YujiroHanma
Domaćin
- Poruka
- 3.797
50/50 sanse da Hrvati izvuku nesto iz Bejha a da ih Muslimani ne uniste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaju šanse. SAD je zgazio ideju postojanja Herceg Bosne i u tom pogledu nije se ništa promijenilo u zadnjih gotovo 30 godina.To je dobra ideja,obnova Herceg Bosne. Samo što su muda ko lješnik.
...
Muslimani najavljuju da imaju 300 000 patriota koji ce braniti Bosnu
https://hms.ba/helez-bih-ce-braniti-300-000-naoruzanih-patriota/
...
Nikad ne reci nikad,vrijedi pokušati. Samo malo muda da nadođu i ko zna šta može biti. Nije isto 2022 i 2001. Dosta se toga promjenilo.Nemaju šanse. SAD je zgazio ideju postojanja Herceg Bosne i u tom pogledu nije se ništa promijenilo u zadnjih gotovo 30 godina.
I jesu se pobili već?Ah ja mislio religija Mira... jel to zabluda?
Postoji li religija mira?
Pobismo se oko socijalnih konstrukata u svetu kompjutera.... ili pak Kompjutera....tj Konstrukta.
Milanoviću je posao da smiruje strasti.
Vučiću da vuče Srbiju na dno delujući da je svemirski brod.
Dodik da se pravi pametan.
A pomenuti Muslimani da vataju zjale i galame, mi nismo zli oni su.... a svi su podjednako loši.
Ameri su nedavno izjavili kako neće dozvoliti formiranje još jednog entiteta te da je BiH država dva entiteta i tri naroda.Nikad ne reci nikad,vrijedi pokušati. Samo malo muda da nadođu i ko zna šta može biti. Nije isto 2022 i 2001. Dosta se toga promjenilo.
Islam nije religija mira nego pokornosti alahu .Ah ja mislio religija Mira... jel to zabluda?
Postoji li religija mira?
Pobismo se oko socijalnih konstrukata u svetu kompjutera.... ili pak Kompjutera....tj Konstrukta.
Milanoviću je posao da smiruje strasti.
Vučiću da vuče Srbiju na dno delujući da je svemirski brod.
Dodik da se pravi pametan.
A pomenuti Muslimani da vataju zjale i galame, mi nismo zli oni su.... a svi su podjednako loši.
Ali je Allah bog miraIslam nije religija mira nego pokornosti alahu .
Sta je onda Jihad?Ali je Allah bog mira
Ne diraj me diram te....
To ne znači da granice neće ostati iste....Ameri su nedavno izjavili kako neće dozvoliti formiranje još jednog entiteta te da je BiH država dva entiteta i tri naroda.
Sudar nemira i mira. Borba.Sta je onda Jihad?