- Poruka
- 42.590
sto, bas je zabavno..joj, bre
znas sta sam mislila...
ne pravi se da me ne znas...![]()

aj dobro, necu previse..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto, bas je zabavno..joj, bre
znas sta sam mislila...
ne pravi se da me ne znas...![]()

molim, odgovori na ono za sta si me optuzila
navedi gde sam pisala da je najbolje nemati decu
btw, ja nisam ni pljuvala tu zenu, procitaj moj post, pa komentarisi,gde sam rekla da je njen postupak ruzan, glup, apsurdan, strasan????
takodje, navedi mi gde mi je ta zena posluzila da iznesem argumente u svoju korist???
koji bre argumenti, cija korist???
meni je te zene nemerljivo zao, jer mogu da zamislim sta je prolazila gledajuci svoje dete i znajuci da ga nece gledati dok odrasta, ali nikada necu razumeti, opravdati i prihvatiti njen postupak, niti ga smatrati hrabroscu, ni dobrim, ni pravilnim
to je moje misljenje na koje imam pravo
kao sto ti imas pravo na svoje
ali nemas pravo da zene koje drugacije misle, a pri tome su majke, znaci relevantnije da na datu temu govore, nazivas okotom
jel ces tome nauciti svoju decu jednom kad ih budes imala?
a, poruka koju si citirala, nije namenjena tebi, vec marlonu, nemam pojma sta hoces sa njom
..ja moram opet da napishem,
ova zena je donela odluku da zatrudni, a ne da bude majka..
..to je jedina odluka koju je svesno izabrala..
..i skoro da sam sigurna da je, kroz devet meseci shvatanja shta je bila cena i shta ce sve da izgubi kada bude umrla, svojevoljno,
umrla nespokojnija i nesrecnija nego shto bi umrla da nije rodila dete..
..onaj ko ima dete zna razliku izmedju dve crte na testu i bebe u naruchju..
..i odricanja od jednog ili drugog..
..i mislim da je to glavni razlog zashto zene sa decom ne razumeju njenu odluku..
da...bas tako.....ja moram opet da napishem,
..i skoro da sam sigurna da je, kroz devet meseci shvatanja shta je bila cena i shta ce sve da izgubi kada bude umrla, svojevoljno,
..i mislim da je to glavni razlog zashto zene sa decom ne razumeju njenu odluku..
alo je li neko ovde napadao i secirao tebe kao majku ... uostalom imam pravo da kazem sta mislim, i pored toga sta se ovde nakotilo (sleng) ja sam tu i ne glumim ludilo...bolje nego da sam napisala - na sta se sveo ovaj forum...ma nemoj ....pocrkasmo bez tebe
da...bas tako...
ja sam stalno razmisljala kako se osecala kad je bebu uzela u ruke, prvi put...i poslednji put
koliko joj je bilo tesko...
i sigurna sam da se pokajala
i sigurna sam da toj misli nije ni dala da se uoblici u njenoj glavi, a kamoli u recenici
jadna zena,i jadno to dete...
citirala si me i navela da na osnovu onoga sto ja kazem o deci, bolje ih je nemati
jel bilo tako?
a, sad navedi odakle si izvukla da sam nesebicna i nezamenjiva majka i gde sam to nabijala ikome na nostako je ...vise bih volela da imam i sebicnu majku nego neku koja koja je kao ti umislila da je nesebicna i nezamenjiva i da mi svaki dan nabija na nos tu svoju nesebicnu ljubav i pozrtvovanost
tako je ...vise bih volela da imam i sebicnu majku nego neku koja koja je kao ti umislila da je nesebicna i nezamenjiva i da mi svaki dan nabija na nos tu svoju nesebicnu ljubav i pozrtvovanost

..svaka je majka nesebichna i nezamenljiva osim one koju dete pozeli da zameni na pijaci na kojoj se menjaju mame..
..tuga i elementarna opasnost u sledecoj generaciji..

