Hrvatska vojska protiv srpskih "opančara"

А и ти Руси више нису Руси. Сећам се 99', креће бомбардовање, да ли је био Иванов, окреће авион на свом путу ка Америци и враћа се назад, тобож демонстративно. Два дана касније јављају да је Русији одобрен кредит од 17 милијарди долара.
А Борис Јелцин када је почело именовао Черномидина и Русија ће спровести низ дипломатских акција уперених према НАТО.
На крају Черномирдин са Ахтисаријем миротворац средио присуство страних војних грјпа на Косову.

А Борис Јелцин када је почело именовао Черномидина и Русија ће спровести низ дипломатских акција уперених према НАТО.
На крају Черномирдин са Ахтисаријем миротворац средио присуство страних војних грјпа на Косову.
Па ето им сад, нек се бакћу по украјинском блату. Још треба да нам буду захвални што су Американци 20 година заглавили с нама иначе би их 90-их отресли као сељак слину.
Кад ће овај народ да дође себи

Парадоксално је овде да се Хрватска борила против српских одреда а ова Србија била Југославија.😂
Па то ти је оно што ја причам, какав Милошевић Србин, он човек Југословен. Он би и Пожаревац прогласио за Југославију.

Још кад су дошли на аеродром у Приштини тражили од нас да им плаћамо што су ту. Браћа!? То ти исто као ови што за Хравте кажу да су им браћа. Ја бре не знам шта је с људима. Ја знам ко су ми браћа.

Vi kad ste se borili protiv nas, završili ste u Blajburgu u ženskim haljinama.
Brkaš vašu borbu protiv gerijatrije i sopstvenih građana sa nekim ratom sa Srbijom.
Jadniče iskompleksirani... :mazi:
Pa nije hrvatski problem što je šaka krezube gerijatrije odlučila ratom otcjepiti komad Hrvatske i pripojiti ga Srbiji. To je je li njihov problem, što su se malo preračunali. Mi smo sa svoje strane svemu pristupili posve ozbiljno, ustrojili dobro organiziranu profesionalnu vojsku i odradili posao kako se spada. Kod nas nije bilo kapetana Drgana, Arkana, belih Orlova, paraobavještajaca, paramilitaraca, i čega sve ne. Mi smo sve odradili full ozbiljno i 95 imali respektabilnu i dobro organiziranu vojsku. Uostalom to se i dan danas nakon 30 godina vidi u društvu. Hrvatski veterani su poštovani i cijenjeni u društvu, srpski obijaju kontejnere.

Nisu tražili ništa da im plaćamo, nemoj da lažeš, nije lepo.
Шта није лепо. Јел си ти прочитао нешто о томе?
Па шта мислиш што се повукли? И немој некога да оптужујеш да лаже а да о томе не знаш ништа. Те касеташке приче што гуташ причај ти неком другом.

Дубровник да и то Црногорци под Милом. Вуковар да. Биле су укњучене паравојне јединице које помињеш било их је са свих страна али колико знам у Хрватској само капетан Драган који је од локалног становништва стварао војску.
Dubrovnik napadali samo Crnogorci? Ma nemoj. A Srbi iz Crne Gore? A Srbi iz istočne Hercegovine (Trebinjska brigada, general Milan Zec i drugi)? A Srbi iz Srbije (Užički korpus, general Miodrag Jokić i ostali)?

Дубровник да и то Црногорци под Милом. Вуковар да. Биле су укњучене паравојне јединице које помињеш било их је са свих страна али колико знам у Хрватској само капетан Драган који је од локалног становништва стварао војску.
Što onda lažeš da smo ratovali samo protiv Srba iz Hrvatske?

Dubrovnik napadali samo Crnogorci? Ma nemoj. A Srbi iz Crne Gore?
А па то ти је тамо промењљива категорија. Овде издвајам из Црне Горе оне који и сад кажу да су Срби. Кад је гранатирање Дубровника онда су то Срби, а иначе сад су Црногорци:D

Nisam znao da su Šeseljevci, Arkanovci, kapetan Dragan, Simatović, Stanišić, Šljivančanin, Mladić bili naši građani.
Bili su banditi ili JNA. To nema nikakve veze sa Srbijom. Srpska vojska nije ni postojala niti je kročila na teren Hrvatske. Da jeste kako bi nas onda Hrvati pobedili kad nisu uspeli ni Nemci. Niti je agresije bilo. Bila je to pobuna hrvatskih građana protiv ultra desne histerije u njihovom sopstvenom društvu.

Pišeš kao da hrvatska nikada nije bila deo Jugoslavije...

Bre sve neke gluposti pišeš ajde zaobiđi me. Mrzi me da se raspravljam a najmanje da te ubeđujem i da se prepucavam.

