Hrčci

• Začetnik teme Začetnik teme kissitj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na Velikoj pijaci imaš čoveka koji prodaje razne žitarice. On mi za 20 dinara izmiksa od svega po malo. Moji najviše vole suncokret. Parče neslatke jabuke je stalno u kavezu, to takođe obožavaju.

Ako si iz Nisa, mislis na cvetnu pijacu kod tvrdjave?Ne znam da li je bolje taj mix semenja ili ovo sa mineralima?Sinoc sam mom stavio tocak u kavez i u pola devet otisao na trening.Kada sam se vratio otac mi je rekao da je celo vece trcao u njemu.Kasnije oko 11 je zaspao.:DKupujem mu onaj plasticni danas ili sutra, pa ako imate predlog gde bih mogao da ga drzim dok se ne osusi silikon kazite.

Ako si iz Nisa, mislis na cvetnu pijacu kod tvrdjave?Ne znam da li je bolje taj mix semenja ili ovo sa mineralima?Sinoc sam mom stavio tocak u kavez i u pola devet otisao na trening.Kada sam se vratio otac mi je rekao da je celo vece trcao u njemu.Kasnije oko 11 je zaspao.:DKupujem mu onaj plasticni danas ili sutra, pa ako imate predlog gde bih mogao da ga drzim dok se ne osusi silikon kazite.

Mislim da ti je bolje ovo mix semenja,.. ;)
Vise to vole da jedu... ;)
Da moj ima plasticni i skoro nista se ne cuje kad trci..ma da sad i manje trci...:aha:
Balgo tebi kad zaspe u 11:00 :aha:
Moj do 1 luduje..:dash: :lol:

Mislim da ti je bolje ovo mix semenja,.. ;)
Vise to vole da jedu... ;)
Da moj ima plasticni i skoro nista se ne cuje kad trci..ma da sad i manje trci...:aha:
Balgo tebi kad zaspe u 11:00 :aha:
Moj do 1 luduje..:dash: :lol:

A posle??:gace:(ovog smajlija nisam stavio u svrhu koja pise kada se stavi strelica na njega, vec kao znak predaje)Evo moj trci, a kad izadjem iz sobe i ugasim svetlo postaje Bolt.:eek::worth:Koje im je optimalno vreme kada su aktivni?

A posle??:gace:(ovog smajlija nisam stavio u svrhu koja pise kada se stavi strelica na njega, vec kao znak predaje)Evo moj trci, a kad izadjem iz sobe i ugasim svetlo postaje Bolt.:eek::worth:Koje im je optimalno vreme kada su aktivni?

:D
A posle spavanjac..do 19:00.. ;)
Sa malo ustajanja da se jede i da se pije vodica.. ;)
I moj je kod mene u sobi...ma da ga preselim u drugu sobu kad pocne da gricka restke..a ponekad u snu cici...sanja nesto... pa ga ja onda... :zag: :zag:
Moj je aktivan od 19:00 do 1:00...a nekad i vise...:aha:
Mom je ceo dan otvoren kavez..i danju mu ne pada na pamet da izlazi..izadje samo malo onjuska oko kaveza..i malo se istrci pa se vrati..i posle ne izlazi do 19:00...a od 19:00 je izvan kaveza svo vreme....ma da kad mu dosadi vrati se on da trci u tocku..:aha:

:D
A posle spavanjac..do 19:00.. ;)
Sa malo ustajanja da se jede i da se pije vodica.. ;)
I moj je kod mene u sobi...ma da ga preselim u drugu sobu kad pocne da gricka restke..a ponekad u snu cici...sanja nesto... pa ga ja onda... :zag: :zag:
Moj je aktivan od 19:00 do 1:00...a nekad i vise...:aha:
Mom je ceo dan otvoren kavez..i danju mu ne pada na pamet da izlazi..izadje samo malo onjuska oko kaveza..i malo se istrci pa se vrati..i posle ne izlazi do 19:00...a od 19:00 je izvan kaveza svo vreme....ma da kad mu dosadi vrati se on da trci u tocku..:aha:
Moj nesto slicno od 19-23h i ukupno 2 sata preko dana.:think:Kada ti je napolju, mislim u sobi gde najvise ide i da li se nekada ne vrati u kavez, ili izgubi?

Moj nesto slicno od 19-23h i ukupno 2 sata preko dana.:think:Kada ti je napolju, mislim u sobi gde najvise ide i da li se nekada ne vrati u kavez, ili izgubi?

Pa najvise ide u coskove..ne znam zasto... :confused:
I zeli da sidje niz stepenice..ali smo mu to zagradili pa ne moze.... ;)
Pa obicno se nikad ne izgubi...nekad se zavuce nedge gde ne mogu da ga vidim..ali brzo izadje i vrati se u svoj kavez...ili jos trckara .... ;)

Jedno pitanje.Kada sam mu cistio kavez, oprao sam kucicu sapunom jer smrdi.:eek::eek:
Od tada retko ulazi u nju i spava u coskovima akvarijuma.Glupo mi je sto je "izbacio kucicu iz upotrebe", ali pretpostavljam da ne ulazi u nju jer nema "njegov miris".Da li stvarno nece u kucicu jer je izgubila prethodni miris-smrad?

Jedno pitanje.Kada sam mu cistio kavez, oprao sam kucicu sapunom jer smrdi.:eek::eek:
Od tada retko ulazi u nju i spava u coskovima akvarijuma.Glupo mi je sto je "izbacio kucicu iz upotrebe", ali pretpostavljam da ne ulazi u nju jer nema "njegov miris".Da li stvarno nece u kucicu jer je izgubila prethodni miris-smrad?

Da,..naravno da smrdi...kad tamo donosi i hranu ...tamo spava....ponekad i vrsi nuzdu...( neki ) ;)
Dobro je da si mu oprao kucicu....jesi je dobro isprao? :think:
Ubaci malo piljevinu u kojoj on spava...u kucicu da poprimi njegov miris.... ;)
A da..i moj kad mu se opere kucica...nece da udje u nju ali samo prvih 5 min..a posle..ojhaaaa :lol:

Mala,sto ti prepisujes? :P

Samo kazem sta mislim..da treba.. ;)
Meni se to skoro nikad ne desava....pa mi je cudno....
Moj samo prvih 5 min nece da udje..zbog mirisa..ali kucica posle poprimi njegov miris....pa mu je normalno ...mozda ce tako biti i sa njegovim....
Sad videh sta si ti napisala..tvoj post..pre mog...:rumenka:
Ja nisam videla.... :dash:
Sta ces kad moram da se dop. u isto vreme sa drugaricom,na jedan drugi forum i ovde..sve mi se pomesa..sad vise i ne gledam da odgovore , vec samo odgvaram..sorry.... :cmok2:

:cmok2: :zag:
Ce nas Ivan tuzi sto caskamo na temi "HRCAK" :lol:

Ne brinite, nisam tuziBABA:whistling::whistling:
Necu sad da ga budim, ali ako se kasnije probudi uradicu to sa piljevinom.Uvek dobro isperem i obrisem od vode.Lici na one miseve u senu kad se izvale:hahaha:
Da se nadovezem, jel vi to stvarno imate 10000 i 35000 poruka ili ste to same nekako izmenile??

Poslednja izmena:
Ne brinite, nisam tuziBABA:whistling::whistling:
Necu sad da ga budim, ali ako se kasnije probudi uradicu to sa piljevinom.Uvek dobro isperem i obrisem od vode.Lici na one miseve u senu kad se izvale:hahaha:
Da se nadovezem, jel vi to stvarno imate 10000 i 35000 poruka ili ste to same nekako izmenile??

Stvarno imamo toliko poruka...:rumenka: :rumenka:
Na miseve u senu.... :zcepanje:
Ovaj moj se od pre dva , tri dana uopste ne streca vise onako kao pre...proso ga strah napokon..vidis koliko je meni trebalo strasno .. od oktobra mi se strcao..pa onda malo manje..a sad potpuno mirno..cak je i jeo...dok sam ga uzimala iz kaveza...i nije obracao paznju na to sto sam ga pustika da trckara... :lol: :heart:

Back