HRONIKA

storm cloud:

Doznajemo da je vrnjačka policija juče privela Trsteničanina siledžiju nadležnom tužilaštvu i protiv njega podnela krivičnu prijavu.

:shock: :shock: :shock:
Ето зашто ја нећу да радим у школи. Кад овако пролазе професори посластичарства, како би тек прошли математичари? :roll:
Potpuno si u pravu !!! Za upotrebu BEZBOLNE palice policija još i privede i podnese prijavu protiv učenika, a za BLUDNE RADNJE nad nastavnim osobljem, tzv. školskim inventarom, samo ga STROGO opomenu ( mobilnim ! ) telefonom !!!

Jbt ljudi ginu na sve strane - i to srljaju sami protiv svog zivota - "namerno" se igraju sa sudbinom ?! Gledam kako se to juri po ulicama,zakucavaju u bandere,motoriste,ljude na semaforima, ....- ni kao pesak na livadi nisi bezbedan !?

znas ono ( desilo se - ziva istina )

kazu ovi bizMismeni danasnjice : " ma uzecu stado ovaca i na livadu da ih cuvam "

a pre koju godinu Izginuo COBAN cuvajuci ovce pored auto-puta ! Sleteo neki na livadu ( ali nije Proka) i ubi Cobana !:shock: :cry:

Hahahahahahaahahah joj covece!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (idu mi suze od smejanja, znam da nije bas ali...) :D:D:D:D

Ne druzim se sa biznismneima pa ne znam da im je to glavna fantazija...

Jel to ono kao, da pobegne od svega, zivot u prirodi bez stresa i to?? :D:D

Eee ako si ti kako treba.... :D:D:D:D

Gde nadje kod auto puta da ih cuva... :shock:

Ma da bre !! Svi su u tripu od stresa - treba biti neki psihic i leciti to bre - I UZETI KINTU !! Nisu Ameri bas toliko blesavi ( kao sto su glupi )

Stres je ubio COBANA !:lol: :lol:

Nesonse ti si ovde dežurni ... a znaš da sam ja bio (opravdano) odsutan izvesno vreme (podneo sam validnu dokumentaciju Tamničarki da mi opravda izostanke) ...elem, kaži mi el se pojavljivala ONA sa ŠIFROM ?

Back