ХРВАТИМА И МАДРИДУ И СРБИН ЂОКОВИЋ СМЕТА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nesko101

Elita
Poruka
20.808
Hrvatski naslovi raspalili čitaoce: Ni Beograđani ne vole Đokovića jer je "sišao sa brda", sad je valjda shvatio

Tako jedan "vrsni poznavalac tenisa i prilika u Beogradu" tvrdi da ljudi iz srpske prestonice ne vole Đokovića jer je "došao sa brda, ali nije uspeo da istera brdo iz sebe", dok se drugi odlučio na čisto vređanje i mržnju:

- Evo debila srpskog u pravom svetlu, napokon pokazuje pravu četničku stranu, čudi me dugo se i kontrolisao.
http://www.smedia.rs/sport/vest/745...ao-sa-brda-sad-valjda-shvatio-zasto-FOTO.html
Sve su ovo Hrvati kao i većina u EU lepo iskoristili da profitiraju i da se sprdaju sa Srpskom neslogom.Ovo je sve zato što se vlast Srbije izvinjava onima koji su više krivi od samih Srba.Ali tako je to kad Srbija nema snage da se obračuna sa sopstvenim izdajnicima i špijunima.I tako će biti sve gore i gore.Ako se ovako nastavi može i da se ugrozi bezbednost Srbina br1 kao sportistu iako je normalno van politike.

ja sam beogradjanin i meni lichno se sere kad chujem novak ili djokovic...:roll:
njemu svaka chast shta je uspeo i napravio,ali je on to uradio samo i iskljuchivo za sebe!
da je patriota i srbenda ne bi placao porez u Monte Karlu vec u Srbiji,
i ne bi na 25-maju maltene srushio spomenik braniocima Beograda da proshiri svoj sportski centar...
znachi ispisham mu se u usta i njemu i njegovom caletu i politicharima koji su im dozvolili da to urade.
a za rvate i njihove komplekse mi se tek jebbe!i njima se ispisham u usta!

Kakve sve to ima veze sa četništvom, da mi je znati.
A što se tiče hrvata, to je jasne stvar.

Ma sinoć su Đokoviću zviždali dok je servirao, pa ga dekoncentrisali jer su stalno vikali da je aut kada je lopta na liniju.Bunili su se kad je Đoković tražio proveru gde je lopta pala.I sve to hrvatski mediji nisu preneli a preneli su kada je opsovao.A video sam više puta hrvatske tenisere kako psuju protivničke igrače.Moglo im se sa usana pročitati ali to hrvatski mediji poštuju jer nisu kao Srbi.

Poslednja izmena:
Hrvatski naslovi raspalili čitaoce: Ni Beograđani ne vole Đokovića jer je "sišao sa brda", sad je valjda shvatio

Tako jedan "vrsni poznavalac tenisa i prilika u Beogradu" tvrdi da ljudi iz srpske prestonice ne vole Đokovića jer je "došao sa brda, ali nije uspeo da istera brdo iz sebe", dok se drugi odlučio na čisto vređanje i mržnju:

- Evo debila srpskog u pravom svetlu, napokon pokazuje pravu četničku stranu, čudi me dugo se i kontrolisao.
http://www.smedia.rs/sport/vest/745...ao-sa-brda-sad-valjda-shvatio-zasto-FOTO.html
Sve su ovo Hrvati kao i većina u EU lepo iskoristili da profitiraju i da se sprdaju sa Srpskom neslogom.Ovo je sve zato što se vlast Srbije izvinjava onima koji su više krivi od samih Srba.Ali tako je to kad Srbija nema snage da se obračuna sa sopstvenim izdajnicima i špijunima.I tako će biti sve gore i gore.Ako se ovako nastavi može i da se ugrozi bezbednost Srbina br1 kao sportistu iako je normalno van politike.

O kome i čemu ti??

Đoković nije najbolje podnio poraz, to je OK jer nije navikao gubiti.

Istina je i to da je Novak pokupio par izraza karakterističnih za kafane.

ja sam beogradjanin i meni lichno se sere kad chujem novak ili djokovic...:roll:
njemu svaka chast shta je uspeo i napravio,ali je on to uradio samo i iskljuchivo za sebe!
i ne bi na 25-maju maltene srushio spomenik braniocima Beograda da proshiri svoj sportski centar...
znachi ispisham mu se u usta i njemu i njegovom caletu i politicharima koji su im dozvolili da to urade.

Vidi tako daleko nećeš stići.I Beogradski pašaluk ima da ti bude velik.

Lelelele, sta ti je bre danas?:heart:
Pazi, otvara se topik na PDF Politika zbog nekakvog zvizdanja Djokovcu?:zcepanje:

- - - - - - - - - -

ne razumem poentu tvog posta...
Pa ne razume on tvoj bes jer ti placas porez drzavi u kojoj zivis, a o tebi se ne otvaraju teme na PDF POlitika,
a i ne prave ti prijeme na balkonima Skupstine.

Nesko i ne zna sta je porez. Zivi ko bubreg u loju, a ne igra i tenis:D

Pazi, otvara se topik na PDF Politika zbog nekakvog zvizdanja Djokovcu?:zcepanje:

ma samnom je sve ok,al ne mogu da shvatim da mushkarci dozhivljavaju orgazam na novaka...
ajd zhene,one su i onako glasale za tadica jer je lep :bljak: pa mi je jasno da nemaju mnogo mozga (chast izuzetcima!)
al mushkarci...jebbo vas djokovic u doope junachko!

- - - - - - - - - -

Pa ne razume on tvoj bes jer ti placas porez drzavi u kojoj zivis, a o tebi se ne otvaraju teme na PDF POlitika,
a i ne prave ti prijeme na balkonima Skupstine.

Nesko i ne zna sta je porez. Zivi ko bubreg u loju, a ne igra i tenis:D

Pogledaj zadnjih 10 sekundi

O kome i čemu ti??

Đoković nije najbolje podnio poraz, to je OK jer nije navikao gubiti.

Istina je i to da je Novak pokupio par izraza karakterističnih za kafane.

Djokovic je opsovao kad je uzeo drugi set

a ovi su mu zvizdali zato sto misle da je Djokovic simulirao povredu zgloba koji je pre mesec dana iscasio... i zvizdali su mu zato sto je davao poene povredjenom protivniku

sta je trebalo? da ga pusti? da preda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back