Hrčci

• Začetnik teme Začetnik teme kissitj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hrckovciiiiii...:hej: :hej:
Nasa prva slika i otimanje do zla boga..:dash:
A samo se pravimo da nas boli..ala smo lukavi..:roll:

s3d74y.jpg

hello :D
ovako, juce sam, za rodjendan, dobila hrcka :) od druga :) medeeeen :D trebao je da mi kupi morsko prase, ali nije bilo u tom trenutku, mada ja obozavam isto i bele miseve i hrcke i prasice :) :D
e sad... imam kavez na 4 sprata, flasicu za vodu, kucicu sve sve sve... ostavicu ga 2, 3 dana neka sam prokljuvi kako sve ide i da se navikne na okolinu... samo jedno pitanje... sta znaci kada se cuje neko grgutanje ili kako vec, sinoc sam ga prvi put cula da to radi xD pretpostavljam, posto sam citala za morsko prase, kad tako radi, onda je zadovoljan i srecan, kad skvici ili cvili onda je gladan ili usamljen, a kada pokazuje zube onda ljut... ne znam da li je ista situacija kod hrcaka...
i da li imate neki jos savet za mene, posto je ovo prvi put da imam ovako malu zivotinjicu :D

Poslednja izmena:
hello :D
ovako, juce sam, za rodjendan, dobila hrcka :) od druga :) medeeeen :D trebao je da mi kupi morsko prase, ali nije bilo u tom trenutku, mada ja obozavam isto i bele miseve i hrcke i prasice :) :D
e sad... imam kavez na 4 sprata, flasicu za vodu, kucicu sve sve sve... ostavicu ga 2, 3 dana neka sam prokljuvi kako sve ide i da se navikne na okolinu... samo jedno pitanje... sta znaci kada se cuje neko grgutanje ili kako vec, sinoc sam ga prvi put cula da to radi xD pretpostavljam, posto sam citala za morsko prase, kad tako radi, onda je zadovoljan i srecan, kad skvici ili cvili onda je gladan ili usamljen, a kada pokazuje zube onda ljut... ne znam da li je ista situacija kod hrcaka...
i da li imate neki jos savet za mene, posto je ovo prvi put da imam ovako malu zivotinjicu :D

p.s. prosla su 2 dana od kako ga imam, on/ona samo spava, a malo malo pa izadje da se proseta po kavezu i vrati se u svoje gnezdo... moja mama misli da je, ako je zenka, kotna... kako mogu da znam da li je tako?

Ovde imas mnogo napisano o svim glodarima i ima mnogo vise ljudi nego ovde.

Tesko se vidi kod hrcaka da li je skotna zenka. To ces videti kad se bude okotila. Inace oni preko dana uglavnom spavaju, tako da nije cudno ako dosta vremena provede u kucici.

Jutros su deca pronašla mrtvog mužjaka u kavezu. Oči su mu bile otvorene. Ležao je na stranu. Ženka je ležala nedaleko od njega. Prvo su pomislili da je to od ljubavnog zanosa, ali su ubrzo shvatili da je kraj. Šokirala me je poruka koju su mi poslali. Glasila je ovako: "Švaler je mrtav, ženka kao da se nije mnogo potresla. Ipak je živeo kao car." (Aludiraju na njegov bogat seksualni život sa dve ženke naizmenično. Valjda ih je oplodio. Pravio je prelepe hrčkiće.)

moj patuljasti hrcak se porodio ima osam malih :klap: i za tri nedelje bice na prodaju swi su zdravi i preslatki ima braon i belih boja divni su cena je samo 100 dinara. . . :D novi sad!!! ukoliko ste zainteresovani javite se na broj telefona 063 121 62 53 i rezervisite odma pol i bolu !!! samo molim da rezervacije nevrsite preko foruma posto necu dolaziti HVALA!!! :D:D:D:):):):):):):);););););););):):)

moj patuljasti hrcak se porodio ima osam malih :klap: i za tri nedelje bice na prodaju swi su zdravi i preslatki ima braon i belih boja divni su cena je samo 100 dinara. . . :D novi sad!!! ukoliko ste zainteresovani javite se na broj telefona 063 121 62 53 i rezervisite odma pol i bolu !!! samo molim da rezervacije nevrsite preko foruma posto necu dolaziti HVALA!!! :D:D:D:):):):):):):);););););););):):)
Bas mi je drago sto ce biti novih malih hrckica..:klap:

Mnogo du vam slatki hrckovi..:heart: :heart:
Uzivajte sa njima..:heart:
Evo ga ovaj moj za vas "stariji" ( osim za Evu i barakudu ) ludak...mi se spusta niz ledja pa se opet penje ....:zcepanje:

Inace mi smo se vec parili ( pre )..ali skoro sve bebe se uginule..:rida:
Bila su ostala dva mala od njih ..:rida:
Ali u ponedeljak opet idemo na parenje pa kad zenka od moje prijateljice dobije male saS nama ima da postavim slicice..:)

Back