Da li je ovo policajac koji je čupao i udarao devojku u Novom Sadu

Zamisli, ne guraju oni nikoga. Šta ti navika, čudo jedno. To što ćacad gura babe i migrante u prve redove a i pojedine ''slučajeve'' ne znači isto i za drugu stranu. U ovom slučaju, ogorčenje žena na dešavanja je ogromno, jer su majke, koje osećaju bol majki koje su ostale bez svoje dece u raznim ''nesrećama'' koje je izazvala ova vlast. Niko nas ne gura osim ogromnog nagomilanog besa zbog nekažnjavanja zločinaca.
Ko su ćacad?
Izvini, ako ja udarim pandura mogu da 9čekujem da ću fasovati batine. Izgleda važi za oba pola. To jest, svuda važi.

Ko su ćacad?
Izvini, ako ja udarim pandura mogu da 9čekujem da ću fasovati bazine. Izgleda važi za oba pola. To jest, svuda važi.
Ne važi, jer da važi, ne bi smele sns sirovine da dolaze u školu i prebijaju moje kolege zbog bilo čega. Dakle, ja nisam pod punom ratnom opremom u školi, nemam oružje a na službenoj dužnosti sam. Objašnjenje?

Bilo čega? Nepropisno parkiranje, puš pauza kad joj vreme nije?
O čemu ti pričaš? Loša ocena, dali smo neopravdani, kaznili mu dete jer prebio drugo dete... a ti kao ne znaš sve to..Ja ti govorim da kada su nas prebijali snsovci na službenoj dužnosti, a mi bili nenaoružani, ni nalik ''junaku'' sa snimka, ne rekoste da smo trebali da prebijemo te snsnovce...

Pošto sam žensko a vi ćacad ste jaki da bijete žene, sam zaključi ko je u ovoj priči snaga :mrgreen: pod punom ratnom opremom obavezno se pojavi da demonstriraš snagu :P ja od oružja imam marker :D
Cacad a :mrgreen:
Ovo ste vi
Screenshot_20251119_210547_TikTok.jpg

A moj savet ti je
Screenshot_20251119_210503_TikTok.jpg

O čemu ti pričaš? Loša ocena, dali smo neopravdani, kaznili mu dete jer prebio drugo dete... a ti kao ne znaš sve to..Ja ti govorim da kada su nas prebijali snsovci na službenoj dužnosti, a mi bili nenaoružani, ni nalik ''junaku'' sa snimka, ne rekoste da smo trebali da prebijemo te snsnovce...
Iskreno, ovo nisam viđao osim u čitulji za Eskobara. Ti mi ne veruješ kad ti kažem da mi politika nije ni u prvih deset interesovanja.
Imam dosta "problema" i bez toga.

Iskreno, ovo nisam viđao osim u čitulji za Eskobara. Ti mi ne veruješ kad ti kažem da mi politika nije ni u prvih deset interesovanja.
Imam dosta "problema" i bez toga.
Pa onda ako ti kažem kako nas tretiraju na radnom mestu a onda vi branite ''junaka'' pod punom ratnom opremom koji bije ženu, onda bi možda, u nekom slučaju shvatio na šta mislim. Misliš da nismo besni jer nas svakojaka sns bagra maltretira kako hoće? Eto, taj bes nagoni i žene da budu u prvim redovima.

Pa onda ako ti kažem kako nas tretiraju na radnom mestu a onda vi branite ''junaka'' pod punom ratnom opremom koji bije ženu, onda bi možda, u nekom slučaju shvatio na šta mislim. Misliš da nismo besni jer nas svakojaka sns bagra maltretira kako hoće? Eto, taj bes nagoni i žene da budu u prvim redovima.
Ne podržavam mlaćenje žena, ja ne bih nikad udario ženu ali neka se pripaze. Nisu baš vremena za kurčenje, izvini na izrazu.

