Hrvatski dragovoljci u Crnoj Gori

Bilo pa proslo ljudi. neki Crnogorci su i tada vidjeli pogubnost te politike i dje nas bacaju ali avaj.....
intelektualci poput Perovica, osnivaca Monitora...i mnogi drugi su upozoravali na to.

Jevrem Brkovic je dozivio tada da se on rodjeni Crnogorac osjeti nepozeljnim u svojoj zemlju DB mu je dahtala za vratom.

Ali sve je doslo na svoje ;) I dolazi. Karma je koorva, ;) ali , vi srbi ste do sad to trebali dobro da naucite kako rade karmicki zakoni.

Tužno, zaista.

Onoliko naoružanja se imalo, a Dubrovnik danas nije pod vodom.

Čudan je to rat bio...

..da ste Vi ..Srbi..napadali.,.mozda bi i uspijeli...
...ipak su Crnogorci ..kulutan narod...uvidjeli su da su pogriješili..izvinili se..to mogu samo veliki narodi..koji imaju..obraz..čojstvo.... skidam odgovornost sa Crnogorskog naroda ..bili su taoci Beograda i Milošević-a...Crnogorcima je oprošteno...ali za buduce narastaje i nase i njihove da se vise ne ponovi...treba da pamtimo.......susjed je svetinja rođeniji od brata...
.

..da ste Vi ..Srbi..napadali.,.mozda bi i uspijeli...
...ipak su Crnogorci ..kulutan narod...uvidjeli su da su pogriješili..izvinili se..to mogu samo veliki narodi..koji imaju..obraz..čojstvo....osim toga skidam odgovornost sa Crnoograskog naroda ..bili su taoci Beograda i Milošević-a...Crnogorcima je oprošteno...ali za buduce narastaje i nase i njihove da se vise ne ponovi...treba da pamtimo.......susjed je svetinja rođeniji od brata...
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotf: :rotf: :rotf:
anal.gif
anal.gif
anal.gif

Zar i ti sine zapadni?
Čemu taj ljigavi pacifizam u tvojim riječima? Nije te tome Ilija učio, garantujem.
Ja mislim da bi uzvišen čin bio da se onako lijep grad spasio tj. uništio.
Zar je bolje ovako, da ga ustaše svojim nazivaju? Jadno i tužno, zaista.
Nego, lako je tebi, što slaviš Jasenovac, Oluju i sve ostale zločine nad Srbima, da pričaš o tome kako Srbi žale za onim što nije bilo...i treba da žale...jer da smo mi vas, kao što ste vi nas...druga bi se pjesma pjevala.
Ne znam da l' da vas žalim što ste tolike životinje, il' da vam zavidim...očigledno u ovom svijetu bolje vi prolazite.

A šta da ti pričam o invalidu iz Osijeka, il' pak ovom turskom zetu što se Pljugovinom diči...?
Muka je to, velika.
Hoće veliku ljubav da odglume, pa se utrkuju ko će na Srbe bolje da pljune.
Domobrana i razumijem, on ti je uvijek takav bio, al' ovaj Fatin muž...on mi je jadan.

Back