Hrabrost stara 34 godine poziva na buđenje!

Ko je ovaj mladi čovjek?
Rođen je 14. marta 1988. godine, bio je privremeni predsednik Burkine Faso od 2022. godine, a punu kontrolu je preuzeo u septembru te godine.
Glavni Putinov saveznik u Africi.
Osnivač je saveza država Sahela.
Reč je o vojno, ekonomskom i političkom savezu koji je potpisan u glavnom gradu Nigera, Nijameju.
Glavna odredba Sahela jeste kolektivna odbrana, nešto nalik NATO savezu i BRIKS-u. Ove države su, inače, suspendovane iz Ekovasa i Afričke unije jer je vojska u sve tri država preuzela vlast što su članice ovih organizacija oštro osudile.
1758268685328.png

Znači koliko razmem, on je sad jednu čizmu zamenio drugom, nije više zapad, sad je Putin šef, i prvi zadatak mu je da pljuje po zapadu? :think:

Reko bih da je to pogrešno. Ako ima iskrenu nameru da budu samostalna država, dakle ne kolonija, onda je valjda logično da će sa svima praviti dobre odnose, da će podići ekonomiju i da će pokazati kako mogu da budu samostalni. Ovako, više deluje kao da je postao bot Rusije protiv zapada. Odgledao sam prvih 2 minuta videa i ko da sam slušao Tihomira. Nema neke posebne razlike. Svako botovanje je isto. To prosto nije politika, to je propaganda.

Znači koliko razmem, on je sad jednu čizmu zamenio drugom, nije više zapad, sad je Putin šef, i prvi zadatak mu je da pljuje po zapadu? :think:

Reko bih da je to pogrešno. Ako ima iskrenu nameru da budu samostalna država, dakle ne kolonija, onda je valjda logično da će sa svima praviti dobre odnose, da će podići ekonomiju i da će pokazati kako mogu da budu samostalni. Ovako, više deluje kao da je postao bot Rusije protiv zapada. Odgledao sam prvih 2 minuta videa i ko da sam slušao Tihomira. Nema neke posebne razlike. Svako botovanje je isto. To prosto nije politika, to je propaganda.
Nije baš čista propaganda. Ima previše sličnosti i sa nama. Daje odgovore i na naša pitanja.
Ovaj svijet je strašan. Bolje je ništa ne znati.

Ako sa svima pravis dobre odnose kako oni kazu , onda ti je dupe razvaljeno , cak ni anal vise nije zanimljiv, apropo da muskarci prelaze na anal kad je vagina previse siroka zeni....pa da ne budu u camcu...

Sa druge strane, saradnja na povoljnim odnosima ce od strane NATO, tj drugih biti ocenjena ne kao neuspeh sopstvene politike, nego kao podanistvo tudjoj politici, sto nije i ne mora da je tacno..

To je obicaj u Srbiji da si saveznik dilera, ako ne isteras dilera koji je potegao veze u politici u DB u vladi i svi ti dodju sa molbama da ga ne diras, i sad ti mozes polako to da istiskas, jer ne moze diler a da ne pravi probleme...moze da se smiri pola godine, ali retko preko godinu dana...
Sa druge strane, ako svim njima odjednom kazes ne , sledi ti napad koji tesko ko moze da prezivi , DB, vlada, vlast, politicke partije...to u Srbiji, ma koliko poznat bio i koliko simpatican bio , tesko da pojedinac moze da prezivi..

Зар ти треба овај клип, да би схвтатила ово што он прича. Па деценијама је све ово јасно. Поробљивачи су из његове земље отерани. Ијош из неких. У главном французи. Али то је тек почетак. Још ће деценије морати да прођу да би ослобађње од пљачкашког запада било завршено.

Јеси испратио моменат кад се хвалисао да његова држава сад има фабрику за конзервирање парадајза?
Nemam vremena da sada slusam ceo govor, nazalost; poslusao sam prvi minut, i jasno je da je u pitanju neki diktator i ubica, koji zeli totalitarno da vlada.

Te 'Ugo Cavez' narativne fore su provaljene odavno.

Nemam vremena da sada slusam ceo govor, nazalost; poslusao sam prvi minut, i jasno je da je u pitanju neki diktator i ubica, koji zeli totalitarno da vlada.

Te 'Ugo Cavez' narativne fore su provaljene odavno.

Да, то су најгори људи на свету.

Кад год их неки third-worldist Дугиновац здушно подржава знаш да је и то зато што слушаш једног од најгорих људи на свету.

Back