Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 13.073
nego primijetih zanimljivu pojavu, nekako mi se čini da muškarci više vole "trokut" a žene prutić
naravno pričamo o bureku
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego primijetih zanimljivu pojavu, nekako mi se čini da muškarci više vole "trokut" a žene prutić
naravno pričamo o bureku
![]()
Tebe to asocira na nešto?
![]()
![]()
Pozdrav svim dobrim ljudima iz srca Dalmacije, iz Skradina!Samo u četiri evropske zemlje je jeftinije živeti, poražavajući podaci za komšije
HRVATSKA je bolesno skupa, piše današnji Jutarnji list.
Pogledajte prilog 1580597
U samo četiri evropske zemlje jeftinije je živeti nego u Hrvatskoj, a Hrvatska je i dalje među pet zemalja EU u kojima više od 40 odsto stanovništva ne može da se suoči sa vanrednim troškovima, pišu hrvatski mediji.
Kako navode, to potvrđuju i najnoviji podaci Eurostata prema kojima se jaz u odnosu na prosečne evropske cene još malo povećao. Kategorija hrane i bezalkoholnih pića lani je bila 1,7 posto iznad proseka EU, dok je godinu ranije taj postotak iznosio 1,1 posto, što upućuje da su u razdoblju poremećaja na tržištu hrane domaća poskupljenja bila intenzivnija nego drugde u Evropi.
Jutarnji list
Sad će neki reći i da je Srbija skupa, BiH,C.G.. ali tu su neumoljivi statistički podaci.
Ne čudi da smo vikendima preplavljeni komšijama iz Hrvatske jer kod nas im je bukvalno sve jeftinije.
Prošle godine smo vez jahte za noć plaćali od 0 do 100 evra, kako gde. Ove godine u Skradinu 272€.lako je tako
kad je ove godine sve puno jeftinije, ova tema o skupoći je od lani
![]()
RasipničeProšle godine smo vez jahte za noć plaćali od 0 do 100 evra, kako gde. Ove godine u Skradinu 272€.
Ali je lepo!
Sinoć večera na otoku Smokvica, bogami oštro - 800 eura za nas osmoricu.Rasipničeza te pare lepo je i u Bg
i to više od merne jedinice "za noć"
![]()
Sinoć večera na otoku Smokvica, bogami oštro - 800 eura za nas osmoricu.
Bilo je lepo, al' malo preterano.
Pogledajte prilog 1727449
Zavisi od artikla. Sećam se da je, recimo, čokolada Ritter povoljnija u hrvatskom Lidlu nego u srpskom pa sam iskoristio priliku da nju uzimam. Ali činjenica je da je i dosta stvari skuplje nego u Srbiji. Kao što rekoh, zavisi od toga koji su artikli u pitanju.A mislim da su cijene više u Srbiji nego u Hrvatskoj.
Čidi me, baš izgleda kao lik koji vrlo malo jede.kad poznati YUtuber kaže da je skupo onda je skupo
koji stajling, koje mljackanje
Pogledajte prilog 1777794
bijela potkošulja ga čini krupnijim, loš stajlingČidi me, baš izgleda kao lik koji vrlo malo jede.![]()