Hrvatski admiral o Srbima: "Ponašaju se kao psi"

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Hrvatski admiral o Srbima: "Ponašaju se kao psi"​

Zagreb -- Hrvatski admiral Davor Domazet Lošo uporedio je Srbe sa psima komentarišući dešavanja na dan ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju.

IZVOR: KURIR SREDA, 8.09.2021. | 21:47

"Srbi mrze sve. Oni su narod mržnje. Nema u njihovoj duhovnosti ono što Hrist uči. Kod njih je to proforma. U najveću svetinju ti dođeš crnogorskog naroda... Ti ne možeš doći na silu tamo. Pas kad zapi*a onda je to njegovo dvorište? To je čist okultizam. Ponašaju se kao psi", rekao je Lošo u jednom podkastu na Jutjubu.

Hrvatski admiral je prokomentarisao i ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju. "Zamislite da crkva dolazi helikopterom naoružana! Glumataju i nose zastore protiv metka. Sad se pojavilo da imaju sumnje kako mu je pretio snajperista. Prave kazalište. Oni će se sada prikazati kao žrtve", rekao je nekadašnji oficir JNA. Njegovu izjavu možete čuti na 13. minutu snimka.

Lošo je inače penzionisani admiral i nekadašnji savetnik hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Čuven je po antisrpskim izjavama, ali i po brojnim teorijama zavere.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=08&nav_category=167&nav_id=1919813

Kada to kaže ovaj ustaški ker onda je to više nego smešno. :D

Mislim da je ono sa pancirnom zavesom bilo stvarno malo preterano... Ali ne znam samo ko se još uzbuđuje oko toga šta neki Hrvat izjavi? Pa, ljudi da imaju bar malo obraza ne bi se javljali nikad, imali su logor tri puta veći od Aušvica, logore za decu, klali ljude i pravili etnička čišćenja i genocide da su čak i Nemački zvaničnici bili šokirani na šta su spremni.

Mislim da je ono sa pancirnom zavesom bilo stvarno malo preterano... Ali ne znam samo ko se još uzbuđuje oko toga šta neki Hrvat izjavi? Pa, ljudi da imaju bar malo obraza ne bi se javljali nikad, imali su logor tri puta veći od Aušvica, logore za decu, klali ljude i pravili etnička čišćenja i genocide da su čak i Nemački zvaničnici bili šokirani na šta su spremni.
Ipak, ovo je skroz tačno za obnašanje tvog predsednika.

Samo nekog mrzi

ne može se znati a uloz su bili preveliki za rizik...

Ipak, ovo je skroz tačno za obnašanje tvog predsednika.

Samo nekog mrzi

Ovo se zove paranoja i šizofrenija, ti njega vidiš i tamo gde reči o njemu nema. Zbog takvih kao što si ti, mene baš i veseli kada vas razvlače kao pse. :)

ne može se znati a uloz su bili preveliki za rizik...

Može se znati.

On je arhitekta svih ovih nemira, ali ti sa IQ-om psa vidiš samo nekakvog Pavelića koji je umro 1890.

Nisam znao da je on arhitekta Jasenovca, Jadovna i ostalih klanica, nisam znao da je on bio tu za vreme Nemačkog napada, koje se zdušno podržavale ustaše. Nisam znao da je on smislio nož koji su od milja zvali Srbosjek. Nije to nekakav Pavelić, to je jedan od najvećih zločinaca i umobolnika sa ovih prostora koji je klao zarobljen narod i naredio njihovo satiranje. Ali ti sa IQ-om komšijskog avlijanera i ćoškare ne možeš da primetiš to, tebi samo Vučić, Vučić, sanjaš Vučića i voleo bih da tebe i takve kao što si ti klackaju još ne znam koliko dugo, taman toliko dok vam srce ne otkaže.

Hrvatski admiral o Srbima: "Ponašaju se kao psi"​

Zagreb -- Hrvatski admiral Davor Domazet Lošo uporedio je Srbe sa psima komentarišući dešavanja na dan ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju.

IZVOR: KURIR SREDA, 8.09.2021. | 21:47

"Srbi mrze sve. Oni su narod mržnje. Nema u njihovoj duhovnosti ono što Hrist uči. Kod njih je to proforma. U najveću svetinju ti dođeš crnogorskog naroda... Ti ne možeš doći na silu tamo. Pas kad zapi*a onda je to njegovo dvorište? To je čist okultizam. Ponašaju se kao psi", rekao je Lošo u jednom podkastu na Jutjubu.

Hrvatski admiral je prokomentarisao i ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju. "Zamislite da crkva dolazi helikopterom naoružana! Glumataju i nose zastore protiv metka. Sad se pojavilo da imaju sumnje kako mu je pretio snajperista. Prave kazalište. Oni će se sada prikazati kao žrtve", rekao je nekadašnji oficir JNA. Njegovu izjavu možete čuti na 13. minutu snimka.

Lošo je inače penzionisani admiral i nekadašnji savetnik hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Čuven je po antisrpskim izjavama, ali i po brojnim teorijama zavere.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=08&nav_category=167&nav_id=1919813

Kada to kaže ovaj ustaški ker onda je to više nego smešno. :D
Тако кевће Кро-џукела обучена у адмиралски мундир. Лошо кевће ли кевће док каравани пролазе.