I ja bih volela da znam, iz posta u post iskaču ' ćacad, kada priupitamo, to se ne dešava jer se poštuju različita mišljenja.
Valjda će neko pročitati pre nego mi ekspresno obrišu napisano.
.
Mislim da sam sto puta do sada objasnila ali mi nije teško da ponovim : ćacad su ljudi koji zarad lične koristi brane zločine, ne poštuju zakone, na radna mesta su došli ne zbog stručnosti, jer većina jedva ima završenu srednju, već isključivo kao članovi stranke. Za njih ne postoji zakon i ustav, jer za svoja zlodela nikada ne odgovaraju, zgaze nečije dete, nema veze, srediće mu u sudu njegovii sl. Obično mrze obrazovane, pljuju po prosveti, univerzitetima, umanjuju ulogu školovanja, jer je nikada nisu ni završili kako treba. Obično prodaju jeftini patriotizam, a mrze i komšiju koji ima nešto više od njega.Opravdavaju sve zločine ako im ide u prilog, ali osuđuju to isto kod drugih.I da, selektivno su empatični, mada čisto sumnja da većina i poseduje moć empatije..

Ne mogu drugačije sa tobom :mrgreen:
Prošli put kada si nazvala cacad sve koji misle drugačije ja sam vas nazvao po onom hrvatskom predstavniku za nas i dobio ban:mrgreen:
Sad samo fino umotano u ukrasni papir sa tobom
Upoređivati uvrede je malo bez veze, jer ti mene usred Srbije nazivaš Hrvaticom, da ne kažem, ustašom, a je tebe polupismenim simpatizerom sns-a...

Mislim da sam sto puta do sada objasnila ali mi nije teško da ponovim : ćacad su ljudi koji zarad lične koristi brane zločine, ne poštuju zakone, na radna mesta su došli ne zbog stručnosti, jer većina jedva ima završenu srednju, već isključivo kao članovi stranke. Za njih ne postoji zakon i ustav, jer za svoja zlodela nikada ne odgovaraju, zgaze nečije dete, nema veze, srediće mu u sudu njegovii sl. Obično mrze obrazovane, pljuju po prosveti, univerzitetima, umanjuju ulogu školovanja, jer je nikada nisu ni završili kako treba. Obično prodaju jeftini patriotizam, a mrze i komšiju koji ima nešto više od njega.Opravdavaju sve zločine ako im ide u prilog, ali osuđuju to isto kod drugih.
Joj, Lagerta sa koliko ogorčenja rafalno nabrajaš sve gadosti ' ćacadi.
I drugi žive u Republici Srbiji, nisu članovi stranke, ne doživljavaju Srbiju na način 'elite', možda su zato ' ćacad

Vidiš, i ti ovde imaš ovlašćenja kao čelnici sns-a u realu :malav: , i koristš svoja ovlašćenja da budeš najglasnija, najisprvanina, da obrišeš šta ne odgovara tvom stavu, da kazniš isključivo ' ćacad' pored pet urednika.
Zadovoljstvo nema cenu 🤔

Niko nije ništa izmislio. Niko nije od nas kriv što u svojim redovima imate nepismene pristalice koje nisu umele da napišu ĐACI umesto ĆACI...
Cacad dušo...pišem inace na tastaturi koja nema opciju za neka slova.
To ste vi skoro izmislili po mrezama taj izraz.cacad-svi nje.
Naravno cim odgovorimo na nasilje i uvrede odmah kukate do neba:mrgreen:

Joj, Lagerta sa koliko ogorčenja rafalno nabrajaš sve gadosti ' ćacadi.
I drugi žive u Republici Srbiji, nisu članovi stranke, ne doživljavaju Srbiju na način 'elite', možda su zato ' ćacad

Vidiš, i ti ovde imaš ovlašćenja kao čelnici sns-a u realu :malav: , i koristš svoja ovlašćenja da budeš najglasnija, najisprvanina, da obrišeš šta ne odgovara tvom stavu, da kazniš isključivo ' ćacad' pored pet urednika.
Zadovoljstvo nema cenu 🤔
Ne, navedeno je precizno, tako da nema ''možda''. Sami su se izdvojili svojim postupcima i delima. Postoje ljudi koji se ne interesuju za politiku ali imaju dovoljno ljudskosti da podrže ili ospore nečije postupke, nevezano za pripadnost. Za takve nikad nisam ni rekla da su ćacad. I da ponovim, to što sam plava, ne menja na stvari, možda bih bila još i glasnija ali me ovo plavo sprečava. Kao što znaš, uvek borbeno i sa stavom ali nikada isključivo, što znači da umem da prihvatim sva suprotna mišljenja, stavove, ali uvrede i neljudskost, nikako...žao mi je što moram da ja kaznim one koji vređaju, žao mi je što je rečnik simpatizera sns-a pretežno vređanje po ličnosti sagovornika, to je nešto što ja ne mogu da ''prevaspitam''.

Back