Hronika dešavanja

pa Milošević je 1990. donio novi ustav Srbije kojim je ukinuo najveći dio autonomije Kosova i Vojvodine i tim činom je srušen ustav i to je početak kraja SFRJ!

a i njegovi poznati govor na Kosovu na vidovdan na kojem je jasno kazao da u njegovoj politici "niti oružane bitke nisu isključene" čime je jasno najavia oružani raspad ex Jugoslavije.

Kako mozes da stojis iza tog problema sa kosova?Arnauti su vec 1981 godine trazili odvajanje i vikali parole ovo je njihova zemlja!Pomisli malo logicno krivis Srbe sto su u Krajinu vikali a podrzavas Arnaute. Koja je to logika:dontunderstand:

Čini mi se da si se ti ovde predstavljao kao neko ko je umeren i podržava razne građanske opcije, a sad si izreko takvu generalizaciju, da mi se čini da nisi daleko od stereotipa koje Srbi imaju o Hrvatima...

Zvučiš mi kao veliki licemer.

čekaj malo pa jel ti U-bot napisao da su mitinzi u SAO Krajini počeli i prije službenog proglašenja neovisnosti, i takav potez hrvatskim vlastima definitivno nije ostavljao prostora za bilo kakve pregovore.

Samo malo, pa čitaj koliko se puta na ovom forumu pojavljuje riječ ustaša, i moderatori to gledaju i ništa ne rade. Koliko puta ste vi istaknuli da smo mi htjeli obnovu NDH. Dakle, velik dio vas pod utjecajem masovne propagande je zaista mislio da ima posla sa ustašama, i iz tih razloga bilo kakvi pregovori nisu bili mogući.

Ma koja je to matematika ako 90 posto ljudi želi ništa, a 10 tu ideju odbacuje iz svog interesa, po kojoj to logici manjina ima pravo određivati sudbinu većine.

čekaj malo pa jel ti U-bot napisao da su mitinzi u SAO Krajini počeli i prije službenog proglašenja neovisnosti, i takav potez hrvatskim vlastima definitivno nije ostavljao prostora za bilo kakve pregovore.

Samo malo, pa čitaj koliko se puta na ovom forumu pojavljuje riječ ustaša, i moderatori to gledaju i ništa ne rade. Koliko puta ste vi istaknuli da smo mi htjeli obnovu NDH. Dakle, velik dio vas pod utjecajem masovne propagande je zaista mislio da ima posla sa ustašama, i iz tih razloga bilo kakvi pregovori nisu bili mogući.

Ma koja je to matematika ako 90 posto ljudi želi ništa, a 10 tu ideju odbacuje iz svog interesa, po kojoj to logici manjina ima pravo određivati sudbinu većine.

Ај нађи шта сам ја 1986 доживео у Сплиту ,а то је било давно пре Слобе и митинга

кад ми нађеш било где да је тада у Србији писало УБИ ХРВАТА ја себе и своју децу преводим у католичанство а ја сам својим очима видео и доживео то у Сплиту 1986

To je mozda bilo zbog toga da su u devedestim godinama bili ustaski zlocinci rehabilitirani u hrvaskoj! Primer Dinko Sakic

Naravno, da su počeli mitinzi... Ljudi su se jednostavno plašili ustaške ikonorafije, koja je počela na mala vrata da se uvodi u Hrvatsku...

Ja sam septembra '90 otišo u JNA i meni ne moraš govoriti o raspoloženju naroda i o procentima, u ono vreme.

Naravno, da su počeli mitinzi... Ljudi su se jednostavno plašili ustaške ikonorafije, koja je počela na mala vrata da se uvodi u Hrvatsku...

Ja sam septembra '90 otišo u JNA i meni ne moraš govoriti o raspoloženju naroda i o procentima, u ono vreme.

1989.se nisu ničega plašili u Kninu!!!

Nije bilo ikonografije ni ustaških zločina iz prošlosti...

Ај нађи шта сам ја 1986 доживео у Сплиту ,а то је било давно пре Слобе и митинга

кад ми нађеш било где да је тада у Србији писало УБИ ХРВАТА ја себе и своју децу преводим у католичанство а ја сам својим очима видео и доживео то у Сплиту 1986

1989.se nisu ničega plašili u Kninu!!!

Nije bilo ikonografije ni ustaških zločina iz prošlosti...

у Книну није било и ја се слажем

Jedina žena koja je u Splitu uspjela sjesti u gradonačelničku fotelju jest Gordana Kosanović (1987. – 1990.)....interesantno prezime

A šta si ti ono doživio samo zato što si Srbin???

U Hroniku desavanja o zadnjem ratu naso sam nesto ali neznam tacno sta to znaci!

Jun Zagreb. Iz ustava SR Hrvatske izbačena odredba o srpskom jeziku kao jeziku Srba u Hrvatskoj.

Evo cela hronika

http://www.krajinaforce.com/dokumenti/hronika_rsk_89_91.pdf

То немора да се избаци из устава Хрватске јер мало по мало сами чете све избацити и заборавити.Као прво ево пример са писмом.Избацили сте кирилицу и прихватили латиницу.

Jedina žena koja je u Splitu uspjela sjesti u gradonačelničku fotelju jest Gordana Kosanović (1987. – 1990.)....interesantno prezime

A šta si ti ono doživio samo zato što si Srbin???

Seti se

То немора да се избаци из устава Хрватске јер мало по мало сами чете све избацити и заборавити.Као прво ево пример са писмом.Избацили сте кирилицу и прихватили латиницу.

О најбољи пријатељ Аце Македонског је зарзао

Back