Hrvatska

• Začetnik teme Začetnik teme backpacker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
... Slučajevi poput ovoga poslednjih godina su vrlo retki...
Ovo mora da je štamparska greška, jer bi trebalo da glasi... SLUČAJEVI POPUT OVOGA POSLEDNJIH GODINA SU VRLO ČESTI!

I ne znam koliko ovakvih slučajeva treba da se desi da bi neki skapirali neke stvari! Stvarno bih voleo da svi oni koji toliko pate za letovanjem u "lijepoj njihovoj" odu već jednom tamo i provedu se isto ili čak mnogo gore od ovog i drugih navedenih slučajeva (kao Djura mornar recimo), jer će im (nadam se) jedino tako neke stvari konačno doći iz dupeta u glavu!

A vi koji ste već bili tamo i koji ste, kako kažete, oduševljeni njihovom "ljubaznošću", "srdačnošću" i "gostoljubivošću" kao da se ništa predhodnih godina nije izdešavalo, znajte jedno, da će vam se kad-tad ta njihova "ljubaznost" obiti o glavu! Možda ne prve godine, ali neke sledeće sigurno! Toliko!

Vozilo sa beogradskim tablicama zapaljeno u Zagrebu
Izvor: Tanjug
http://www.svevesti.com/?l=sr&a=94678

Vozilo beogradskih registarskih tablica zapaljeno je rano jutros u kvartu Susedgrad na zapadu Zagreba, saopštila je policija.

Policija je navela da je nepoznati počinilac razbio, jutros oko tri časa, staklo automobila betonskim blokom, a zatim je u njega ubacio upaljenu raketu "bengalku". O požaru automobila koji je vlasništvo državljanke Srbije Z. Š. policiju je izvestio građanin, a posle uviđaja, policija intenzivno traga za počiniocem.

Slučajevi poput ovoga poslednjih godina su vrlo retki, a policija obično ne uspeva da nađe počinioce.

ČITAJ: MALO SE I VESELE

Uživajte sadomazohisti u VAŠOJ lijepoj .....

Sad, po tvome bi trebalo da budemo samo mazohisti, malo si pobrkala. A, ti si, devojko, tezak slucaj sadiste. Uvek nesto pametujes, i niko ne moze da bude u pravu sem tebe.:dash:

Izvinjavam se sto skrecem sa teme, koja bi trebalo da se bavi Hrvatskom a ne psiholoskim portretisanjem turista koji zele da provedu par dana odmora tamo.:dontunderstand:

@Sayitright

Hvala jos jednom. Korisne informacije i iskustva onih koji su zapravo BILI tamo, a ne vredjanje onih koji bi da idu u Hrvatsku, su ono sto je potrebno ovoj temi.

Samo da dodam: poznajem dosta ljudi koji su u poslednjih par godina letovali u Hrvatskoj i to u raznim delovima (Korcula, Hvar, Spilt, Brac, Pula) i svi su bili zadovoljni i nisu imali nikakve probleme.

Pa kako možeš biti tako glup ?

NIJE politika kad ti neko zapali automobil !!!

NIJE politika kad te neko pljune na ulici i presedne ti letovanje !!!

To nije politika nego TURIZAM.

Meni je važno da se kad odem na letovanje osećam OPUŠTENO, a to u (K)rvatskoj svakako NIJE moguće !

Brate, kad pročitam sve ovo ovde, ispada da nemaš gde da odeš.... hrvati nas mrze, crnogorci nas preziru, grci nas ne vole, turci i bugari bi nas klali .... a za dalje se nema para ... a volo bih na kubu ... floridu .... kaliforniju .... novi zeland .... filipini .... tamo im se **** ko smo i odkale smo ....

... grci nas ne vole, turci i bugari bi nas klali ....
smiley_emoticons_confused2.gif
smiley_emoticons_confused2.gif
Explain please!

Planiram da s jeseni(kraj septembra, pocetak oktobra) idem u Hrvatsku pa imam par pitanja?!

Za pocetak da li mi za HR jos uvek ne treba viza vec samo validan pasos nase zemlje?

Isla bih u Dubrovnik,ali ne volim bus( samo ako mora). Pruga ne ide do Dubrovnika ;) - kako najbolje kombinovati?!
Sve ideje i odgovori su dobrodosli :)

Meni uopste nije jasno kako neko moze nekog toliko da mrzi!
Pobogu ljudi, ako nas kao sto tvrdite niko ne voli, dal ste se nekad pitali zasto?
U Hrvatskoj su ljudi malo kultivisaniji nego ovde i dokle vise tog prepucavanja, ako neces da ides nemoj, a ko god bude isao lepo ce se provesti, uzivati!

Ja bih voleo otići na Hrvatsku na more, međutim još uvek nisam siguran da li se slegla prašina od prethodnog rata, čuo sam od prijatelja koji je bio u Poreču, da on tamo nije imao problem, međutim moj drugi prijatelj koji je bio u okolini Dubrovnika, neko mesto na C., ne mogu se sad setiti naziva mesta kaže da se baš nije lepo proveo.... naravno cene smeštaja, hrane, takse....

Stvarno ne razumem one koji udu u Krvatsku.
Odes na more i stalno imas u glavi da moze da se desi da te odvale od batina ili sl. posto si iz Srbije ili da ce da ti polupaju kola zbog srpskih tablica.

A zašto misliš da ja imam neke veze kod moderatora ?

Ja samo ....OD SRCA...ono što mislim, i do sada nisam imao nikakvih problema sa njima .....

ma, ne mislim.....zato i kazem svaka cast!
i ja sam samo ..od srca..ali sam imala obrisane postove...u vise navrata (a i neku malu kaznicu:whistling:)...

Kao neko ko se nedavno vratio sa letovanja iz Hrvatske, prethodne komentare stvarno dozivljavam kao uvredu.
Za vreme jednonedeljnog boravka u toj zemlji nisam cuo ni jednu losu rec, a na ovom forumu su ljudi koji tamo letuju maksimalno izvredjani, dijagnozirana su im razna psiholoska oboljenja, nazivani su glupacima. :dontunderstand:
"Ko je vas upoznao, ni pakao mu nece tesko pasti!" Mrznja koju sirite je toliko patoloska da mi je muka, i zbog takvih sto razmisljaju kao vi sva s***a u poslednjih dvadeset godina su nas strefila. A pod vasim istomisljenicima podrazumevam i onu devojku u ustaskoj odeci - zatucanost i mrznja vam je zajednicka, nimalo se ne razlikujete.

Back