gost 186118
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
Свака част свим Хрватима који су се борили на страни четничког покрета, најмасовнијег антифашистичког покрета у Краљевини Југославији.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад дођох, прочитах, па ми срце заигра, кад на теми видех толико западних суседа.
Дође ми да заплачем од среће.
![]()
Свака част свим Хрватима који су се борили на страни четничког покрета, најмасовнијег антифашистичког покрета у Краљевини Југославији.
tko i 
što...Brđanka,jel si čula za drevni srpski običaj zvan LAPOT ?
Drevni 'rvatski obicaj..plivaju kao LOPATE...
Još ćeš ti otkriti da je Švaba po imenu Bojler izmislio toplu vodu.....

Треба додати и да је неколико стотина, скоро хиљаду Словенаца било на страни четничког покрета, чини ми се да је чак и један Словенац пре пар година био кандидат за четничког војводу, колико се сећам, чак је и текст заклетве био у одређеној мери промењен, због његове националне припадности.Ма добар тај Шваба.
Чисто да имамо да се плахнемо због наведених сплавова, шта знамо
ко ће нас напасти.
А тему сам поставио само из једног разлога.
Због утврђивања градива.
Да се зна да су и браћа Хрвати заједно са Србима учествовали
у борбама против фашизма, да нису сви били усташе.![]()
A..jesi ti sa Mediterana cuo da 'rvati nemaju pojma u vodenim sportovima..Drevni 'rvatski obicaj..plivaju kao LOPATE...
![]()

Треба додати и да је неколико стотина, скоро хиљаду Словенаца било на страни четничког покрета, чини ми се да је чак и један Словенац пре пар година био кандидат за четничког војводу, колико се сећам, чак је и текст заклетве био у одређеној мери промењен, због његове националне припадности.

Ма добар тај Шваба.
Чисто да имамо да се плахнемо због наведених сплавова, шта знамо
ко ће нас напасти.
А тему сам поставио само из једног разлога.
Због утврђивања градива.
Да се зна да су и браћа Хрвати заједно са Србима учествовали
у борбама против фашизма, да нису сви били усташе.![]()
Picigine i tebe vuku koreni?...ups,četnici?....još sada spomeni i Srbe generale u NDH vojsci.....dođe mi da zaplačem...
iz tvog izvora..

Kratki tečaj.....da ne padne u zaborav..
Kažu da je u Srbiji je nekad postojao običaj poznat kao lapot. Stari ukućani, koji više nisu bili sposobni za rad, da ne bi dalje bili na teretu svojoj porodici, odvođeni su daleko od kuće, na glavu bi im stavili ritualnu pogaču, a onda bi ih sa kućnog budžeta skidali udarcem čekića u glavu.
:
празно.Пардон, нетактично од мене.Брате Шомми, полако.
То чувам за следећу недељу.
Па онда имамо и муслимане, пошто видим да их нема на овој теми.
Скроз су незаинтересовани.
Свима ћу са правим текстовима доказати, да су се заједно са српским четницима против фашизма борили и народи других нација и вероисповести.![]()

Picigine i tebe vuku koreni?...ups,četnici?![]()
ma tvoju žalost samo partizani...i to hrvatski

Kratki tečaj.....da ne padne u zaborav..
Kažu da je u Srbiji je nekad postojao običaj poznat kao lapot. Stari ukućani, koji više nisu bili sposobni za rad, da ne bi dalje bili na teretu svojoj porodici, odvođeni su daleko od kuće, na glavu bi im stavili ritualnu pogaču, a onda bi ih sa kućnog budžeta skidali udarcem čekića u glavu.
Pazio ono,nemaju pojma u vodenim sportovima...![]()

Ма јесте, али драго ми је с времена на време
да обновим градиво.![]()

Ма одакле партизани у Хрватској?
Тамо су биле само усташе,
а своје комуњаре сте слали у Србију, да убијају српске жене и нејач.
Opet si pobrkao loncice..
Obrati se svojim novopecenim prijateljima u Crnoj gori..Imas i filmove Zivka Nikolica..odgledaj..edukuj se malo..Ne mozemo te mi ovde obrazovati..Ipak je ovo samo forum
Da budem precizan drevni istočnosrpski običaj...
A..za vodene sportove ste ...netalentovani..![]()

Ма одакле партизани у Хрватској?
Тамо су биле само усташе,а своје комуњаре сте слали у Србију, да убијају српске жене и нејач.
Hrvatski partizani su bili listom Srbi.ma tvoju žalost samo partizani...i to hrvatski

Hrvatski partizani su bili listom Srbi.![]()
Hrvatski partizani su bili listom Srbi.![]()
kako ti ne dosadi!?
to je ujedno i sav moj komentar na ovu stupidnu temu, sa stupidnim autorom i stupidnim linkom još stupidnijeg autora....mislim...danas svakom daju tastaturu u rukeprestrašno...taman i da je istina (ne ulazim u to) koga još bre boli patka ko je gde bio pre 100 godina
imate pdf Istorija za to![]()

Možda je Picigin napravio neku hrvatsku brigadu od ulovljenih jastoga?Dovoljno je pogledati nazive brigada..LICKA..BANIJSKA..KRAJISKA..