Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.652
Bas ste fin par vas dvojica na tom avatu... mora da zapusavate usta jedan drugom redovno...
![]()
Mani sad to,pobedili smo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas ste fin par vas dvojica na tom avatu... mora da zapusavate usta jedan drugom redovno...
![]()

Kako god...**** mu pas mater nacionalno nesvesnu! Jel ovako bolje?![]()

Meni je najlepse gledati Cro navijace, sportisti su uglavnom fer i nemaju problema s nasima.
Ovo je vrh

Volim kad gube hrvati od nas ali sve je nekako gorko ipak. Ipak bih vise voleo da mi gubimo u sportu od njih a da je kod nas plata prosecna 800 evra a kod njih 350 a ne sto je u stvarnosti obrnuto
Volim kad gube hrvati od nas ali sve je nekako gorko ipak. Ipak bih vise voleo da mi gubimo u sportu od njih a da je kod nas plata prosecna 800 evra a kod njih 350 a ne sto je u stvarnosti obrnuto

Ајде сад сви јебат,зна се да је сад најбоље време за секс.Можда стигне која принова за 9 месеци.
Ајде сад сви јебат,зна се да је сад најбоље време за секс.Можда стигне која принова за 9 месеци.

Ди је сад Косово?Ни мајице се више не носе.
****** ту по форуму и онда још причате о белој куги.Мени је то сасвим довољно да донесем један закључак.А то је да је некима ****** по форуму врхунац сексуалног живота.Неки су импотентни па им то дође ко Виагра.
****** ту по форуму и онда још причате о белој куги.Мени је то сасвим довољно да донесем један закључак.А то је да је некима ****** по форуму врхунац сексуалног живота.Неки су импотентни па им то дође ко Виагра.
Što se ti sikiraš za to? Makar si ti bezbedna...![]()
Ја сам лезбејка

Није.Битно је курчити се.А онда кукати о хашкој уроти и осталом
Ја сам лезбејка