odustala sam od menjaze kad mi je tata rekao da onda ostajem bez mame jer je vec 2 dece iz komsiluka zainteresovano za nju...mala velika ne mogu da se vracam na tvoj post o materinstvu mnogo je patetican![]()
bedne i jadne su one koje imaju decu a osudjuju ovu zenu, imaju muzeve a pravdaju prevaru....na ovom forumu se takvih mnogo nakotilo na cigansku mahalu lici
ma da sve ste mi vi velikomucenice....ta briga, ljubav, prevazilazenje sopstvene sebicnosti, pozrtvovanje inace nije postojalo u vasim zivotima ranije bas prolazite kroz pakao treba se sa tim izboriti.... jel se kajes...citajuci tvoje iskustvo sa decom najbolje ih je nemati![]()
...mogla si da kazes i da sam vanzemaljac jednako bih se potresla
kada bi mogla da sagledas postupak ove zene u kontekstu njenih okolnosti onda bi i nju i njen postupak ma kako on u tvojim ocima i u tvojim okolnostima izgledao ruzan, glup, strasan, apsurdan smatrala dobrim i pravilnim...sta god da je ucinila opravdala bi je, njeni postupci bili bi ti razumljivi, prihvatljivi i shvatila bi da su u kontekstu njenih okolnosti bili jedini moguci...ljudi su neverovatno skloni da precenjuju sebe a da prema drugim ljudima nastupaju u ulozi strogih i pravednih sudija...najtuznije u svemu je sto ova zena ni za sta nije kriva a posluzila je mnogima da iznesu svoje logicne, iscrpne i ubedljive argumente protiv nje a u svoju korist
alo je li neko ovde napadao i secirao tebe kao majku ... uostalom imam pravo da kazem sta mislim, i pored toga sta se ovde nakotilo (sleng) ja sam tu i ne glumim ludilo...bolje nego da sam napisala - na sta se sveo ovaj forum...ma nemoj ....pocrkasmo bez tebe i tvog mudrovanja
tako je ...vise bih volela da imam i sebicnu majku nego neku koja koja je kao ti umislila da je nesebicna i nezamenjiva i da mi svaki dan nabija na nos tu svoju nesebicnu ljubav i pozrtvovanost
odustala sam od menjaze kad mi je tata rekao da onda ostajem bez mame jer je vec 2 dece iz komsiluka zainteresovano za nju...mala velika ne mogu da se vracam na tvoj post o materinstvu mnogo je patetican![]()
..ja moram opet da napishem,

неодговорно? пренагљено'?е сад мож се закључа тема јер је све речено
pa sadпрецизније нисам ЗА закључавање, више процењујем да ће бит закључана,
обино кад буде оваквих расправа спуштања на лични ниво и све то, буде закључана ја ја реко ај да кажем још коју

izvini, Borise, nisam primetila po tvojim postovima ovde da si majka?
jesi li u medjuvremenu zatrudneo, porodio se i iskusio majcinstvo?
uz duzno postovanje svim muskarcima i zenama koje nisu radjale, ali i ti, i gospodjica andrevak, i ovi pobrojani na datu temu mozete da date samo misljenje, nikako realan odgovor
odgovor mogu da daju samo zene koje su majke i koje znaju sta to znaci
pa, nek se nadje uvredjen ko hoce, ovo nije nikakva diskriminacija, isto bi bilo i kad bi pitanje bilo
kako te vozi heroinski trip
kako je skakati padobranom
kako je biti silovan
na to mogu da odgovore samo oni koji su se bar priblizili datom iskustvu
ostali mogu samo da palamude
btw, tvoja pitanja nemaju bas nikakve veze sa mojim postom i iznesenim misljenjem na temu, niti sa onime sto sam rekla andrei
u kakvim se uslovima radaju deca, kakva im je perspektiva i da li je to zeleo neciji muz (ovo sam morala da procitam dva puta, da se zaista uverim da si napisao to sto si napisao) su pitanja za drugu temu
ja sam samo rekla da ne bih radjala dete koje ce da raste bez majke, jer mi je to najtuznije nesto na svetu
da, odrasce i to dete, ljubice ga, maziti, uciti ga da hoda i govori, bice neko uz njega kad je bolesno, pravice mu neko rodjedanske torte, ispratice ga prvi dan u skolu....ali to nikada nece biti njegova mama
a, ja to svom detetu namerno nikada ne bih mogla da ucinim