Hrabri policajac

panduri su partijska milicija a ne narodna policija oni dejstvuju samo prema jednoj strani a u odnosu na stranačke sektaše koji gađaju vatrometima i pirotehnikom su okrenuti leđima da ne kažem dupetom znači oni su tu da brane vladajuću stranku jer su stranačka milicija i ako ih plaćaju svi građani

A mozda i nisu ali kako god ti lazes. Trebao si ustvari postaviti ovaj video i napisati "tuku bakicu"...isti **** dodje
Ako je tebi ovo normalno...onda nije bitna moja laž ;)
Screenshot_2025-08-14-00-42-34-495_com.krstarica.krstarica-edit.jpgIMG_20250814_004523.jpg

Zasto sedis na interMetu i drndas ga po ovom forumu? Zasto nisi napolju da mlatis te pandure? Da si ti namlatio tog pandura onda ne bi ovaj klinac dobio pesnicu u glavu, prosto. Revolucija se ne dobija na forumima, dobija se tako sto cete vi forumasi da pomolite doope na ulicu.
Zasto nisam...pa zbog...uhapsite vlasija..usca,Gazimestana.. devetog marta,studentskih protesta 96 i 5 oktobra...sada vi mlađi bijtte bitke.....jer nam se isti vrte u krug 30 godina.

Zasto sedis na interMetu i drndas ga po ovom forumu? Zasto nisi napolju da mlatis te pandure? Da si ti namlatio tog pandura onda ne bi ovaj klinac dobio pesnicu u glavu, prosto. Revolucija se ne dobija na forumima, dobija se tako sto cete vi forumasi da pomolite doope na ulicu.

Ево колико има из целога света на Крсти

1755125773399.png

800 и кусур ...тек сваки дести члан .. силна војска

A sta ti radiš t navijaš za policiju i voliš batinaše..Braniš vucica na forumu.Pa sto ne ides da ispaljujes rakete na goloruk narod.
Ili se kupas na na moru a predsednik te proziva.umesto da braniš SNS prostorije crtaš farbaš trobojke ;)

Pobratime....

Izgleda da je promena vlasti blizu. Moraces da trazis drugi, normalan, posten posao jer ce tvoj sadasnji posao, botovanje, uskoro biti na listi zanata koji nestaju.

Necu ne brini, moj posao je nezavisan od vlasti. A ako je tebi "botovanje" sto ne volim da neko laze i podmece ne znam sta da ti kazem.

Mozda ti volis da ti neko prodaje m00da za bubrege.

Back