Хрвати убили младог Србина у Книну

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zipa naslova hrvati ubili.... pa koliko ih je bilo? cijela nacija ga udarala ili šta?:roll:

pa onda hrvatska vlada ne radi ništa.. blabla... šta ima vlada da se miješa u posao policije?
policija je već uhitila počinitelja!

pa onda priča o nacionalnostima koja glupost.. redar mlatnio klinju ispred lokala iz tko zna kojih razloga ali zato što je dotični srbin odmah se potencira:dash:

sam otac ubijenog je izjavio da ovo nema veze sa nacoinalnom netrpeljivošću ali neki to jednostavno ne žele čut.

ma... samo vi postajte ovakve gluparije... idete na ruku onima koji ne žele povratak srba:!:

Ама људи опет паничите и од муве правите магарца! Мислим да је то што је тај лик погинули Србин само прелило кап у чаши раздора.Значи вероватно су имали неки нерешив сукоб пре тога, и још та чињеница да је он био Србин нагнала је те Хрвате да га убију. Ништа више! Поштуј свог непријатеља и неће ти се десити ништа лоше!

Шта је предузела српска власт?

1. СПЦ је рекла да ко није православац не може да буде Србин. Тако је створена Хрватска нација
2. Српска држава је формирала Боновину Хрватску. Тако је створена Хрватска држава.

Закључак:
1. Одбацивањем католика од српског корпуса створена је Хрватска нација, то јест Срби католици су постали Хрвати. Тако је тај Иво Бува тј његови преци- постао Хрват.
2. Стварањем Бановине Хрватске створена је Хрватска држава, након 1000 година не постојања. Тако је ударен темељ НДХ а затим СР Хрватске а затим Р. Хрватске, па је покојни (Бог да му душу прости) Игор Витас протеран а након повратка убијен од стране припадника нације који су некад били Србиа а створили их СПЦ и Карађорђевићи.

Драги моји, ма колико злочин био гнусан, ми смо га сами омогућили. Исто као и са Црногорцима, који ће постати временом и српским не чињењем- гори од усташа.
А сви ви велики Срби, четници и остали сте трабуњали о братству са Милогорцима, а овамо пљували на Тита и комунисте због братства са Хрватима.
Дакле нема разлике.

Остало је историја геноцида над Српским народом.

:otkacio::otkacio::otkacio::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Malo,sažeto , glupo... Vi nekome nešto dali,moš mislit...

Živo me zanima što vas uče u školama.

Možda se radi o dopisnim školama u kojima se sa veliki žarom obavezno koristi literatura Vojislava Šešelja.

Malo,sažeto , glupo... Vi nekome nešto dali,moš mislit...

Živo me zanima što vas uče u školama.

Možda se radi o dopisnim školama u kojima se sa veliki žarom obavezno koristi literatura Vojislava Šešelja.

proljece je on se budi prije mene...kad god ti vidim nick...nemogu da izbijem stvar iz glave:)
nema to veze sa skolom...u skolama se ni euce takve gluposti,jer se onda nebi zvale skole,vec ludnice
a ovo sto neki ovde pisu....to je njihov hobi...citanje nekih spisa,koje su samo oni nasli negde,na nekom skrovitom mestu:mrgreen:

I misliš da 2008-me treba da ispravljamo greške napravljene 1945, a imamo skorije greške koje treba da saniramo i sprečimo nove?
Da li onda da se vratimo na granice Dušanove Srbije? Dokle više to životarenje u prošlosti?! Da li vi shvatate da vreme ide u napred, a ne unatrag! Bavite se pričama iz prošlog veka i samo kukate i gomilate nove probleme, ne može da se mrdne sa sadašnjim problemima zbog idiotarija. Odrastite više! Neću da razgovaram uopšte na ovu temu. Sram vas bilo!
Ovoj zemlji, zbog ovakvih idiotluka, treba apsolutistička monarhija i kraj!
Tačno. To ti je suština zlobodanovsko-šešeljevskog antisrpstva: prenošenje istorijsko-geopolitičkih prilika s početka XX veka na kraj XX veka.

vidis koliko si gloop aj sad malo progooglaj pa nadji sta se deesilo na Kosovu,nismo pobedili ali smo zaustavili sirenje turaka i cak smo zaustavili turke da ne dodju u to tvoje selo

..e jes ga htio sad ispast pametan..cuj lega u mome selu Osijeku ..Turci su bili..i to je cinjenica..ali daleko manje nego u tvom...ne reče mi iz koje si varošice ti...čuj zaustavili Turke...kontra logikom bih ja tebi odgovorio..da smo ih mi prije otjerali...i sta sad....

Ви сте доказали ко сте и шта сте. Славите највеће етничко чишђење после другог светског рата. Треба Срби да узврате мило за драго;).

..sjedi 1...davno smo ovdje svi apsolvirali da je "dil" izmedju Franca i Slobe uzrokovao traktorijadu.....(ovaj izraz "traktorijada"nisam ja prvi koristio vec forumasi Srbi....tako da se ne bi mene prozivalo da nekog vrijedjam)..osim toga Slobo je htio te ljude...Hrvate pravoslavne vjeroispovijeti naseliti na Kosovu..tzv.rsk..nije imala niti ekonomskog niti vojnog potencijala opstati sama....cim je postala novčani teret..Slobo se rijesio gevihta..

Влада РСК се састојала од углавном високо образованих Срба. А ви хрвати сте константно нападали Крајину, Славонију палили и клали.

..meni stvarno nije jasno...dijete... sta tebe uče u skoli...da li uopce netko nadzire/kontrolira sta ti pises..nemoj samo sramotiti i brukati ljude oko sebe....ajde lijepo...idi uzmi ..autiće,praćku..igraj se s necim...

..sjedi 1...davno smo ovdje svi apsolvirali da je "dil" izmedju Franca i Slobe uzrokovao traktorijadu....
...što nikako ne oslobađa krivice hrvatsku stranu, dapače. Samo potvrđuje kakav je zlotvor bio i taj vaš Buđman. :mrgreen:

Slobo je htio te ljude...Hrvate pravoslavne vjeroispovijeti naseliti na Kosovu.
Jel' tebe plaćaju za ovakve gluposti i laži? :mrgreen:

..
Jel' tebe plaćaju za ovakve gluposti i laži? :mrgreen:

plačaju ga isto ko i Aleksu, Starosedilaca, Jerry, onog homo-prašćeta i inih na ovom forumu...da melju po cele dane...nije da branim ove "moje" patriJote...al oni im dođu kao utezi na vagi - balans @luposti...to jest potkrepljuju moju teoriju da se @lupost na balkanu debelo nataložila:evil:

E, baš mi je važno šta si ti "mislio". :roll: :roll: Lupaš gluposti o "pravoslavnim Hrvatima", i to je to.

..pa logika stvari govori...pravoslavna vjera..pravoslavnih vjernika.. ima svuda po svijetu..da li bi ti pravoslavnog vjernika u Španiji nazvala Srbinom...po tvome bi svi pravoslavci trebali biti Srbi...stvar je vrlo jednostavna..samo sto kontekst rijeci ne odgovara..nekima..ali to je jednostavno tako...da li bi pravoslavnog Kinez-a..nazvala Srbin-om..:hahaha::hahaha:

Back