HRONIKA

otkud na naselju 400 000 din!?
obzirom da su tamo favele od kartona i lima, kapiram da svi sve da skupe na gomilu ne bi imali 400 000 din... :wink: :lol:

p.s. kad su orobili panonsku banku na limanu prosle godine, plen je bio 40 000 evra, malo, imajuci u vidu dobro mesto gde je filijala i suvo bogatstvoo stanovnostva.... :p

HEMI 426:
obzirom da su tamo favele od kartona i lima, kapiram da svi sve da skupe na gomilu ne bi imali 400 000 din... :wink: :lol:

p.s. kad su orobili panonsku banku na limanu prosle godine, plen je bio 40 000 evra, malo, imajuci u vidu dobro mesto gde je filijala i suvo bogatstvoo stanovnostva.... :p

Eh bre..

posta na Naselju je tako dobro mesto za pljacku....!! Jako velik promet CELO naselje, a to je ko dva Limana :lol: tu dolazi.

A nije mnogo drugacjie ni sa bankom.

HEMI 426:

Dobro to im je neko loše otipovao banku pa su pokupili samo poslepodnevni "pazar" u smeni od 14 do 20 sati ponedeljkom po kišnom danu :lol:

HEMI 426:

Hemi, limanski kavaljeru, da se i mi upustimo u pljackaske pohode? Da sakupljamo harach po Novom Naselju i ulazemo u limansku ekonomiju? Trebaju mi kola za beg, sve ostalo imam!

ako trazis dobrog Getaway drivera ili weelsman-a, taj sam!
kontaktiraj me na pp oko detalja... :lol:

b00004tnja03lzzzzzzznu5.jpg

hehehe, i ja sam jutros oko 8ce video sudar ali mali... u maxima gorkog neki lik sa polyem se sapucao u lagunu ( istu kao sto vozi Pera ), nije bilo strasno ali mi je ulepsalo jutro... :wink:

U ZGRADI BROJ 15 U ŽELEZNIČKOJ ULICI

- Bilo je strašno u trenutku kada smo shvatili da nam ponestaje vazduha - priča, za “Dnevnik”, Vladan Varićak svoje i traumatično iskustvo petorice njegovih prijatelja kada su se u noći između subote i nedelje zaglavili u liftu zgrade broj 15 u Železničkoj ulici.

Oko dva časa posle ponoći Vladan i njegovi drugovi ušli su u lift s namerom da se voze do stana na trećem spratu, gde stanuje njihova prijateljica.
- Lift je zaista moderan, ali i prilično spor i koliko sam video, bez ventilacije. Vodili smo računa da ga ne preopteretimo jer je na zidu pisalo da je lift za osam osoba ili 630 kilograma. Računali smo, nas šestorica u proseku po 80 kilograma, to je 480. Čim smo krenuli primetio sam da idemo sporije nego obično. Lift se u jednom trenutku zaustavio, a svetlo se prigušilo kao da je vožnja gotova. Međutim, vrata se nisu otvarala. Pokušali smo mobilnim da pozovemo pomoć, ali nije bilo signala. U početku smo se čak šalili na svoj račun, ali kad smo nakon nekoliko minuta počeli da osećemo da vazduh polako nestaje i da su se stakla zamaglila, videli smo da je đavo odneo šalu - još uvek u šoku priča Varićak.

Vladan i njegovi drugovi su čuli da je neko od komšija izašao iz stana, počeli su da lupaju na vrata i da ga dozivaju. Srećom, čovek se odazvao, pa su mu kroz zatvorena vrata objasnili u kakvoj su nevolji i zamolili ga da pozove preduzeće “Progres”, koja održava lift, a čiji broj telefona je bio ispisan na zidu kabine. Stanar, međutim, nije uspeo da kontaktira s “Progresom”. Nije im preostalo ništa drugo, no da pokušaju da razvale prva, a potom i spoljna vrata lifta. Uspeli su u poslednjem trenutku, vazduh je ušao u kabinu... Da bi mogli da izađu morali su da iskrive vrata. Vladan priča da im je trebalo prilično vremena da se izvuku, jer je lift stao pola metra ispod trećeg sprata...

Momci su se, srećom, spasli, sve se dobro završilo, ali nakon traumatičnog iskustva, sledeći put, tvrde, dobro će razmisliti da li će uopšte ući u bilo koji lift.

:shock:

U ***** ti ...
Zaglavili se u liftu ...
Sledeći put kad neko pozove lift pa pobegne i o tome će se pisati...
A ovaj tekst je garant iz GRAĐANSKOG ??!?!
Kod njih je događaj kad se neko nasmeje na nekom sastanku a u feljtonu izlazi neki dijalog dva političara

Back