Pogledaj na šta ti liči predsednik

Burag, seda kosa, donji pritisak 400

Predsednik i tvoj, predsednik svih ljudi koji žive ovde, eno ga sedi na Andrićevom svaki dan pa idi protestuj ako imaš nešto protiv.

U regionu je vladao mir do 2012.

Usponom šumske radikalne stranke tj. preciznije krađom džakova glasova, počinje nova netrpeljivost

Na koju smo već navikli iz 1500 haških optužnica za ratna zverstva koje su izdate protiv simpatizera SNS

Kako i da ne vlada mir kada je tvoja seda ovca išla i izvinjavala se svima kojima je stigla, bez da je nama neko jednu reč lepu uputio, tretirali nas kao krpu.

Predsednik i tvoj, predsednik svih ljudi koji žive ovde, eno ga sedi na Andrićevom svaki dan pa idi protestuj ako imaš nešto protiv.

Kako i da ne vlada mir kada je tvoja seda ovca išla i izvinjavala se svima kojima je stigla, bez da je nama neko jednu reč lepu uputio, tretirali nas kao krpu.
Morao je da se izvinjava, ne za svoje postupke nego Sramne postupke tvog predsednika koji su ostali zapisani kao bestijalnosti u Tribunalu

Morao je da se izvinjava, ne za svoje postupke nego Sramne postupke tvog predsednika koji su ostali zapisani kao bestijalnosti u Tribunalu

Naravno da je morao kada mu vlasnici kažu idi i radi to i to, oni koji su ga doveli, oni koji su ga i skinuli kada su shvatili da je krpa.

Tribunal kao izmišljena stvar da svali krivicu na stranu naroda koji ima najviše proteranih i ubijenih ljudi u tom ratu, da imaš mozga shvatio/la bi to.

Mislis na engleski sud za svoje neprijatelje? Nisu ga slucajno odvojili od medjunarodnog suda i dislocirali u jednu englesku koloniju koja jos umislja da je globalna kolonijalna sila....

Mislis na engleski sud za svoje neprijatelje? Nisu ga slucajno odvojili od medjunarodnog suda i dislocirali u jednu englesku koloniju koja jos umislja da je globalna kolonijalna sila....

Znaš kako, meni je ok i kapiram kada naši "susjedi" koriste taj termin tribunala kao nečega relevantnog i poštenog, njima to odgovara i razumem. Ali kada se ovi naši pozivaju na najveću pravnu sramotu ikad kreiranu, to mi je onda malo za lečenje.

Znaš kako, meni je ok i kapiram kada naši "susjedi" koriste taj termin tribunala kao nečega relevantnog i poštenog, njima to odgovara i razumem. Ali kada se ovi naši pozivaju na najveću pravnu sramotu ikad kreiranu, to mi je onda malo za lečenje.
Nema tu nasih, cak i oni koji dokazuju da su srbi ili gradjani srbije nisu zavedeni srbi, nego zlo, jer sedeti dan noc i siriti mrznju mogu samo placenici. Oni jadni nista ne znaju da smisle ni da urade i zato rade kao placeni mrzitelji....IT strucnjaci :)

Nema tu nasih, cak i oni koji dokazuju da su srbi ili gradjani srbije nisu zavedeni srbi, nego zlo, jer sedeti dan noc i siriti mrznju mogu samo placenici.

Meni čak deluje da kreacije kao ove koje gledamo ovde nisu ni plaćenici, jer da ih neko zaista plaća oni bi vršili neke bitne uticaje, ne bi beznadežno lupetali po forumima kojekakvim. To ti je na nivou onih ljudi iz državnih firmi koji pišu "najbolji je naš!".

Meni čak deluje da kreacije kao ove koje gledamo ovde nisu ni plaćenici, jer da ih neko zaista plaća oni bi vršili neke bitne uticaje, ne bi beznadežno lupetali po forumima kojekakvim. To ti je na nivou onih ljudi iz državnih firmi koji pišu "najbolji je naš!".
Pa nivo intelegencije i duhovnosti kod takvih ljudi je najnizi i od njih ne mozes da ocekujes da imaju svoje misljenje ili znanje.....kopanje kukuruza je za njih intelektualni posaao, jer ni to ne bi znali da rade a da se ne povrede...

Sta je tacno tema?
Hrvatska mrznja?
Titov general?
Vojno lice poducava svestenike?

Hrvati laju na Srbe i žao im je što smo još negde ostali živi i tu.

Pa nivo intelegencije i duhovnosti kod takvih ljudi je najnizi i od njih ne mozes da ocekujes da imaju svoje misljenje ili znanje.....kopanje kukuruza je za njih intelektualni posaao, jer ni to ne bi znali da rade a da se ne povrede...

Tako nekako. Meni je najsmešnije kad delimično odgovore na pitanje ili ne odgovore uopšte. Ima ovde ekipica jedna koja to radi stalno, busaju se, onda izneseš činjenice i oni samo nestanu ili još jače uzmu i kada te citiraju izbace ono na šta nemaju odgovor hahahaha

Back