Da li je ovo policajac koji je čupao i udarao devojku u Novom Sadu

Ne podržavam mlaćenje žena, ja ne bih nikad udario ženu ali neka se pripaze. Nisu baš vremena za kurčenje, izvini na izrazu.
Meni je mnogo i ružno i tužno kada sve to gledam. Zamisli kada neko dovede narod do tog stupnja da bes prevlada i kada svesno ideš na bol, da tako kažem :( Sve planirano, režirano, da podrži tezu o nasilnicima blokaderima, počev od maskiranih ubačenih batinaša, do sumnjivih osoba među policajcima. Šta da kažem kada im je komadant čovek iz Legijine elitne jedinice koji ružu na vratu krije flasterom..
https://serbiantimes.info/od-legiji...t-specijalne-antiteroristicke-jedinice-video/

Ne, navedeno je precizno, tako da nema ''možda''. Sami su se izdvojili svojim postupcima i delima. Postoje ljudi koji se ne interesuju za politiku ali imaju dovoljno ljudskosti da podrže ili ospore nečije postupke, nevezano za pripadnost. Za takve nikad nisam ni rekla da su ćacad. I da ponovim, to što sam plava, ne menja na stvari, možda bih bila još i glasnija ali me ovo plavo sprečava. Kao što znaš, uvek borbeno i sa stavom ali nikada isključivo, što znači da umem da prihvatim sva suprotna mišljenja, stavove, ali uvrede i neljudskost, nikako...žao mi je što moram da ja kaznim one koji vređaju, žao mi je što je rečnik simpatizera sns-a pretežno vređanje po ličnosti sagovornika, to je nešto što ja ne mogu da ''prevaspitam''.
Od svega napisanog saglasna sam samo sa boldovanim, sve drugo je upitno u ovom delu foruma( Politika).

Od svega napisanog saglasna sam samo sa boldovanim, sve drugo je upitno u ovom delu foruma( Politika).
Imaš sva prava da tako misliš a često misliš suprotno od mene. Jesam li te ikada uvredila nekim izrazom? Ima mnogo ljudi ovde koji su sns ali umeju da iznesu argumente i sa takvima je zadovoljstvo diskutovati. Ali kada u toku diskusije umesto odgovora dobijem vređanje moje profesionalnosti, ličnosti, šta reći na to..

Meni je mnogo i ružno i tužno kada sve to gledam. Zamisli kada neko dovede narod do tog stupnja da bes prevlada i kada svesno ideš na bol, da tako kažem :( Sve planirano, režirano, da podrži tezu o nasilnicima blokaderima, počev od maskiranih ubačenih batinaša, do sumnjivih osoba među policajcima. Šta da kažem kada im je komadant čovek iz Legijine elitne jedinice koji ružu na vratu krije flasterom..
Da je dobro, nije. Ipak, razmisli ima (trebalo bi barem da bude) muškaraca za to. Nisu valjda svi panduri i internet revolucionari da bi žene, majke išle da im lome kičmu. Ili jesu?

Joj, Lagerta sa koliko ogorčenja rafalno nabrajaš sve gadosti ' ćacadi.
I drugi žive u Republici Srbiji, nisu članovi stranke, ne doživljavaju Srbiju na način 'elite', možda su zato ' ćacad

Vidiš, i ti ovde imaš ovlašćenja kao čelnici sns-a u realu :malav: , i koristš svoja ovlašćenja da budeš najglasnija, najisprvanina, da obrišeš šta ne odgovara tvom stavu, da kazniš isključivo ' ćacad' pored pet urednika.
Zadovoljstvo nema cenu 🤔
barem se na raduje kada onaj vas banuje ni zbog cega a vi mu se klanjate sa winkovima ko lesinari ispod bana :rotf:

Da je dobro, nije. Ipak, razmisli ima (trebalo bi barem da bude) muškaraca za to. Nisu valjda svi panduri i internet revolucionari da bi žene, majke išle da im lome kičmu. Ili jesu?
uvozna stoka obicno

kao oni slobini siptari i rumuni 9. marta sto su dok je bg policija proterana na kosova...ovi su nazalost malko blize rodom.

Nisam bio nijednom, ne mogu da tvrdim mada nije nemoguće.
postoji pravilo sluzbe jer sve rade po ps-u... ko sme da bije i ko voli da bije...i zasto da nekoga bije a ne drugoga...ovo sta rade je ciljna patologija iz straha, nema tu predumisljaja kao kad su anarhisti u pitanju...ovi ne znaju gde udaraju.

i koga udaraju.

Imaš sva prava da tako misliš a često misliš suprotno od mene. Jesam li te ikada uvredila nekim izrazom? Ima mnogo ljudi ovde koji su sns ali umeju da iznesu argumente i sa takvima je zadovoljstvo diskutovati. Ali kada u toku diskusije umesto odgovora dobijem vređanje moje profesionalnosti, ličnosti, šta reći na to..
Nisi me tagovala da bih se osećala lično povređenom, ali naši stavovi po pitanju trenutne situacije su dijametralni.
Tvoje oštro pisanje, svrstavanje u grupe, često i ismejavanje neistomišljenika me natera da se izlogojum jer se indirektno osećam prozvanom a nemam živaca da branim ove ' glupe, nepismene ćacije'.

Isto kao i ti, nisam stranački pripadnik, ali ne prozivam neistimišljenike.
Ako se i usudim da repliciram na neki post, bude mi obrisan pre no dospe u etar.

Nisi me tagovala da bih se osećala lično povređenom, ali naši stavovi po pitanju trenutne situacije su dijametralni.
Tvoje oštro pisanje, svrstavanje u grupe, često i ismejavanje neistomišljenika me natera da se izlogojum jer se indirektno osećam prozvanom a nemam živaca da branim ove ' glupe, nepismene ćacije'.

Isto kao i ti, nisam stranački pripadnik, ali ne prozivam neistimišljenike.
Ako se i usudim da repliciram na neki post, bude mi obrisan pre no dospe u etar.
Zašto bi se ti osećala prozvanom ako odgovorim nekome ko me je vređao, a čak ga i ne kaznim? Pre kaznim kada vređaju druge, mada nebitno..i ne znam da li sam ikada obrisala neki tvoj post, verovala ti ili ne. Umem da procenim kulturno iznošenje bilo čijeg stava, tako da do sada nisam nijednom primetila bilo kakvu uvredu u tvojim stavovima, bez obzira što su dijametralno suprotni od mojih. Pobogu, u realu se družim sa svima, imam omiljenu ćaciku al se zezamo najčešće, razmenimo par dosetki i idemo dalje. Ne razumem samo ovo lično vređanje ljudi ovde, a priznajem da kada me neko na taj način uvredi jer nekada nema kapaciteta drugačije da mi odgovori, ne osećam se prijatno..

Back