001
Zainteresovan član
- Poruka
- 169
..----------------------------------------------------------Kao neko ko se nedavno vratio sa letovanja iz Hrvatske, prethodne komentare stvarno dozivljavam kao uvredu.
Za vreme jednonedeljnog boravka u toj zemlji nisam cuo ni jednu losu rec, a na ovom forumu su ljudi koji tamo letuju maksimalno izvredjani, dijagnozirana su im razna psiholoska oboljenja, nazivani su glupacima.
"Ko je vas upoznao, ni pakao mu nece tesko pasti!" Mrznja koju sirite je toliko patoloska da mi je muka, i zbog takvih sto razmisljaju kao vi sva s***a u poslednjih dvadeset godina su nas strefila. A pod vasim istomisljenicima podrazumevam i onu devojku u ustaskoj odeci - zatucanost i mrznja vam je zajednicka, nimalo se ne razlikujete.
A vidis i nama nekima je muka,a i povraca nam se od vas koji idete na tzv more u ustasistan pored svih ostalih mnogo boljih destinacija.
Jedina preostala fasisticka drzava na svetu koja se dici svojim zlocinima ,koja slavi bljesak i oluju, a u istoj je masakrirala civile i napravila najveci genocid u istoriji covecanstva posle 2 svetskog rata proteravsi 250 000 ljudi samo zato sto su Srbi.Drzava u kojoj je sruseno preko 3000 spomenika iz narodnooslobodilacke borbe od 91godine na ovamo,u kojoj su promenjena imena svih ulica narodnih heroja,a iste preimenovane u imena fasistickih koljaca.
Drzava u kojoj i dan danas paradiraju ustase po Zadru i u drugim gradovima noseci crne uniforme sa podignutim rukama tj. fasistickim pozdravom.
Drzava koja ni do dana danasnjeg nije ljudima vratila oduzetu imovinu,drzavi u kojoj i dan danas ne mozes dati krv ako si Srbin,drzava u kojoj se svakodnevno dogadaju incidenti na etnickoj osnovi,drzava u kojoj ni nasi sportisti nisu sigurni,setite se svih napada,a danas su napali i oteli srpsku zastavu deci od 15 godina na otvaranju prvenstva u jedrilicarstvu u trogiru. itd itd mogao bi do sutra da nabrajam.
Zatucan si ti zato sto ovo ne vidis ili neces da vidis da je u hrvatskoj sve isto kao i 91,patoloska mrznja prema svemu sto je Srpsko i to uce od malih nogu i dan danas, nemoras se vracati u proslost jer tako je i danas,zato mene ta smrdljiva i genocidna drzava sigurno nece videti,a vi gospodo izvolite uvlacite im se u guzicu od volje vam.Iza svega napisanog odgovorno stojim jer sam i sam Srbin iz hrvatske proteran 91 iz jednog veceg grada u hrvatskoj,pa onda 98 po drugi put iz RSK.
Izvinjavam se svima ako sam ubacio malo i politike,ali ne mogu izdrzati da neodgovorim pojedincima koji se prave pametni,a na svojoj kozi rat nisu osetili dodu ovde pa ljude koji se argumentovano protive odlasku nazivaju zatucanima,a u stvari su to oni.