lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 11.824
Naiđoh na ovaj veoma zanimljiv i poučan klip. Lagali su nas i lažu nas i dalje!
Danas smo mi ,,ta Afrika,,!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije baš čista propaganda. Ima previše sličnosti i sa nama. Daje odgovore i na naša pitanja.Znači koliko razmem, on je sad jednu čizmu zamenio drugom, nije više zapad, sad je Putin šef, i prvi zadatak mu je da pljuje po zapadu?
Reko bih da je to pogrešno. Ako ima iskrenu nameru da budu samostalna država, dakle ne kolonija, onda je valjda logično da će sa svima praviti dobre odnose, da će podići ekonomiju i da će pokazati kako mogu da budu samostalni. Ovako, više deluje kao da je postao bot Rusije protiv zapada. Odgledao sam prvih 2 minuta videa i ko da sam slušao Tihomira. Nema neke posebne razlike. Svako botovanje je isto. To prosto nije politika, to je propaganda.
Ako sa svima pravis dobre odnose kako oni kazu , onda ti je dupe razvaljeno , cak ni anal vise nije zanimljiv, apropo da muskarci prelaze na anal kad je vagina previse siroka zeni....pa da ne budu u camcu...Znači koliko razmem, on je sad jednu čizmu zamenio drugom, nije više zapad, sad je Putin šef, i prvi zadatak mu je da pljuje po zapadu?
Reko bih da je to pogrešno. Ako ima iskrenu nameru da budu samostalna država, dakle ne kolonija, onda je valjda logično da će sa svima praviti dobre odnose, da će podići ekonomiju i da će pokazati kako mogu da budu samostalni. Ovako, više deluje kao da je postao bot Rusije protiv zapada. Odgledao sam prvih 2 minuta videa i ko da sam slušao Tihomira. Nema neke posebne razlike. Svako botovanje je isto. To prosto nije politika, to je propaganda.
Lapsin novi predsjednik.Novi idol srbskih nacionalista.
Dovoljno mi je prvi minut ovog klipa, da vidim da je neka diktatorsko-teroristicko-mafijaska bitanga.Naiđoh na ovaj veoma zanimljiv i poučan klip. Lagali su nas i lažu nas i dalje!
Dovoljno mi je prvi minut ovog klipa, da vidim da je neka diktatorsko-teroristicko-mafijaska bitanga.
Eto za kakvu se demokratiju otvaračica teme zalaže.Tema joj je čist autogol.Dovoljno mi je prvi minut ovog klipa, da vidim da je neka diktatorsko-teroristicko-mafijaska bitanga.
Ko, prevodilac? Pa to mu posao....брате,како лик прича енглески..без акцента![]()
Nemam vremena da sada slusam ceo govor, nazalost; poslusao sam prvi minut, i jasno je da je u pitanju neki diktator i ubica, koji zeli totalitarno da vlada.Јеси испратио моменат кад се хвалисао да његова држава сад има фабрику за конзервирање парадајза?
Jok u dodiku kuca, sa svakom novom zgradurinom sto sazida i potrpa pare u dzep.Brat nas Ibrahim Traore. Jest da je crn, ali u njemu kuca srpsko srce![]()
Nemam vremena da sada slusam ceo govor, nazalost; poslusao sam prvi minut, i jasno je da je u pitanju neki diktator i ubica, koji zeli totalitarno da vlada.
Te 'Ugo Cavez' narativne fore su provaljene odavno.