Шта није лепо. Јел си ти прочитао нешто о томе?
Jok, ti si... :mazi:

Па шта мислиш што се повукли?
Zato što nije bilo više svrhe da budu tamo, okruženi NATO zlikovcima.
Sve i jednog šiptarskog teroristu koga su predali NATO ghovnarima, sa dokazima,
ovi su sledeći dan puštali na slobodu.
Koja korist od njihovog ostanka na aerodromu, da nisu možda mogli da
intervenišu u Prizrenu i zaštite Srbe tamo?

И немој некога да оптужујеш да лаже а да о томе не знаш ништа.
Ne optužujem te ja dečko, ja ti kažem i tvrdim da lažeš.

Те касеташке приче што гуташ причај ти неком другом.
Ti ponavljaš neke priče koje si navatao ispred zadruge, a najgore od svega
je to što si ubeđen da su istinite.
A ako nisi ubeđen, to je još gore... :mazi:

Zato što nije bilo više svrhe da budu tamo, okruženi NATO zlikovcima.
Па шта се окружење на Косову по том питању разликује ; шта као дан пре напуштања нису били окружени?

Ne optužujem te ja dečko, ja ti kažem i tvrdim da lažeš.
На основу чега тврдиш? Ако нешто тврдиш треба да имаш аргументе иначе није тврдња, већ неко саопштење као у Информеру.
Ti ponavljaš neke priče koje si navatao ispred zadruge, a najgore od svega
je to što si ubeđen da su istinite.
А где ли си ти твоје приче нахватао :D

То што славите као тријумф и круну ратовања олују и бљесак је у Хрватској борили сте се са и против муслимана у Босни према потреби али Босна је друга прича.
Ti ocigledno ne razumijes da je sve medusobno povezano, a politicki najvise.

Ti ocigledno ne razumijes da je sve medusobno povezano, a politicki najvise.
То је нешто сасвим друго и наравно да јесте али би са том причом морали отићи далеко у историју и историјског права на Босну. Дакле та тема постоји на овом форуму. Али питање би било исто Хрватска није помагала Хрватима или Муслиманима у Босни?
Босна је била саставни део Југославије никад Хрватске осим НДХ и докле долазимо до каквих мотива рата у Босни?

Тема је Милановићева изјава "Хрватска војска против српских опанчара".
Што је најгоре мислим да иако иронично Милановић је пренео суштину.

Па шта се окружење на Косову по том питању разликује ; шта као дан пре напуштања нису били окружени?
Alo bre, vazdušnu kontrolu nad kompletnom teritorijom KiM preuzeo je NATO,
šiptarski teroristi su preuzeli aerodrom "Slatina", Srbija i Rusija nisu bili vojni
saveznici, na osnovu čega bi Rusija mogla da interveniše na KiM?

На основу чега тврдиш? Ако нешто тврдиш треба да имаш аргументе иначе није тврдња, већ неко саопштење као у Информеру.
Na osnovu činjenica.
A najsmešnije je što lik koji tvrdi nešto bez ikakvih dokaza, traži od mene
da potkrepim moje tvrdnje dokazima.

А где ли си ти твоје приче нахватао :D
To nisu priče, to su činjenice, za razliku od tvojih "čuo sam ispred zadruge"... :mazi:

Alo bre, vazdušnu kontrolu nad kompletnom teritorijom KiM preuzeo je NATO,
šiptarski teroristi su preuzeli aerodrom "Slatina", Srbija i Rusija nisu bili vojni
saveznici, na osnovu čega bi Rusija mogla da interveniše na KiM?
Је ли, како си ти иначе! Па руска војска је запосела аеродром Слатину. Они су били тамо од првог дана. Дакле, интервенисали су. Питање је зашто нису остали?

Nakon pocetka sukoba izmedu Hrvata i Muslimana sredinom 93 Hrvatska nije pomagala Muslimanima.

То је нешто сасвим друго и наравно да јесте али би са том причом морали отићи далеко у историју и историјског права на Босну. Дакле та тема постоји на овом форуму. Али питање би било исто Хрватска није помагала Хрватима или Муслиманима у Босни?
Босна је била саставни део Југославије никад Хрватске осим НДХ и докле долазимо до каквих мотива рата у Босни?

Тема је Милановићева изјава "Хрватска војска против српских опанчара".
Што је најгоре мислим да иако иронично Милановић је пренео суштину.
Motiv prema meni je sirenje zapada prema istoku iskoristavajuci Srpsko, Hrvatske odnose iz proslosti. Na kraju smo svi naj.. a zapad je najvise profitirao.

Па добро, ратовали сте и против Срба из Крајине + један Аусталијанац. То сигурно увећава величанствену победу Хрватске.
Šešeljevci, Arkanovci, Simatović, Stanišić, Šljivančanin, Mladić su bili Srbi iz Krajine je li? Pa nisam znao. Novosadski korpus, Niški korpus, Kragujevački korpus, Užički korpus, Banjalučki korpus, Trebinjska brigada također bili iz Krajine jel? Nisam ni to znao.

Back