Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jacques:@Billy
ma ne nadam se...jos i tebe ako sklone,mogu poceti pricati sam sa sobom prepodne ovde na NS![]()
hmmmm....ubacicemo u visu ....brzinuZana:@jackie... mrda, to stoji... ali ne bas tako i tom brzinom![]()

HEMI 426:otkud na naselju 400 000 din!?
obzirom da su tamo favele od kartona i lima, kapiram da svi sve da skupe na gomilu ne bi imali 400 000 din... :wink:
p.s. kad su orobili panonsku banku na limanu prosle godine, plen je bio 40 000 evra, malo, imajuci u vidu dobro mesto gde je filijala i suvo bogatstvoo stanovnostva....![]()
tu dolazi.HEMI 426:otkud na naselju 400 000 din!?
obzirom da su tamo favele od kartona i lima, kapiram da svi sve da skupe na gomilu ne bi imali 400 000 din... :wink:
p.s. kad su orobili panonsku banku na limanu prosle godine, plen je bio 40 000 evra, malo, imajuci u vidu dobro mesto gde je filijala i suvo bogatstvoo stanovnostva....![]()

Zana:@jackie... mrda, to stoji... ali ne bas tako i tom brzinom![]()

Hemi, limanski kavaljeru, da se i mi upustimo u pljackaske pohode? Da sakupljamo harach po Novom Naselju i ulazemo u limansku ekonomiju? Trebaju mi kola za beg, sve ostalo imam!HEMI 426:otkud na naselju 400 000 din!?
DOKONI UM:Aoo vlasnicu mu... pa TAJ je postao poznatiji nego svojevremeno onaj JOCA iz Boko-Kotorskog zaliva![]()
a gde si ti posao u to doba? ili bolje receno odakle(n) si se vracao?HEMI 426:hehehe, i ja sam jutros oko 8ce video sudar ali mali... u maxima gorkog neki lik sa polyem se sapucao u lagunu ( istu kao sto vozi Pera ), nije bilo strasno ali mi je ulepsalo jutro... :wink: