gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Da znas da cu razmisliti.
o akvarijumu?
bolje nemoj...to ti je raj za bakterije...
tj. nevolja za sitne sisare...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znas da cu razmisliti.
hello![]()
ovako, juce sam, za rodjendan, dobila hrckaod druga
medeeeen
trebao je da mi kupi morsko prase, ali nije bilo u tom trenutku, mada ja obozavam isto i bele miseve i hrcke i prasice
![]()
e sad... imam kavez na 4 sprata, flasicu za vodu, kucicu sve sve sve... ostavicu ga 2, 3 dana neka sam prokljuvi kako sve ide i da se navikne na okolinu... samo jedno pitanje... sta znaci kada se cuje neko grgutanje ili kako vec, sinoc sam ga prvi put cula da to radi xD pretpostavljam, posto sam citala za morsko prase, kad tako radi, onda je zadovoljan i srecan, kad skvici ili cvili onda je gladan ili usamljen, a kada pokazuje zube onda ljut... ne znam da li je ista situacija kod hrcaka...
i da li imate neki jos savet za mene, posto je ovo prvi put da imam ovako malu zivotinjicu![]()
Ovde imas mnogo napisano o svim glodarima i ima mnogo vise ljudi nego ovde.
Tesko se vidi kod hrcaka da li je skotna zenka. To ces videti kad se bude okotila. Inace oni preko dana uglavnom spavaju, tako da nije cudno ako dosta vremena provede u kucici.
Ovo je moj hrcak,malisa ...zna li neko koja je ovo vrsta posto se ja ne razumem toliko,dobila sam ga pre par dana
http://yfrog.com/b6picture001kuj
Bas mi je drago sto ce biti novih malih hrckica..moj patuljasti hrcak se porodio ima osam malihi za tri nedelje bice na prodaju swi su zdravi i preslatki ima braon i belih boja divni su cena je samo 100 dinara. . .
novi sad!!! ukoliko ste zainteresovani javite se na broj telefona 063 121 62 53 i rezervisite odma pol i bolu !!! samo molim da rezervacije nevrsite preko foruma posto necu dolaziti HVALA!!!
![]()
Super..Moja ženka je okotila dva komada.
Valjda je bar jedno muško., da nastavimo vrstu. Ne zbog novca, već zbog toga što su mladunci najinteresantniji za igranje.
![]()
Ovo je moj maline znam u koju vrstu spada...