otkad? Bosanac je svaki žitelj Bosne, a "Bošnjaci" i sve što je u vezi sa njima odnosi se na veštačku i nepostojeću naciju, nekadašnje Muslimane
Pa ko brani i ostalim Bosancima da govore i pišu bosanskim jezikom ili bilo kojim drugim a ako Srbi iz Bosne hoće da govore i pišu španskim jezikom nema zabrane.
A o postojanju Bošnjaka neću da pišem jer vi to ne ćitate, već forsirate srpsku nacionalnu Historiju pisanu u Beogradu, kojoj ja ne vjerujem.
Npr.
"Marko Kraljević je najveći srpski junak i tačka o tome se ne raspravlja".
Kad bi raspravljali saznali bi da je srpski junak poginuo kao turski: muški rob VAZAL.
Vazal ili lenski gospodar bio je srednjovjekovni plemić i feudalac koji se nalazio u dvostrano obvezujućem odnosu sa svojim nadređenim lenskim gospodarem i feudalcem. Taj dvostrano obvezujući odnos nazivao se vazalsko-seniorski odnos. Riječ vazal potječe od keltske riječi gwas koja je označavala mladog muškog roba i od njene latinske izvedenice vassus.