Hrvatska jača od Srbije

Ah, GFP ljestvica, naravno.. gdje brojke same po sebi čine čuda! Srbija je "najjača", ali samo dok ne krene pravog rata, gdje se ne broje pješčane kule i par Rafalea za selfije.

Inače, taj isti "najjači" protiv kojeg je NATO spreman slati oružje, obavještajne podatke i milijarde, pokazuje da bez logistike, modernog naoružanja i saveznika, i najjaća vojska bivše Jugoslavije ostaje… tigar od papira.

A Rusija protiv ‘rvenih Kmera? Bravo, klasik teorija, dok stvarni svijet dijeli oružje, novac i obavještajne podatke, vi još uvijek igrate Rizik u sobi punoj propagande.
brt Srbija ima jaču vojsku od Hrvatske.. brojke ne lažu.. više vojnika, bolje oružje
pitao si po čemu Srbija ima jaču vojsku i ja sam ti dao relevantan izvor
isto tako sam i ranije napisao da pošto je Hrvatska u NATO da je besmisleno porediti jer je NATO jači od Srbije dakle Hrvatska bi dobila rat..

Poslednja izmena od moderatora:
brt Srbija ima jaču vojsku od Hrvatske.. brojke ne lažu.. više vojnika, bolje oružje
pitao si po čemu Srbija ima jaču vojsku i ja sam ti dao relevantan izvor
isto tako sam i ranije napisao da pošto je Hrvatska u NATO da je besmisleno porediti jer je NATO jači od Srbije dakle Hrvatska bi dobila rat..

prihvati da imate jbno slabiju vojsku od nas i prestani da jdeš gvna ok?
jbni kompleksaši.. mali ste i nebitni
Ma da, od kad vi to imate bolje oružije?
Ako misliš da imate bolje muzejske eksponate, to svakako.

I brojke… one same po sebi čine čuda dok ne uključiš logistiku, saveznike i moderni rat. Vi imate više vojnika… ali kad NATO pošalje oružje, obavještajne podatke i milijarde, čak i tigar od papira izgleda opasno. :D

Btw, s tim brojem vojnika koje trenutno imaju ex-yu države, jedva da je itko u stanju obranit samog sebe a kamo li napadati.
Uglavnom, GFP je relevantan koliko bi bio i '91.-'95.

Poslednja izmena:
Vecina tih vasih podataka je sa Wikipedie i revizirana u vasu korist da sebe predstavite kao neki autohton narod,ali nece da moze.Slobodno krivite sada
Vatikan sto ste sada,kao i"Bosnjaci"tikve,ali sa SrBskim korenima.
Čovječe da si otvorio thread i pročitao stvari s prve stranice ne bi pisao ovakve glupe nebuloze.
Uostalom, sve te podatke je priložio čovjek koji je Srbin, ako ti je to već toliko bitno da nije Hrvat..

I brojke… one same po sebi čine čuda dok ne uključiš logistiku, saveznike i moderni rat. Vi imate više vojnika… ali kad NATO pošalje oružje, obavještajne podatke i milijarde, čak i tigar od papira izgleda opasno. :D

Btw, s tim brojem vojnika koje trenutno imaju ex-yu države, jedva da je itko u stanju obranit samog sebe a kamo li napadati.
"ali kad NATO pošalje oružje, obavještajne podatke i milijarde, čak i tigar od papira izgleda opasno"
Ovo mislis na Hrvatsku i ostale NATO podguzne buve??

Čovječe da si otvorio thread i pročitao stvari s prve stranice ne bi pisao ovakve glupe nebuloze.
Uostalom, sve te podatke je priložio čovjek koji je Srbin, ako ti je to već toliko bitno da nije Hrvat..
Ja ti pisem da vam je sve dzaba,vase poreklo se zna i vasa izdaja se pamti.Niko vama ne spori da ste imali ponekog umnog coveka,ali ste mnoge istorijske
licnosti prisvojili iako nikakve veze sa vama kao Hrvatima nisu imali,vec sa SRBIMA koji su pali pod uticaj Rimokatolicke crkve,ali evo ti jedna cinjenica,pa se
dobro razmisli,da su svi Srbi prihvatili Rimokatolicanstvo,vi danas kao Hrvati ne bi postojali.

