Роло Томази
Elita
- Poruka
- 19.134
Има ли ико благог појма ко је аутор овог видеа и о контексту?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kobilo ustaška, tata ti je @. Ajde, sad marš.
Nemojte se ljutiti na RTL,zbog programske sheme,njih narod u Hrvatskoj zove YUTEL.![]()
Eh, postovani @ kolega!
Ono ustasko uz moje ime veze se samo za krvnike koji su pobili moje striceve u drugom svjetskom ratu, u Lici!
Oprastam ti naglu narav, ali ne i ruzan rjecnik!
Има ли ико благог појма ко је аутор овог видеа и о контексту?![]()
Od 14:00, ne pišem sa ustašama. Probio sam termin. Dakle, @![]()
Iako pravoslavac, Petrović nije imao saznanja o planovima i samom napadu na policijsku postaju u Glini 26. lipnja 1991.
"Православци"!![]()
Суштински је битно,Zar je bitno?
montaza
ne bi zvuk bio ovako dobar , bez drugih spoljnih zvukova
To je sto posto Pupovac izrezirao kako bi mu se Rvati barem malo skinuli sa ledja [emoji23]Eh, postovani @ kolega!
Ono ustasko uz moje ime veze se samo za krvnike koji su pobili moje striceve u drugom svjetskom ratu, u Lici!
Oprastam ti naglu narav, ali ne i ruzan rjecnik!
- - - - - - - - - -
Pa, zar niti lazni video ne moze uvjeriti Hrvatice da su im Srbi lojalni?
To je sto posto Pupovac izrezirao kako bi mu se Rvati barem malo skinuli sa ledja [emoji23]
Zamisli samo kako je ljudima u Hrtkovcima pored ove budale Seselja...
ВЕЛИКА СРАМОТА!
Video do sada na Fejsbuku ima više od 45.000 pregleda, 538 reakcija i 151 komentar.
- Da, da, dobro ste videli. Srbi u Hrvatskoj pesmom i plesom slave prvog hrvatskoj predsednika Franju Tuđmana. Ko ne veruje neka pogleda još jednom - rekao je Šprajc nakon puštanja videa te ga pustio opet.
Pritom, nije poznato da li je snimak autentičan, kao ni kada je snimljen. Nema ni dokaza da je, zaista, reč o članovima srpskog folklornog društva.
Niko iz navodnog KUD-a "Vuk Karadžić", za koji prilikom objave nije navedeno čak ni iz kog su mesta, nije se oglašavao ovim povodom.
Nista bez Srba izgleda.![]()