Hrvati žele lik Nikole Tesle na kovanicama?

Sve bi to bili Hrvati i sve bi bila Hrvatska.
Fali ti samo mrmot i čokoladica u toj priči.

Vi bre niti ste ikada imali državu, niti ste sposobni da imate jednu.
Uvek vas je neko častio državom, ili Hitler ili ćopavi ili onaj vaš partizanski general (po ključu)...
I uvek je u toj "državi" moralo da bude genocida i to nad decom i gerijatrijom, tu posebno volite da iskazujete vaše junaštvo.
Kad vas mi i braća Mađari svedemo na pravu meru, videćemo koliki ste junaci.

Gospodin Dr. Milutin Milankovic je taj koji je trebao zavrsiti na eurokovanici, kada su Hrvati odlucili staviti pripadnika srpske manjine na novac, a ne manijak iz golubarnika.

I ajd da su mu dali jednu kovanicu, vec tri.

Prije sam preferirao beskontaktno placanje mobom, a otkako je Tesla na kovanici, pogotovo.

Nazalost, kako god okrenem, uvijek nosim dvadesetak eura u novcaniku za zlu ne trebalo i vjecito mi medju sitnisima taj manijak vileni na barem jednoj kovanici.

s-l1600.jpg

Dobar dizajn, svi elementi lijepo usklađeni. I Tesla, šahovnica, ime Hrvatska. Elegantno. :ok:
Hvala vam na ovome, šta drugo reći... :) Iskreno nisam očekivao, s obzirom da neki vaši kažu da je u toku zatiranje svega srpskog u HR.

Kad ono međutim :ok:

Fali ti samo mrmot i čokoladica u toj priči.

Vi bre niti ste ikada imali državu, niti ste sposobni da imate jednu.
Uvek vas je neko častio državom, ili Hitler ili ćopavi ili onaj vaš partizanski general (po ključu)...
I uvek je u toj "državi" moralo da bude genocida i to nad decom i gerijatrijom, tu posebno volite da iskazujete vaše junaštvo.
Kad vas mi i braća Mađari svedemo na pravu meru, videćemo koliki ste junaci.
Kad ono, na tvoju veliku žalost, kad izađemo iz tvojih fantazija u kojoj glavnu ulogu imaju upravo taj svizac i čokolada, dođemo u stvarnost u kojoj su Hrvati imali i danas opet imaju državu. Nije tebi lako s tolikim frustracijama i zavisti. :mrgreen:

A imate i na čemu biti zavidni. Da nije bilo Crnogoraca, ni danas ne biste imali svoju državu. Nije lako živjeti s takvom brukom.

ne znam sto ne stavite pavelica i ostale ustaske junake
nije valjda da vam ne daju
Ratni zločinci tipa Ante Pavelić, Milan Martić, Maks Luburić, Rafael Boban, Milan Babić itd. nisu po zakonu kvalificirani da bi im se mogla odati počast na kovanicama. Zasluge se davaju samo zaslužnim pojedincima koji su ostvarili nešto na dobrobit zajednice i čovječanstva, a ne onima koji su radili na štetu ljudi i zajednice.

Gospodin Dr. Milutin Milankovic je taj koji je trebao zavrsiti na eurokovanici, kada su Hrvati odlucili staviti pripadnika srpske manjine na novac, a ne manijak iz golubarnika.

I ajd da su mu dali jednu kovanicu, vec tri.

Prije sam preferirao beskontaktno placanje mobom, a otkako je Tesla na kovanici, pogotovo.

Nazalost, kako god okrenem, uvijek nosim dvadesetak eura u novcaniku za zlu ne trebalo i vjecito mi medju sitnisima taj manijak vileni na barem jednoj kovanici.
Bolje da ste stavili tu mačku deluje prirodnije

Back