Ja ti pisem da vam je sve dzaba,vase poreklo se zna i vasa izdaja se pamti.Niko vama ne spori da ste imali ponekog umnog coveka,ali ste mnoge istorijske
licnosti prisvojili iako nikakve veze sa vama kao Hrvatima nisu imali,vec sa SRBIMA koji su pali pod uticaj Rimokatolicke crkve,ali evo ti jedna cinjenica,pa se
dobro razmisli,da su svi Srbi prihvatili Rimokatolicanstvo,vi danas kao Hrvati ne bi postojali.
Zanimljivo, po tvojoj logici vi imate monopol na povijest. Svaki Hrvat je lopov, a svaki Srbin stvoren za memoare i spomenike. Bravo, svjetska znanstvena revolucija.

a da ti nama kazes dojucerasnji nik na krsti ?

i da nam odgovoris kada ces recimo prestati da nas gnjavis sa hrvatsko srpskim IZVAKANIM trange frangama ?

Kakav Bre dojucerasnji nik na Krstarici,meni je ovo prvi put.
Drugo,tebe ako gnjavi Hrvatsko prekrajanje istorije na ustrb Srbije i Srba,preseli se tamo,a ovde preskoci citanje ako ti smeta!!!
Na kakav uštrb Srba i Srbije? Jesi li ti normalan?
Kako veze srednjovjekovna Hrvatska ima s ikakvom štetom za Srbe i Srbiju?

Ti si jedini ovdje koji osporava sve validne dokumente i povijest, i držiš se svog sela i bapskih priča.

Zanimljivo, po tvojoj logici vi imate monopol na povijest. Svaki Hrvat je lopov, a svaki Srbin stvoren za memoare i spomenike. Bravo, svjetska znanstvena revolucija.
Ne,mi nemamo monopol na istoriju,vec je nasa,a to znaci svakog Srbina da zna svoju PREBOGATU istoriju,koja je iznedrila tolike junake,mudrosti,lepote itd,
kao i vas izdajnike itd.
Istina,kakva god da je,treba biti cilj svetske znanstvene revolucije,a ne lazi i prevare kao do sada.

Na kakav uštrb Srba i Srbije? Jesi li ti normalan?
Kako veze srednjovjekovna Hrvatska ima s ikakvom štetom za Srbe i Srbiju?

Ti si jedini ovdje koji osporava sve validne dokumente i povijest, i držiš se svog sela i bapskih priča.
Koje bre validne,da vas je Vatikan napravio i da ste slugeranjali svakom jacem celokupnu vasu"tisucljetnju povijest"
EJ BRE preko hiljadu godina ste slugeranjska beda bili(i ostali)Srpske velikase prisvajate kao svoje tikve jedne,al sa SrBskim korenom!

GFP je jako relevantan, ispada da Srbija ima i mornaricu. Sad što je njima riječni čamac isto što i raketna topovnjača ili razarač, koga briga.
Screenshot_20250911_114512.jpg

Tako i sve ostalo, recimo Hrvatska ima više borbenih aviona od Srbije jer su svi Rafali borbeni avioni, dok kod mig 29 je velika razlika između trenažnih dvosjeda koji nemaju radar i elektroniku za navođenje oružja i regularnog miga 29 koji ima nekakav radar, a Srbija ih ima tek 11.

A ne, ipak je on načuo istinitije priče od svoje babe iz sela dok su sjedili skupa u birtiji :hahaha:
Na podforumu Istorija povremeno dolaze tipovi koji pitaju da zašto nema zapisa o moćnoj srpskoj državi prije Nemanjića.
To pitaju nakon što im razni podcastovi napune glave izmišljenim pričama i mitovima.
Kao da ne znaju da se srpska država pojavljuje tek kad se stare regionalne sile uruše. Bugari slabe zbog unutarnjih nemira i dinastičkih borbi, a Bizant osvajaju križari 1204.
Taj vakuum u regiji koristi neki vladar dotad nevažnog teritorija koji je prelazio iz ruke u ruku okolnih vladara da na jednoj strani lažnim obećanjima isprosi priznanje pape, a na drugoj da potkupe jadne izbjegle Bizantince u Maloj Aziji da im priznaju crkvu.
Tu će glavinjati sljedećih 160 godina dok opet ne postanu samo bezimeni teritorij u Osmanskom carstvu sljedećih stoljeća.

Back