ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Najbolje da temu odrzavamo zivom dok mali ne nauci da pise pa da nam sam objasni situaciju kod kuce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vidi paradoksa... u ovoj situaciji, čini se ipak najlakše roditi dete i posle toga ga prepustiti sudbini, da ne kažem umreti..... što se samog deteta tiče ovo više podseća na kukavičluk nego na hrabrost. Ja sam ga rodila a sad ga vi hranite, kupajte, šaljite na ekskurzije...семо тога, све зависи како се гледа на ствари
овај гест је некоме храброст, јер ето, храбро се усудила да роди дете без обзира на околности,
а не неке које се "пренемажу" чекајући боље услове у виду већег стамбеног простора или бољег аутомобила
а некоме неодговорност јер оставља дете о коме ће само отац да брине, у тешкој материјалној ситуаији....
а ако ћемо тако сви смо ми и храбри и неодговорни у исто време
јер смо урадили нешто за шта неко није имао "муда" дизвинете
а што је неко други проценио да је сулудо
A ono jurisanje na tenkove i u prve borbene redove, "ostaviti zivot za otadzbinu" je vrh junastva.... Ali poloziti zivot za sopstveno dete je kukavicluk?
Dozvolite da svako upravlja svojim odlukama onako kako misli da je najbolje. Zena je bila punoletna, a i njen muz.
Ajd sad, juris....
ni ja ne mislim da je junastvo umreti za drzavu
Zato drzava placa profesionalce, zna na koga moze da (ne)racuna.
Наравно да нијеni ja ne mislim da je junastvo umreti za drzavu
usvojenje je meni bolji izbor, logicniji
za sve bi bilo jednostavnije da usvoje dete ali ljudi su sebicni, hoce da imaju svoju biolosku decu, da produze ime, sebe u malom...nije ih briga sto je planeta prenaseljena, ni sto im se deca mogu roditi sa nekim hendikepom cak i da su 100% zdravi, ni sto im niko ne moze garantovati da ce moci toj deci da obezbede osnovne uslove za zivot, posebno u ovakvoj zemlji........ svaka zena koja rodi dete je hrabra ne vidim zasto ova nije
Umrla bi svejedno.A ono jurisanje na tenkove i u prve borbene redove, "ostaviti zivot za otadzbinu" je vrh junastva.... Ali poloziti zivot za sopstveno dete je kukavicluk?
Dozvolite da svako upravlja svojim odlukama onako kako misli da je najbolje. Zena je bila punoletna, a i njen muz.
Ajd sad, juris....
а после се неко буни што ми коментаришемо овде
не мешамо се у њихов живот, они га сами износе
Dokumentarna emisija "Jelena, majka hrabrost - život za Nikolu" sutra na RTS 1 u 20.25h.
Dokumentarna emisija "Jelena, majka hrabrost - život za Nikolu" sutra na RTS 1 u 20.25h.
amin
kao nemate pravo da komentarisete
ajde molim te,o cemu cemo da pisemo na forumu
mada tema je vec malo smorila