МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
sasvim je Jasna stvar da je Beograd kriv za NAPAD I AGRESIJU...Crne Gore..na Hrvatsku tj.Dubrovnik...to je svima jasno samo četnicima nije i neće.....
![]()
Blago vama...
sa ce imate novih direktorskih kadrova...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sasvim je Jasna stvar da je Beograd kriv za NAPAD I AGRESIJU...Crne Gore..na Hrvatsku tj.Dubrovnik...to je svima jasno samo četnicima nije i neće.....
![]()
Istina je da su Crnognorci napali Dubrovnik po naredbi iz Beograda ( uostalom nisu oni jedini tu bili, nezaboravimo ekipu iz Ist. Hercegovine )....medjutim ne sjecam se da su se nesto previse bunili...dakako, ako zanemarimo ekipu iz Cetinja.sasvim je Jasna stvar da je Beograd kriv za NAPAD I AGRESIJU...Crne Gore..na Hrvatsku tj.Dubrovnik...to je svima jasno samo četnicima nije i neće.....
![]()
Blago vama...
sa ce imate novih direktorskih kadrova...![]()
![]()
![]()
Istina je da su Crnognorci napali Dubrovnik po naredbi iz Beograda ( uostalom nisu oni jedini tu bili, nezaboravimo ekipu iz Ist. Hercegovine )....medjutim ne sjecam se da su se nesto previse bunili...dakako, ako zanemarimo ekipu iz Cetinja.
Mada, moram priznati da sam slabo upoznat sa unutarpolitickim previranjima u Crnoj Gori tada, ali se sjecam izjave Mile Djukanovica u to vrijeme da mu se zgadio igrati sah.
Ja mislim da se Machak vise obraca svojima za neke njihove unutrasnje obracune, mi ti tu dodjemo vise kao promatraci sa pravom komentara.nemamo otovrenih pitanja s Crnogorcima..i tako treba ostati.....podmetnja Beograda(Mačka) su providna....da nije bilo Crnogoraca i dan danas bi Mačak bio..Yugosvaven..treba da si zahvalan sto su ti Crnogorci dali drzavnost...![]()
Ali sto ija pricam gluposti, pa Hrvatski predsjednik Stipe Mesic je jasno rekao da Hrvatska nikada nije ratovala sa Crnom Gorom....tako da je vjerovano sve sto ja znam o tadasnjem vremenu i ulozi Crne Gore zapravo jedna obicna halucinacija.
Ovo je fantasticno!
Prvo im rekao da ce s ustasama zavrsiti jednom za uvek,o mrznji prema sahu je i suvise govoriti,a sada mu na noge idu i domoljubi dragovoljci i jos bi da se s njim druze!
Bombardovao ih i hebao po Dubrovniku kao sanske koze!
To samo moze jedan i neponovljivi gospodar Milo!
Na kolena pred gospodarem,ustase!![]()
..nece biti..momak..bit ce da je to bio..Momir&Milo..M&M..
Nemogu da se ne slozim..iako si naravno pretjerao u Milinoj ulozi u ratu, on je ipak tu bio marginalan...ali svejedno...Ovo je fantasticno!
Prvo im rekao da ce s ustasama zavrsiti jednom za uvek,o mrznji prema sahu je i suvise govoriti,a sada mu na noge idu i domoljubi dragovoljci i jos bi da se s njim druze!
Bombardovao ih i hebao po Dubrovniku kao sanske koze!
To samo moze jedan i neponovljivi gospodar Milo!
Na kolena pred gospodarem,ustase!![]()
„Crnogorska zastava je došla na Stradun, ali kao prijateljska zastava“, rekao je Žuvela.
Da mi je netko rekao da ce jednog dana Crnogorci pljuvati po vlastitoj drzavi, nebih mu vjerovao."Црногорска застава" или популарно звана златна печена кокошка, наводно дворска застава краља Николе је последњи пут била у употреби у време италијанске окупације и режима Секуле Дрљевића на Цетињу.
Према томе није уопште чудно што се усташе и италијанашка гамад много воле, то је и очекивано.
Da mi je netko rekao da ce jednog dana Crnogorci pljuvati po vlastitoj drzavi, nebih mu vjerovao.
Ma ja mislim da ste vi zapravo obicni izdajnici koje ce prije ili kasnije ponosni crnogorski narod objesiti na prvu banderu....kao sto se to i radi izdajnicima.А не, ту грдно гријешиш не пљујемо ми по нашој држави која је иначе далеко старије традиције него ваша.
Ми се само опиремо ширењу усташке идеологије на простору исте и пјевамо: "Са Цетиња вила кличе, поздрав српски Дубровниче !", као у добра стара времена.
Тако је било и тако ће морати да буде, а оно што је отето је и проклето....
Ma ja mislim da ste vi zapravo obicni izdajnici koje ce prije ili kasnije ponosni crnogorski narod objesiti na prvu banderu....kao sto se to i radi izdajnicima.
Ma ja mislim da ste vi zapravo obicni izdajnici koje ce prije ili kasnije ponosni crnogorski narod objesiti na prvu banderu....kao sto se to i radi izdajnicima.
Znam poprilicno o povijesti, jedno od konstanti svih naroda na svijetu je da su izdajice uvijek na kraju bile objesene o prvo stablo...valjda po uzoru na Judu. A ti pjevaj pjesme koliko hoces.Не знаш ништа о историји.... прошетај даље и прочитај још који памфлет о својој "тисућљетној домовини"...![]()
Znam poprilicno o povijesti, jedno od konstanti svih naroda na svijetu je da su izdajice uvijek na kraju bile objesene o prvo stablo...valjda po uzoru na Judu. A ti pjevaj pjesme koliko hoces.
crnogorci su prevareni Hrvati.ako bog da i Hrvatska sloga.mic po mic..
![]()