Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.842
Kod mene jeste dao mi kolega film da do kraja gledam za decom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dubrovnik je nas ,srbski.Ни Дубровник нема везе са Хрватском. Дубровник у Хрбатској, то је једна новотарија, коју су ипак Срби направили у својој дарежљивости.
Jašta, ljepši i stariji.Dubrovnik je nas ,srbski.
ШТА ту HISTORIJSKI није TOČNO?!Opet vrhunski argumenti iz fekalne jame.
Hahaha koji si ti među njima na slici?ШТА ту HISTORIJSKI није TOČNO?!
![]()
Nema me tu - Ja nisam bečki ČEŠOMUDAC!Hahaha koji si ti među njima na slici?
Ti gledaš samo bele lađeNema me tu - Ja nisam bečki ČEŠOMUDAC!
![]()
Prvo pogledaj definiciju za “zvanicni Beograd” pa stani u red za klempe kod Hrvata."Госоодине" из КЕЊАДЕ,
Не пишај се на Србију и Београд, него би требало да сагледаш улогу тих
код којих примаш плату и чешеш муда у коњушницама за надницу!![]()
Pa Tesla je u poslednje vreme ,recimo u 21. veku ponovo u centru pažnje svetske javnosti , posle par decenija nepravedne skrajnustosti i gotovo anonimnosti . A još jedna dobra stvar u tome je što se ljudi širom sveta masovnije interesuju za njegovu biografiju i samim tim im je dostupan podatak da je on USA naučnik srpskog porekla što stoji u svakom iole relevantnom izvoru i biografiji .Tako da će i Tesla na euru biti Srbin bez obzira što će ga Hrvati tamo staviti (ako je uopšte istina ova vest),tim pre što na euro kovanicama ne piše nacionalnost eksplicitno.Ма говорио сам више у контексту Србин-Хрват, небитно ми је што ће се Тесла налазити на кованци еуро као славни Хрват.
Јел' то онај твој мецена са умјетничким именом "ПУПИ" са КАЋКЕ ПЕТЉЕ?Jel imaš nekog drugara koji se preziva Pupin
Не прди, иди у школу, изуЋавај топониме Кроатистана!Piše da je Tesla 6. po redu, a idu tri. Iako to je bilo neko glasanje koga bi i što htjeli staviti na hrvatske kovanice eura. To ne znači da će zbilja tako i biti
Ljubomoran si na sva bogatstva Hrvatske?Не прди, иди у школу, изуЋавај топониме Кроатистана!
![]()
Zamislite da je neki sin hodže iz Srebrenice postigao neke uspehe u USA pre 50 godina, a da se danas ističe kako se radi o čuvenom Srbinu i da se kao zemlja porekla pominje samo Republika Srpska.
Ma, nema poređenja za ovu besramnost oko Tesle. Ajde što imaju pristup, ako je neki Srbin iz Hrvatske slavan, ponosićemo se njime, a ako nije slavan zaklaćemo ga u Jasenovcu ili proterati na traktoru, nego što se apsolutno prave ludi na činjenicu da govore o Srbinu iz Hrvatske - u isto vreme i isti ljudi, Teslu na novčić, a ćiriličnu tablu pod čekić.
КО нормалан може бити љубоморан на КЛЕПТОМАНСКУ БОЛЕСТ?Ljubomoran si na sva bogatstva Hrvatske?
To Windows 98?
Vid' hrvatske putovnice!Pogledajte prilog 968868
Kad neki pametni Bosanac bude imao pasoš Srpske možete ga smatrati svojim.
Đizs, ti još koristiš win95 sa explorerom 1.0 na x486 sx mašini.
E, putovnica zemaljske vlade kraljevine H-S-D .Vid' hrvatske putovnice!
Ajde ćuti tamo, imaš svoje, ne kradi tuđe, prokleto je.
a što ne stave Franju Tudjmana ili Madlen Olbrajt?Zagreb -- Ovih dana se u hrvatskoj javnosti raspravlja o kovanicama hrvatskog evra.
Preciznije - da li Nikola Tesla treba da bude jedan od motiva koji će se nalaziti na kovanicama.
"To je istorijska prilika da ispričamo priču o čoveku koji se tu rodio, školovao i sagradio prvu hidroelektranu u Evropi", samo je deo statusa na Fejsbuku, svojevrsnog apela hrvatskoj vladi, dizajnera Davora Brukete.
![]()
https://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2021&mm=07&dd=16&nav_id=1891334
Sjajna ideja!
Ovaj EU znanstvenik će obogatiti lice jedne od najjačih valuta sveta, evra!
Ah...zbilja je simbolično da na hrvatskom ojru bude...Srbin.
Inače, Tesla je amerikanski znanstvenik.