Još se malo naoluji ... niko se ne bi ni mrdnuo.jacques:....zamisli....pojavi se u skoli profesorica visoka 2 metra :shock:....ma svi bi je slusali...ne bi smeli ni da pisnu
![]()

Pravi pristup je čudo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još se malo naoluji ... niko se ne bi ni mrdnuo.jacques:....zamisli....pojavi se u skoli profesorica visoka 2 metra :shock:....ma svi bi je slusali...ne bi smeli ni da pisnu
![]()

jacques:ja bi seo u prvu klupu...da imam najbolji pogled.....a sigurno ne bi upamtio puno sta pricas...samo pratim pogledom
![]()
Čas na kome ne bi bilo mesta u prvom redu!jacques:ne kolutaj ocima...ti bi garantovano sedeo odmah do mene![]()

jacques:ne kolutaj ocima...ti bi garantovano sedeo odmah do mene![]()
Potpuno si u pravu !!! Za upotrebu BEZBOLNE palice policija još i privede i podnese prijavu protiv učenika, a za BLUDNE RADNJE nad nastavnim osobljem, tzv. školskim inventarom, samo ga STROGO opomenu ( mobilnim ! ) telefonom !!!storm cloud:
Doznajemo da je vrnjačka policija juče privela Trsteničanina siledžiju nadležnom tužilaštvu i protiv njega podnela krivičnu prijavu.
:shock: :shock: :shock:
Ето зашто ја нећу да радим у школи. Кад овако пролазе професори посластичарства, како би тек прошли математичари?![]()
nesons:El vam se sidjadu emisije poput Rikoseta,itd ? Ima i na Panoniji ( koja vam zeli dobro jutro !)
Meni je to bas cool varijanta - sto crnje to bolje !![]()
)nesons:Ma da bre !! Svi su u tripu od stresa - treba biti neki psihic i leciti to bre - I UZETI KINTU !! Nisu Ameri bas toliko blesavi ( kao sto su glupi )
Stres je ubio COBANA !![]()
![]()

Aleksej_BASO:Ova danasnja mladez....
Eeh a kada sam ja bio mlad... Pa korzo...A ne ko danas sede u zdimljenim kaficima, drogiraju se...

NEEEEEEEE !!! Pošto je stalno u ŽARU, a takav je kapacitet, naplašiće sve živo, čak do Saće !!!DOKONI UM:Ma jok samo tu okolo ...
Evo i keksić...
Ajde lani ...