- Poruka
- 200.861
Tesla nije iz Gospića.Da nije Gospić možda u tvom Iranu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesla nije iz Gospića.Da nije Gospić možda u tvom Iranu
Све би то прошло глатко као и за неке друге ствари да му отац није био православни свештеник.
Ту се обично прича о Тесли заврши.Јер СПЦ води уредно евиденцију својих свештеника.
To je uradio onaj 1% kvarnih jabuka, vecina hrvata zeli promicati TjesluШта је то фантастично?
Што сте му СРУШИЛИ СПОМЕНИК У РОДНОМ МЕСТУ?
![]()
Ekstra neka stave Srbina pravoslavca,
Nikolin otac je pravoslavni pop čini mi se?
Могу да ставе и Марка Пола.
![]()
Ево Тесле из посебне серије наших кованица.
Ekstra neka stave Srbina pravoslavca,
Nikolin otac je pravoslavni pop čini mi se?
Ah...zbilja je simbolično da na hrvatskom ojru bude...Srbin.
Inače, Tesla je amerikanski znanstvenik.
Да, али неће ни написати православног свештеника који је био Србин, а немају ни разлога. Проблем је што се Тесла/Тесле желе и у етничком смислу приказати као Хрвати. Наравно, само због Николе Тесле, иако је тенденција да се и сви други Срби (и сви други народи) из Хрватске подведу под Хрвате, макар то био и четнички војвода поп Момчило Ђујић.У периоду АУ немогуће бити православни свештеник Хрват просто немогуће.
Да, али неће ни написати православног свештеника који је био Србин, а немају ни разлога. Проблем је што се Тесла/Тесле желе и у етничком смислу приказати као Хрвати. Наравно, само због Николе Тесле, иако је тенденција да се и сви други Срби (и сви други народи) из Хрватске подведу под Хрвате, макар то био и четнички војвода поп Момчило Ђујић.
Ма тако је! Важно је да сте задовољни ви граЏанери и *******и!To je samo nacionalistima, šovinistima i seljoberima bitno.
И ХРТ-клептомани!Lopovi i falsifikatori...sto nisu stavili Vojvodu Djujica i on je bio srbin.
Могу да раде шта хоће, добили су државу, и тако су је схватили.To onda znači da će onolike Tesle koje su pobili u Jasenovcu ubuduće umesto kao Srbe da vode kao stradale Hrvate antifašiste![]()
Наравно! Када "високи дужносници" у БЕЧКИМ ШТАЛАМА добију државу,Могу да раде шта хоће, добили су државу, и тако су је схватили.![]()
Друже РЕФИК, КЛЕПТОМАНИЈА је болест, озбиљан поремећај, а ТЕСЛА је рођен у Смиљану!Tesla nije iz Gospića.
Hrvatska je zemlja koja 1000 godina nije bila država, zatim je 70 godina bila u državnoj zajednici sa Srbijom i Srbima, tokom kojih je sprovela jedan genocid i jedno sistemsko etničko čišćenje Srba, pa je tek onda, tako okupana i očišćena od Srba, postala multikonfesionalna EU zemlja... u kojoj se čekićaju ćirilične table i automobilske tablice.Hrvatska je multikonfesionalna EU zemlja
Momčilo Đujić najveći hrvatski vojvoda.Pre par godina vrtim kanale i naletim na HRT i vidim najavu - hrvatski velikani Nikola Tesla
Oko Baje malog knindze se ne bi toliko otimali lol
Није, а није ни из Смиљана осим што је рођен у Смиљану јербо му је ћаћа тамо служговао као поп.Tesla nije iz Gospića.
Kakve veze ima SPC sa kovanjem novca u centralnoj banci EU ?Све би то прошло глатко као и за неке друге ствари да му отац није био православни свештеник.
Ту се обично прича о Тесли заврши.Јер СПЦ води уредно евиденцију својих свештеника.
A ja diskutovao sa tobom kao sa normalnom osobom, delimično normalnom, sada mi je sve jasno.
Момчило Ђујић је рођен хабсбуршкој крунској земљи Краљевини Далмацији https://en.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_DalmatiaMomčilo Đujić najveći hrvatski vojvoda.
Ма говорио сам више у контексту Србин-Хрват, небитно ми је што ће се Тесла налазити на кованци еуро као славни Хрват.Kakve veze ima SPC sa kovanjem novca u centralnoj banci EU ?
Nije SPC zaštilila ime , lik i delo potomaka svog sveštanstva pa da njih neko pita o tome dal će nekog staviti na novčanicu (kovanicu )
Ма говорио сам више у контексту Србин-Хрват, небитно ми је што ће се Тесла налазити на кованци еуро као славном Хрвату.